Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Bette Box Toukokuu 2019

* sisältää mainoslinkkejä


Tänään on esittelyssä toukokuun Bette Box*, jonka olen saanut Betteltä yhteistyön kautta itselleni. Kirjoitin huhtikuun boksista postauksen viime kuussa ja jos haluat sen käydä lukemassa, klikkaa itsesi tänne.

Toukokuun teemana oli Täydellinen kesä! Tähän boksiin on kerätty kesäisiä tuotteita koko vartalolle. Sieltä löytyy mm. Best Seller -klassikko ja apua viimeistelyyn. Eilen lauantaina oli vuoden ensimmäinen kesäpäivä, ainakin Helsingissä. Oli ihanan kuuma ja aurinko ei mennyt pilveen hetkeksikään! Nyt saikin kaivaa aurinkovoiteet esiin ja heittä kesämekon ylle ♡


Jokainen sai boksissaan nämä tuotteet:
  • Affect Smooth Finish Pressed Powder - 19€
  • LOOKS by Cailap -meikkisivellin - 6.90€-8.90€
  • Ultrasun Face SPF30 -aurinkovoide - n. 25.50€ / 50ml
  • Trind Nail Balsam - 15€ / 9ml
  • RFSU Intim Easy Shave Gel - n. 5.50€ / 150ml
  • Ziaja Cashmere -vartalovoide - n. 9€ / 400ml

Bonustuotteena oli Lanvin Girl in Capri -tuoksunäyte ja Coconut-vartalovoidenäyte. Pitkäaikaistilaajat saivat SerumMASQ+ -kangasnaamion.


Tykkään todella paljon Ziajan tuotteista ja olinkin todella iloinen nähdessäni boksin sisältävän merkin tuotteen! Ravitseva Cashmere-vartalovoide sisältää kashmirproteiineja ja sheavoita. Se auttaa pehmentämään ihoa/vähentää ihon karheutta ja ehkäisee kuivumista. Silottaa, kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta ja imeytyy nopeasti. Tuoksu on ihanan pehmeä ja lämmin, hieman dovemainen.

Sheivausgeeli tulee tottakai käyttöön etenkin nyt kesällä. Tuntuu, että koko ajan saa olla sheivaamassa sääriä. Läpinäkyvä ja vaahtoamaton geeli onkin hyvä apu sheivaamiseen niin säärissä kuin intiimialueellakin.

Jokainen sai Cailapilta yhden siveltimen viidestä eri vaihtoehdosta. Itse sain luomivärisiveltimen. Niitä ei voi koskaan olla liikaa!


Trind Nail Balsam lupaa kosteuttaa ja lisätä joustavuutta kuiville, hauraille ja katkeileville kynsille. Oon ihan superlaiska käyttämään tällaisia tuotteita, joten säästää tämän talvelle, kun iho ja kynnet alkavat kuivumaan kylmästä ja kuivasta ilmasta.

Hajusteeton, säilöntäaineeton ja vedenkestävä aurinkosuojavoide Ultrasunilta oli mukava ylläri. Harmi kuitenkin, että voide oli niin minimaalisessa koossa kuin 7ml. Testaan silti enemmän kuin mielelläni aurinkosuojavoidetta, niitä tarvitaan aina :)


Mukavaa saada boksista meikkituote ja sävykin osui ihan nappiin. Betten kuvauksen mukaan kyseessä on silkkimäinen puuteri, joka antaa luonnollisen lopputuloksen iholle ja sitoo meikkipohjan paikoilleen. Puuteri sisältää kosteuttavaa aloe veraa sekä vihreän teen ja kaakaon uutteita, jotka ehkäisevät ihon ärtymistä. Kaoliini ja mica imevät talia ja ehkäisevät kiiltoa. Kuulostaa lupaavalta tuotteelta!


Nivealta tuli ekstratuotteena kevään uutuus - Oil in Lotion Coconut & Monoi Oil -vartalovoidenäyte. Kiva, että Nivealta on tullut kookoksen tuoksuinen voide, koska rakastan kookoksen tuoksua vartalotuotteissa! Lanvinin kevään uutuustuoksu A Girl in Capri on iloinen, raikas ja sitruksinen.

Tuoksunuotit:
  • Top: primafiore lemon, bergamot, pink pepper
  • Heart: grapefruit blossom, marine accord
  • Base: driftwood, white musk, amber


Tykkäsin boksin tuotteista paljon. Olisin kuitenki mielelläni ottanut esimerkiksi sheivausgeelin, vartalovoiteen tai aurinkosuojavoiteen täysikokoisena, koska boksissa oli paljon näytekokoisia tuotteita tällä kertaa. Voisin tehdä vielä toukokuun aikana Instagram storieseihin (@canipupu) päivitystä tuotteista, kun oon niitä testaillut :)

Iso kiitos taas Bette Boxille ihanasta boksista! Jos säkin haluat tilata itsellesi tai lahjaksi Betten, voit tehdä sen täällä*.

// Tilaatko sä jotain kuukausiboksia?

Kommentit

Yhteydenottolomake