Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Bette Box Huhtikuu 2019

* sisältää mainoslinkkejä


Sain yhteistyön merkeissä Bette Boxilta* boksit kolmeksi kuukaudeksi ja huhtikuussa saapui ensimmäinen. Oli todella mukavaa testata pitkästä Betteä! :) Jos et ole boksista vielä kuullut niin tässä lyhyt kuvaus siitä:
Bette Box on kauneusboxi, joka saapuu kerran kuukaudessa. Jokainen Bette Box sisältää 4-6 kauneustuotetta (osa matka-/näytekokoisia); trendejä, uutuuksia ja klassikoita.
Bette Box on siis suomalainen kuukausittainen kauneusboksi. Voit valita joko jatkuvan tilauksen 18.90€/kk, 3kk tilauksen 56.70€ tai 6kk + 1kk (7kk 6:n hinnalla) 113.40€. Jatkuvan tilauksen voit peruuttaa koska tahansa ja laskutus tapahtuu jokaisen kuukauden 12. päivä. Eli jos haluat peruuttaa seuraavan kuun boksin, kannattaa se tehdä ennen 12. päivää.



Huhtikuun teemana oli Fresh it up. Talvi jää taakse ja huhtikuun kevätaurinko alkaa lämmittää ihanasti. On aika herättää hiukset ja iho uuteen eloon! Boksista löytyy uutuuksia ja tuotteita nopeaan freesaukseen. Boksin arvon kerrottiin olevan yli 60€.

Jokainen sai boksissaan nämä tuotteet:
  • Lumene Essential Mascara - 9.90€
  • Ikoo Hair Fresh-Ups -hiuslappu - 9.90€ / 8kpl
  • Figs & Rouge Hydra-Pore Primer - n. 40€ / 30ml
  • NAE Idratazione suihkugeeli tai deodorantti - 4€ / 200ml tai 50ml 

Vaalea- ja vaaleanruskeahiuksiset saivat L'Oreal Elvital Purple hopeashampoon (5.90€ / 200ml), kun taas puna- ja tummanruskeahiuksiset saivat Helein Strong Collagen ravintolisän (19€ / 90 tabl). Bonuksena boksissa oli Flower by Kenzo -tuoksunäyte (62.50€ / 30ml).


Mun suosikkeja boksissa oli ehdottomasti nämä neljä alla olevaa tuotetta.


Testasin eilen L'Orealin uutta hopeashampoota ja yllätyin positiivisesti! Sinistä pigmenttiä on paljon ja juuri sopivan verran. Koostumus on suht paksua ja levittyy joka puolelle tukkaa hyvin. Pesin kahteen kertaan hiukset ja toisella kerralla annoin shampoon vaikuttaa noin 5 minuuttia. Tuloksena oli puhtaan vaalea blondi. Juuri se mitä tuote lupaakin!

N.A.E, eli Naturale Antica Erboristeria, on vegaaninen Ecocert/Cosmos Organic-sertifioitu ihon- ja vartalonhoitosarja, jonka pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Tuotteet ovat noin 4-6€ hintaluokassa.

Boksissani sain kosteuttavan Idratazione-deodorantin, joka sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskuskukan uutetta. Se antaa 24 tunnin tehokkaan suojan ja raikkaan tunteen iholle jättämättä valkoisia tahroja. Tykkään tuoksusta; se on pehmeä ja kukkaisen makea. Oon pari kertaa dödöä testannut ja yllättäen tykkään tästäkin kovasti! Ei hienhajua tai valkoisia tahroja.


Lumenelta on tullut uusi ripsiväri, jes! Siitä onkin jo todella pitkä aika, kun oon viimeksi Lumenen ripsareita käyttänyt.
Tuuheutta antava Essential Volume Mascara jättää ripset runsaammiksi, pidemmiksi ja kauniin kaareviksi. Volyymia antava harja ja runsas, voidemainen koostumus kietoutuvat jokaiseen ripseen antaen tuuheutta ja pituutta. Sisältää ripsiä hoitavaa tupasvillaa ja tuuheutta tuovia luonnollista alkuperää olevia kuituja. Kerrostettava koostumus antaa intensiivisen runsaan ja paakkuuntumattoman lopputuloksen.
Figs & Rouge on mulle uusi merkki tai en ainakaan nyt muista aiemmin testaanneeni niiltä mitään. Pore Correct Velvet Cream antaa iholle samettisen mattaisen pinnan ja silottaa ihohuokosia. Voide sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, salisyyli- ja hyaluronihappoa. Voidetta neuvotaan käyttämään erityisesti T-alueelle ja laajentuneiden ihohuokosten päälle ennen meikin levittämistä tai meikin jälkeen mattaisemman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Testasin voidetta eilen ja levitin sitä kasvovoiteen päälle juurikin T-alueelle. Nenäni ja poskeni suuret ihohuokoset eivät tällä täyttyneet sen kummemmin, mutta muuten iho näytti ja tuntui hieman pehmeämmältä. Etenkin meikin levityksen jälkeen. Jatkan voiteen testausta vielä!


Rakastan suklaata ja kahvia. Hauskana yllätyksenä boksissa oli myös Coffee Pixelsin Cascara -minisuklaalevy. Levyjä on jaettu sattumanvaraisesti vain osalle tilaajista, koska suklaan valmistaja on vielä pieni yritys, eikä tästä syystä levyjä riittänyt kaikille tilaajille.

10g suklaalevy sisältää 50mg kofeiinia, eli saman verran kuin on espressossa. Kuulostaa ihan kivalta välipalalta ainakin mun mielestä ;) Maku oli todella vahva, mutta herkullinen! Hintaa patukalla on noin 2.50€.
Cascara-vaihtoehto sisältää koko kahvimarjan: siemenen, paahdetun pavun ja lisäksi kuoren josta nimikin tulee – sanalla cascara viitataan nimenomaan tähän kuorikerrokseen. Kokonaisuus sisältää proteiinia, kuitua ja antioksidantteja. Coffee Pixels -tuotteet vapauttavat kofeniinin kehoon hitaammin kuin tavallinen kahvi – vaikutus kestääkin nelisen tuntia ilman sen kummempia piikkejä tai pudotuksia.
Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups -hiuslaput olivat boksin ainoa mua mietityttävä tuote. Hiukset ja hiuspohja pitäisi saada tunkkaisesta raikkaiksi hiuslapuilla? Yleensä mun tukka alkaa siinä vaiheessa olla ihan vaan jo rasvainen ja se on pestävä. Saatan vaikka viikonloppuna joku kerta tätä lappusta testata, kun ei välttämättä ole mitään menoa minnekään. Lappua siis hierotaan hiuksiin ja hiuspohjaan, ja se sisältää minttu- ja teepensasuutetta.

Kenzon hajuvettä testaan mielelläni, jos vaikka löytäisin uuden suosikin!

Kokonaisuudessaan huhtikuun boksi oli mulle erittäinen mieleinen ja kaikki tuotteet tulevat käyttöön! Jopa hiuslappu, koska onhan sen toimivuutta nyt pakko päästä testaamaan :D Jos haluat tilata Bette Boxin itsellesi tai vaikka lahjaksi, klikkaa itsesi tänne*.

// Mikä oli sun suosikkituote boksissa?

Kommentit

  1. Oooh odotan innolla että pääsen testaa tota shamppoota :D

    VastaaPoista
  2. Figs & Rouge oli ehkä mieluisin tässä kuussa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake