Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Huhtikuun suosikit


Suosikki-postauksia ei olekaan blogissa hetkeen nähty. Nyt oli pakko päästä kertomaan teille mun uusi suosikkeja, koska kaikki näistä tuotteista on vaan niin parhaita ja upeita!


Urban Veda on ollut yksi suosikkibrändeistäni siitä lähtien, kun sen löysin. Eli kohta jo kaksi vuotta!

Urban Veda on ayurvedaan perustuva uusi palkittu luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Ayurveda juontaa juurensa 5 000 vuoden takaa ja perustuu kasvien hoitavien ominaisuuksien hyödyntämiseen. Urban Vedalla on 4 erilaista ihonhoidon tuotelinjaa, jotka hoitavat ihoa tarpeesi mukaan:

  • Purifying - Raikastava
  • Radiance - Kirkastava
  • Soothing - Rauhoittava
  • Reviving - Heleyttävä

Radiance-sarja on tuoksumaailmaltaan taivaallisen upea. Mikään maailmassa ei tuoksu näin hyvältä ♡ Tuoksua on haastavaa kuvailla, koska en erota siitä mitään tiettyä erikseen. Tuoksu on mielestäni lämmin, hieman mausteinen ja kukkainen. Voide sisältää mm. kurkumaa, siitäköhän tuotteen tuoksu tulee? Kirkastava päivävoide toimii rasvaisella ihollani ihan täydellisesti; käytän sitä aamulla meikin alle ja se imeytyy ihoon todella nopeasti jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Uskallan jopa sanoa voiteen olevan paras meikinalusvoide :)

Oon vasta nyt saanut aikaiseksi testata MACin kulttituotetta eli Fix+ -kasvosuihketta, koska se oli alessa Stockan Hullareilla. 100ml pullo maksoi muistaakseni 15.90€ ja päädyin heti ostamaan kaksi kappaletta. Tuoksuksi valikoitui tietysti Coconut eli kookos. En koe tarvitsevani kiinnityssuihkeita tai meikin kestoa pidentäviä suihkeita. Mulle riittää, että suihke poistaa iholta pahimman puuterisuuden, freesaa ja tuo kosteutta. Ja sen Fix tekee täydellisesti!


Oon todennut, että mulla on pakko olla aina kaapissa misellivettä. Naamallani on aina sen verran raskas meikki, että puhdistuksen jälkeen haluan käydä kasvot vielä lopuksi läpi misellivedellä, joka samalla hoitaa kasvoveden työn. Nykyään suosin paljon luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa ja halusin testata Centifolian misellivettä. 500ml iso pullo maksaa vain kympin verran ja sillä lähtee erittäin hyvin lika ja meikki irti. Misellivesi sisältää mm. rauhoittavaa ja kosteuttavaa neidonhiuspuu-uutetta ja aloe veraa.

Up Circle -brändin Face Serum, kosmepiireissä tunnetaan myös nimellä kahviöljyseerumi, on noussut mun suosikkiseerumiksi/öljyksi. Tästä haluan kirjoittaa blogiini pian ihan oman postauksen, koska seerumi on vaan niin parasta! Kirkastava ja kosteuttava seerumi sisältää mm. jojoba-, tyrni- ja ruusunmarjaöljyä. Toinen superhyvä öljy tulee kotimaiselta brändiltä nimeltä Laponie of Scandinavia. "No-nonsense skincare that works", eli tuotteet sisältävät vain muutamia hyviä ja tehokkaita ainesosia, jotka toimivat. Esimerkiksi Face Oil eli kasvoöljy sisältää vain neljää ainesosaa; arganöljyä, kauraöljyä, vadelmansiemenöljyä ja ruusunmarjaöljyä. (Face Oil -kasvoöljy saatu)

Oon tehnyt näistä molemmista iltaisin miksin. Kaksi tippaa öljyseerumia ja yksi tippa öljyä. Ei mitään muuta, ei edes muita seerumeita tai voidetta. Sy-voidetta toki. Ihoni rakastaa tätä komboa! Mutta ei tästä sen enempää, haluan kertoa näistä ihanuuksista blogissani myöhemmin lisää .


Rakastan testailla ripsivärejä. Jo valmiiksi pitkiin ripsiini on hauskaa testailla eri brändien ripsareita ja löytää uusia suosikkeja. Jo pitkään Holy Grail -ripsarini on ollut Maybelline The Falsies Push Up Angel, mutta nyt oon löytänyt kovan haastajan. Rimmelin uutuus Wonder'Luxe Volume Mascara asettuu erittäin hyväksi kakkoseksi listallani.

Se sisältää neljää erilaista ripsiä hoitavaa öljyä. Lupaa smudge-proof koostumuksen, mutta rasvaisella ihollani illan päätteeksi luomistani löytyy pieniä mustia viivoja ripsaria. Tämä ei itseäni haittaa, koska ne lähtevät kevyellä pyyhkimisellä pois. Pituuttaa ja volyymia tällä kyllä saa aikaan. Koostumus on aika märkää ja sitä tulee harjaksiin paljon. Jos tykkäät samanlaisista ripsareista kuin mä, suosittelen testaamaan!


Menikö joltain ohi, että Physicians Formula saapui Suomeen?! Brändin tuotteet nimittäin tulivat jo hetki sitten Citymarketteihin myyntiin. Ostin heti kuuluisan Butter Bronzer -aurinkopuuterin ja ripsarin testiin. Aurinkopuuteri on juurikin niin ihana kuin sitä on hypetetty! Tuoksu on vahva ja kookoksinen. Se tuo heti mieleen kesäiltojen rantabileet.

Puuteri on ihanan pehmeää ja hienojakoista. Light Bronzer -sävy näytti kaupassa todella vaalealta ja pelkäsin ostavani jopa liian vaalean sävyn, mutta toisin kävi! Sävy sopii kalpealle naamalleni juuri täydellisesti ja koostumuskin on pigmenttistä. Plussaa mattaisuudesta, vaikka kesällä kyllä pidän kimaltelevasta aurinkopuuterista.


Viimeisenä mulla on esitellä mun uusin hajuvesi. Ostan hajuvesiä todella harvoin, koska nenäni on erittäin kriittinen, eikä se todellakaa pidä mistä tahansa. Joskus saatan repäistä ja tilata ns. sikaa säkissä, kuten kävi Ariana Granden Cloud -hajuveden kanssa. Omistan Arianalta ennestään ARI-tuoksun, joten uskaltauduin tilaamaan myös uusimman Cloudin.

Tuoksunuotit:
  • Alkutuoksu: Bergamotti, päärynä ja laventeli
  • Sydäntuoksu: Kookos, kermavaahto, praliini ja vanilja
  • Pohjatuoksu: Myski ja puun vivahteet


Tuoksu on selkeästi makea ja pehmeä. Kermavaahtoa, vaniljaa, kookosta, maitoa, pikkiriikkisen kukkia. Tässä siis oma kuvaukseni tuoksusta :D Onko kukaan muu hurahtanut Arianan hajuvesiin tai löytyykö täältä muita Arianatoreita?

// Mikä on sun huhtikuun suosikkituote? Heitä kommentteihin yksi :)

Kommentit

  1. Tästä tuli heti pisto sydämeen, pitäisi itsekin ryhdistäytyä näiden suosikkipostausten kanssa! :D Huhtikuun paras tuote oli Centifolian Sublime Youth-seerumi <3 Lisäksi tykästyin Maybellinen Lash Sensationalin vedenkestävään versioon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis mun mielestä suosikkipostauksia on todella kiva lukea! Joskus ei tunnu olevan mitään uusia suosikkeja niin silloin oon joskus tehnyt esim. kevään suosikit -postauksen ^^

      Mun täytyy testata Centifoliaa siis lisää ;)

      Poista
  2. Ehdoton lemppari oli MUFEn Hydrating primer, ihan parasta! <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake