Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Luonnonkaunis-messujen saalis

Pro luonnonkosmetiikka ry järjesti taas Luonnonkaunis-messut Helsingin Suvilahdessa Kattilahallissa. Messut olivat pe-la 22.-23.3.2019. Vaasassa asuessani en koskaan päässyt tällaisiin tapahtumiin käymään eikä siellä suunnalla tällaisia oikeastaan ikinä järjestettykään.

Oon ollut enemmän kuin onnellinen täällä Helsingissä! Täällä järjestetään ilmaisia ja maksullisia tapahtumia vähän väliä ja aina on jotain tekemistä. Koskaan en tunne oloani yksinäiseksi täällä. Ihmisiä on joka puolella ja se luo itselleni turvallisuuden tunnetta. Syvällisestä aloituksesta siirrytään takaisin luonnonkosmen pariin (~˘▾˘)~


Sain Nordic Health Systemsilta pääsylipun messuille ja raahasin lauantaina sinne mukaan myös Tomin. Kyllähän siellä taas aikaa vierähti ihanien ihmisten kanssa jutustellessa ja tutustuessa uusiin brändeihin ja tuotteisiin. NHS:llä on tunnetusti ihan superhyvät alet messuilla; kaikki tuotteet -40%! Toki pyörin osastolla katsomassa kaikki tuotteet läpi, mutta messuille mentäessä mielessäni oli yksi tuote, joka oli hankittava;

UpCircle Face Serum with coffee oil from repurposed grounds.


Suomennettuna siis kahviöljyseerumi, jonka sisältämä kahviöljy on peräisin kierrätetyistä kahvinpuruista. Kuinka hyvältä tämä tuote kahviaddiktista kuulostaakaan! Kyseessä on kosteuttava seerumi, joka sisältää jojoba-, tyrni- ja ruusunmarjaöljyä. Kahvi- ja ruusunmarjaöljy auttavat kirkastamaan ihoa ja häivyttämään pigmenttiläiskiä. Öljyseerumia voi myös käyttää hiuksiin tai partaan. (UpCircle on entinen Optiat)


Anumati Naturals on fytoterapiaan sekä ihon ravitsemukseen perustuva ammatti ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisuutta ihonhoitoon. Sarja on luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

Anumati Naturals oli mulle täysin uusi tuttavuus. Tuotteiden sisältö todella vakuutti mut ja sain testata monta tuotetta käsille. Kaikki tuntuivat niin ihanilta ja keveiltä. Suuri plussa multa tuli tuotteiden nopeasta imeytymisestä! Miehillekin oli tullut kolme uutuustuotetta, joista Tomi kovasti piti.

Sain ihanalta osaston esittelijältä (♡) testattavakseni neljä eri tuotetta pikku purnukoissa. Palaan näiden kanssa myöhemmin blogiin tai sitten instaan! Insta - @canipupu


Ostin Naturellementin osastolta työkaverilleni maailman parasta karite- eli sheavoita. En vielä kerro kenelle tai mihin tarkoitukseen, koska kyseinen henkilö ei halua paljastaa kellekään vielä mitään ;) Sain yrityksen omistajalta itseltä, ihanalta Liisalta, lahjaksi huippusuositun ranskalaisen Baume intégral N°1 -monikäyttöemulsion. Tällä voi mm. putsata vedenkestävän meikin, käyttää sitä kasvovoiteena, tehdä naamion tai hoitaa sillä tatuointia. Tuote tulee varmasti näkymään blogissa uudelleen!


Messujen upein ja näyttävin brändi ja ständi kuului kotimaiselle Hetkinen luonnonkosmetiikkasarjalle. Ensimmäinen ajatus ja lause, jonka Tomille sanoin osaston nähdessäni, oli: "No tossa on kyllä niin suomalaisen näkönen brändi!". Pakkaukset ovat ihan käsittämättömän upeat. Purkit ovat valmistettu männyn ytimestä ja ne ovat antibakteerisia. Tuotteet ovat vegaanisia ja ne perustuvat kasvipohjaisiin raaka-aineisiin. Ne eivät sisällä keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai muovia. Tuoksumaailma näissä on.. Metsäinen, eli puiden ja kasvien tuoksuja! Tuotteita tuoksutellessa halusin vain kesämökille saunomaan!

// Käytätkö luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossasi tai haluaisitko ruveta käyttämään sitä?

Kommentit

  1. Voi vitsit, pitää ekana sanoa miten mageelta sun blogi näyttää! Oon varmaan vieraillut aiemmin mut däym nyt näyttää leiska kauniille <3_<3 Mä olen kanssa törmännyt instassa tohon Hetkinen-brändiin, kivasti yhdistelee Japania ja Suomea tuo design, mutta en tuotteita hiplaamalla nyt löytänyt vielä itselleni mitään.

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää kiitos ihanasta kommentista! <3 Olin pitkään jo kyllästynyt vanhaan layoutiin ja siihen ns. perinteiseen bloggaamiseen ja blogin ulkoasuun. Halusin hieman enemmän, joten panostin nyt aivan uudestaan blogiin. Kummasti heti bloggaaminenkin maittaa ;) btw sullakin on aivan ihanan näköinen blogi ja muutenkin!

      Joo. Brändin täytys myydä itsensä täysin Japaniin, menis siellä ku kuumille kiville! :D

      Poista
  2. Hetkinen on aivan ihana sarja, mulla on muutama purkki juuri käytössä. Ihana metsän tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin lukemassa! Täytyy itsekin joskus testata jotain tuotetta heiltä ^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake