Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

wet n wild -meikkitestauksia

* sisältää mainoslinkkejä
Los Angeles, California. Sieltä tulee eläinkokeeton merkki wet n wild. Brändi on noussut viime vuosina hurjaan suosioon meikeillään ja ihastuttanut monia. Esimerkiksi Photo Focus Foundation -meikkivoide on yksi suosituimpia ja puhutuimpia meikkivoiteita ollut jo pitkään.

Ihanaa, että wet n wild on tullut takaisin Suomeen myytiin. Nyt meikkejä pääsee hypistelemään ihan livenä Stockmannilla, miten siistiä! Tuotteiden hinnat liikkuvat siinä kympin alapuolella. Esimerkiksi Photo Focus -meikkivoide maksaa vain 9.90€ ja on nyt tulevilla Hullareilla alessa hintaan 6.90€! wet n wildia voi tilata myös mm. Cocopandan* ja Beauty Bayn nettikaupoista.

Oon saanut brändin meikkejä testiin jo monia kuukausia takaperin ja bloggaamatomuuden takia ne ovat jääneet esittelemättä kokonaan. Onneksi samat tuotteet ovat edelleen myynnissä ja mikä parasta; niitä voi tosiaan siellä Stockalla käydä tutkimassa.


Photo Focus Foundation -meikkivoidetta on testattu seitsemässä eri valaistuksessa ja se on kehitetty näyttämään täydelliseltä erityisesti salamavaloissa. Se vähentää kasvoille salamavaloista aiheutuvaa flashbackiä, eli valon heijastumista. Sävyjä löytyy 20 kpl, mutta Suomen markkinoilla taitaa olla myynnissä ymmärtääkseni 4-6 sävyä. Pullossa on 30ml tuotetta.

Samaan linjaan kuuluva Photo Focus Concealer -peiteaine lupaa peittää näpyt ja arvet, ja olla helposti kerrostettavissa. Sävyjä on 14 kpl ja Suomessa niistä myynnissä vain 4. Photo Focus Pressed Powder -puuteri antaa pehmeän ja satiinisen lopputuloksen ja se vähentää ihon kiiltelyä päivän mittaan.


Meikkivoiteeni on keltapohjainen vaalea sävy Soft Ivory. Ei ehkä tarpeeksi vaalea kaikista vaaleimmille ihon sävyille. Peiteaineen sävy Light Ivory taas on aivan liian tumma ja punapohjainen. En pysty käyttämään sitä silmänalusille ollenkaan, mutta kesällä ihon ruskettuessa pystyn sitä käyttämään muualla kasvoissa, vaikkei oma ihon sävyni nyt olekaan puna- vaan keltapohjainen. Light Ivory on siis vaalein sävy, jota Suomessa myydään. MIKSI?! :( Puuterin vaalein sävy Warm Light tuntuu olevan itselleni juuri sopiva.

Vaikka meikkivoide peittääkin ihostani näppyjä ja muita pieniä virheitä hyvin, se ei silti levity kovin tasaisesti. Sienellä levittäessä lopputuloksesta ei tule 100% tasainen ja siveltimelläkin jää helposti jälkiä ihoon. Saan työstää pitkään meikkivoidetta, jotta saan sen näyttämään hyvältä ja tasaiselta. Lopputulos on satiinisen kuulas, ei kovin mattainen. Koska ihoni on rasvainen niin puuterointi meikkivoiteen päälle on must. Valitettavasti meikki ei silti pysy ihollani kovin montaa tuntia virheettömänä, liekö sitten rasvaisuuden vai minkä takia. Epäilen tuotteen sopivan ehkä paremmin kuivaihoisille?

Peiteaineesta tykkään; se peittää hyvin ja pysyy paikoillaan koko päivän. Väärän sävyn vuoksi en sitä kuitenkaan ole usein päätynyt käyttämään. Puuteri sen sijaan on todella ihana tuote! Kevyttä ja silkkistä puuteria, joka antaa hieman peittävyyttäkin. Ei tunnu iholla kuivalta. Oon pitänyt puuteria tähänkin päivään asti meikkipussissani, jotta voin sillä korjailla meikkiä/ihon kiiltelyä töissä. Tykkään!



