Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Brazilian Bum Bum Cream

* sisältää mainoslinkkejä
Toiveena booty kesäksi kuntoon? Se hoituu tietenkin huippusuositulla Brazilian Bum Bum Creamilla!

Kerronpa tuotteesta vähän lisää. Alunperin tutustuin Sol de Janeiro -brändiin ja sen tuotteisiin Tatin youtube-videoiden kautta. Hän aina kuvaili tuotteiden tuoksua uskomattoman herkullisiksi, joten minäkin halusin päästä testaamaan niitä! Viime kesänä KICKS* otti valikoimiinsa Sol de Janeiro -merkin tuotteita myyntiin ja nappasin heti ostoskoriin itselleni pikkupurkin hypetettyä voidetta.


Bum Bum (pronounced boom-boom) is a cute Brazilian slang that refers to a person’s bottom. All Brazilians love a beautiful Bum Bum. We love to show ours off and have others admire it. That’s why our bikinis are so small and our jeans are fabulous!


Kicksillä on valikoimassaan 240ml purkki 45€ ja 75ml purkki 19€. Tällä hetkellä iso purkki on alessa 33.75€! Valikoimassa on myös suihkuvoide, vartalosuihke, käsi- ja jalkavoide sekä acaiöljyä sisältävä vartalovoide.

Vartalovoide on nimestä huolimatta tarkoitettu koko vartalolle. Voide on paksuhkoa, vartalovoin kaltaista, mutta levittyy iholle helposti ja imeytyy todella nopeasti. Voide sisältää mm. guaranaa, cupuacu voita, kookos- ja acaiöljyä. Nämä ainesosat yhdessä auttavat kiinteyttämään ja pehmentämään ihoa.
Our Cheirosa '62 fragrance is truly addictive with notes of Salted Caramel and Pistachio.
Fragrance notes:
  • Top: pistachio, almond
  • Mid: heliotrope, jasmine petals
  • Dry: vanilla, salted caramel, sandalwood
Ihanin asia voiteessa on sen, kyllä vain, uskomattoman herkullinen tuoksu!


Tuoksu muistuttaa mua paljon kesästä, rannasta, hiekasta, aurinkovoiteesta ja sitrushedelmistä. Tuoksu on niin voimakas, että se säilyy iholla jopa vuorokauden ja jättää ne kesäshortsitkin tuoksumaan pitkäksi aikaa. Et edes välttämättä tarvitse voiteen kanssa hajuvettä ollenkaan! Ei voide tai tuoksu kaikkien makuun, joten suosittelen siksi käymään vaikka siellä Kicksin liikkeessä nuuhkimassa tuoksua :)

Käytin voidetta kesällä aika paljonkin ja kohdistettuna bootyyn ja reisiin. Kyllä se voide vaan pehmentää ja silottaa ihoa, muttei se tietenkään ihmeitä tee. Oon superlaiska vartalovoiteiden käyttäjä, mutta huomaan tällaisten tuotteiden käytön olevan jotenkin muka helpompaa?


// Ootko sä jo tutustunut Bum Bum Creamiin?

Kommentit

Yhteydenottolomake