Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Bette Box Kesäkuu 2019

* sisältää mainoslinkkejä

On viimeisen Bette Boxin* esittelyn vuoro. Olen saanut Betteltä yhteistyön muodossa kolmen kuukauden boksit ja tässä tulee vimeinen! Iso kiitos Adtractionille ja Bette Boxille yhteistyöstä ♡


Musiikkia, väriä ja vauhtia kesään!
Nappaa Popeda kainaloon ja nauti. Suunnittele vähemmän ja elä hetkessä.

Boksi yllätti ja ilahdutti söpöillä väreillään mut täysin! Tässä tulee Kesäbette vol. 1 sisältö:


Jokainen sai boksissaan nämä tuotteet:
  • AfterSpa Mini Makeup Remover - 5.95€
  • Lumene Lumionous Shine Lip Gloss - 9.90€
  • Ziaja Foot Cream Nourishing - 4.90€

Yli 35-vuotiaat saivat Avéne Cleanance Micellar water -miselliveden - 23.60€ / 400ml ja Bronx Colors Boosting concealer -peitevoiteen - 7.90€. Alle 35-vuotiaat saivat Vaseline Lip Therapy Original -huulivoiteen ja purkin Glitternistin glitteriä.

Yllärinä boksista löytyi Hollisterin Festival Vibes -tuoksunäytteet ja NJIE ProPud Cashew Almond -proteiinipatukan.


Olin heti innoissani AfterSpan meikinpuhdistuspyyhkeestä, koska oon tällaista halunnut testata jo todella pitkään! Konseptihan on aivan samanlainen kuin suositulla MakeUp Eraserilla; kasta lämpimään veteen ja poista kasvoilta meikki, samaan tapaan kuin meikinpoistoliinalla. Parasta pyyhkeessä on, että sitä voi käyttää monta kertaa uudestaan, välissä täytyy vain heittää se pesukoneeseen.

Bronxin peiteaine vaikuttaa ihan hyvältä, koostumus on kivan ohutta ja kosteuttavan tuntuista! Vaalein sävy Light Beige on ihan ok sävyltään, mutta vaaleimman sävyn pitäisi olla monta astetta vaaleampi. Lisää sävyjä, kiitos!

Lumenen huulikiilto tuntuu todella mukavan pehmeältä huulilla ja antaa kauniin kiillon. Sain sävyn 5 Bright Rose. Tämä tulee satavarmasti käyttöön :)

Ziajan ravitseva jalkavoide on kevyttä ja imeytyy nopeasti. Säilytän purkkia yöpöydällä, jotta muistaisin rasvata jalkoja joka yö. Käytän kesäisin paljon sandaaleita, joten jalkojeni iho kuivuu ihan kamalan näköiseksi nopeasti. Plussaa edullisesta hinnasta!


Boksin suosikkituote oli ehdottomasti Avénen misellivesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Yes, please! Rakastan misellivesiä, en koskaan enää elä ilman niitä. Tätä voi käyttää myös silmänympärysiholle, mikä on todella kiva juttu! Oon ihastunut tähän miselliveteen täysin, se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa samalla, kun se puhdistaa kasvojenpesun jälkeen viimeisetkin meikinrippeet. Tuoksu on kivan raikas ja makeahko.

Kesäkuun boksi oli itselleni hitti, jokainen tuote tulee käyttöön! Ihmettelen vain sitä, että sain yli 35-vuotiaiden boksin, vaikka oon vasta 28, haha! Olisin joka tapauksessa halunnut mielummin juuri nämä tuotteet kuin vaseliinia ja glitteriä. Omistan jo ennestään monta glitterpurkkia.

Kiitos vielä Bettelle bokseista! ♡ Jos haluat tilata itsellesi tai lahjaksi boksin, voit tehdä sen täällä*!

// Seuraavaksi mulle ei enää tulekaan kauneusboksia vaan jotain bullet journaliin liittyvää! ;)

Kommentit

Yhteydenottolomake