Yllä olevassa kasvokuvassa on käytetty meikin tekoon kaikkia saatuja meikkejä lukuunottamatta peiteainetta ja nestemäistä huulipunaa. MegaGlo Highlighting Powder -korostuspuuterit ovat olleet megasuosittuja ja nyt tiedän miksi. Precious Petals on upea, hieman ruusukultaan taittava sävy. Puuterissa on todella hienojakoista kimalletta, joka antaa iholle ns. "wet lookin". Yksi upeamman näköisistä korostuspuutereista, jonka omistan!


Puuterin alla käytin MegaGlo Makeup Stick -korostuspuikkoa. Sävy on kaunis, metallisen hohtoinen vaaleanpunainen. Levittyy iholle helposti eikä se jää ollenkaan tahmeaksi, enemmänkin puuterimaisen keveäksi. Vahva suositus tälle myös! Korostustuotteiden hinnat ovat n. 6-8€

Lash Renegade Mascara on vedenkestävä ripsiväri, joka lupaa pysyä koko päivän tahraamatta tai leviämättä. Antaa ripsille pituutta ja volyymia. Harjan päädyssä on hauska pallero, jonka avulla saa massan levitettyä ihan jokaiseen ripseen ja nurkkaan. Oon lukenut ripsarista paljon vaihtelevia mielipiteitä. Itse kuulun niihin, jotka tästä tykkäävät. Harjan avulla on todella helppoa ja nopeaa levittää ripsari. Saan tällä aina pitkät ja erotellut ripset aikaan. Hinta 7.90€


wet n wild on muutamaan kertaan uudistanut luomiväripalettejaan ja näin taas kävi. Kuvissa esiintyvä Au Naturel -paletti on vanhaa designia. Nude Awakening löytyy kuitenkin edelleen valikoimasta. Uusien nimi on Color Icon 10 Pan Palette ja omistan niistä Rosé in the Air -paletin ja se on täyttä kultaa! Superpigmenttiset luomivärit upeilla väreillä ja 10 napin paletti maksaa vain 9.90€! Kyseinen paletti on dupe Anastasian Modern Renaissancen omalle. Sanoisin molempien olevan yhtä hyviä ♡


Rakastan MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick -mattahuulipunia! Miten upeasti ja helposti tämä levittyykään huulille. Oikeasti, se käy niin vaivattomasti ja ilman huultenrajauskynää. Jopa tällä keskitummalla Give Me Mocha -sävyllä. Puna ei tunnu kuivattavan huulia ollenkaan ja se kuluu päivän aikana huulilta lähes huomaamattoman nätisti. Kaipaan kyllä sarjaan lisää nudesävyjä! Give Me Mocha on upea punertavan ruskea, joka itselläni näyttää aika tummalta kalpeuteni vuoksi. Suosittelen testaamaan näitä punia!

Jos etsit halpaa ja toimivaa settiä kulmakarvoille, testaa Ultimate Brow Kit. Kaksi kulmapuuteria, yksi vaha, viistopäinen sivellin ja pinsetit tulevat setissä. Alaosasta löytyy myös pieni peili. Saatavilla on vain yksi sävy, Ash Brown. Vaha ei välttämättä ole se kaikista pitävintä sorttia, mutta asettaa silti kulmat suht hyvin ojennukseen. Hinta 5.90€.

Kannattaa tsekata Beauty Bayn sivuilta wet n wildin valikoima, se on nimittäin ISO. Sinne tulee uutuudet heti myyntiin ja hinnat mukavan alhaiset. Muista myös huomenna alkavat Hullarit! Heti klo 7.00 tulee wet n wildin meikkejä aleen :)

// Mikä on sun wet n wildin suosikki tuote?

Kommentit

Yhteydenottolomake