Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

I Love... ♥ Hattaraunelmia & Sitruunaleivoksia + Arvonta

Image and video hosting by TinyPic

Ihanaa kesäistä tiistaita! Ystävänpäivän aikoihin lupailin, että arvontoja tulisi lisää ja sellainen lähtee käyntiin tänään. Viime arvonnassa palkintoina oli erittäin hyvän tuoksuisia I Love... -tuotteita ja palkinnot sponsoroinut Satoki Partners Oy (maahantuoja) halusi lahjoittaa uuden paketillisen tuotteita kesäarvontaan teille. JEE!

Ensin haluan kertoa, millaisia tuotteet ovat ja tekstin lopusta löytyy arvonta. Muistutan vielä, että tämä tiistai on aikaa tilata Hopea-Purolta kauniita koruja tarjouskoodilla 2FOR1, jolla saa valitsemansa korvakorut tilaukseen kaupan päälle, kun tilaa mitä tahansa muuta samalla. Tarkemmat ohjeet tilaamiseen löytyy tämän postauksen alaosasta :)

Image and video hosting by TinyPic

Rakastan suihkugeelejä ja mitä vahvempi tuoksu, sitä todennäköisemmin ostan sen. I Love -tuotteissa on paljon vahvoja tuoksuja tuotteissaan ja jokainen on riittoisa + edullinen hinnaltaan. Puhumattakaan siitä, että isot suihkugeelit tulevat 500ml pakkauksessa! Tropical Paradise on aivan superihanan raikas ja samalla makeahko, tulee limsa mieleen. Jos pidät raikkaammista ja kevyemmistä tuoksuista, tämä on varmasti mieleesi.

Pink Marshmallow on varmasti monille jo tuttu. Voiko suihkugeeli enää makeammalta tuoksua?! Sokeriöverit voi nyt vetää turvallisesti suihkussa pesuaineen avulla, eikä tarvitse potea huonoa omaatuntoa karkin mussuttamisesta ;) Uskomaton överimakea hattaraunelma, joka kannattaa ostaa, jos Snow Fairy Lushilta on jäänyt mieleen kummittelemaan.

Lemon Sorbet on mulle jo vanha tuttu tuoksu. Ostin Keskisiltä pullon tätä vuosi sitten ja ihastuin tähän täysin. En ymmärrä, mistä I Love Cosmetics on repinyt nimeen tuon sorbetin, koska sorbetin kuuluisi mielestäni tuoksua kirpeältä ja kevyemmältä. Tässä tuoksu on kuitenkin erittäin vahva ja leivosmainen. Mieleen väistämättäkin tulee makeat sitruunaleivokset. Jos haikailet suihkugeelin perään, joka jää iholle tuoksumaan suihkun jälkeen, tämä on se! Suihkugeelejä myydään näissä 500ml pakkauksissa, mutta olen nähnyt paljon 250ml pullojakin nyt myynnissä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Whipped Sugar Srub -vartalonkuorinnat ovat uusi tuoteperhe I Love Cosmeticsilla. Sanoisin tuoksujen olevan näissä tuotteissa vielä vahvempi kuin suihkugeeleissä. Näissä se kirpeys pääsee valloilleen. Rakastan hauskoja ja erikoisia tuotteita ja näissä molemmat yhdistyvät. Kuorinta on suhteellisen jämäkkää vatkattua vaahtoa, jossa on kuorivia sokerirakeita joukossa. Kuorintateho ei näissä ole paras mahdollinen, mutta jos kaipaa todella tehokasta puhdistusta vartalolle esimerkiksi auringonoton jälkeen, kun iho on täynnä aurinkovoiteita ja hikeä, tulee tällainen tuote tarpeeseen!

Sokerikuorinta vaahtoaa hyvin ja tuntuu iholla mukavan pehmeältä samalla, kun kuorivat rakeet kuorivat ihoa kevyesti. Superhauska uutuustuote kosmetiikkahyllyille. Suosittelen testaamaan, jos kaipaa jotain hauskaa ja uutta ;) Purkissa on 200ml tuotetta ja sitä ei tarvitse kovinkaan paljoa koko vartalon kuorintaan, mutta tykkään silti leikkiä tällä ja läträtä kädet täyteen vaahtoa. Aivan kuin kädet olisi sulassa vaahtokarkissa, nam.

Image and video hosting by TinyPic

Vartaloa täytyy myös muistaa kosteuttaa pesun ja kuorinnan jälkeen. Nourishing Body Butter -vartalovoit ovat ihan mahtavia vartalon kosteuttajia. Ne ovat tarpeeksi keveitä, mutta kosteuttavia. Vartalovoi imeytyy ihoon hetkessä ja päälle voi pukea vaatteet hyvinkin pian. Pink Marshmallow ei ollut suosikkituoksuni vartalovoin muodossa. Tässä tuoksuu vahvasti kerma ja pehmeys, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Toivoin tämän tuoksuvan kirpeämmältä, mutta ihan hyvä tämä silti on. Totuin tuoksuun kuitenkin nopeasti. Tykkään yli kaiken tämän kaltaisista vartalotuotteista, jotka kosteuttavat hyvin, mutta kiireessäkin voi lotrata koko vartalon täyteen voidetta. Ihokin jää silkkisen tuntuiseksi! Purkissa on 200ml tuotetta.


________________________________________________________________________________________________________________________


Jos haluat käytä tuoksuttelemassa I Love... -tuotteita, löytyy niitä mm. Sokos tavarataloista, Emotion-myymälöistä, Stockmanneista sekä Anttila tavarataloista. Hinnat ovat yleensä muutaman euron luokkaa. Uskoisin vatkatun vartalonkuorinnan hinnan olevan korkeampi kuin muiden tuotteiden. Muistaakseni kaikki tuotteet pysyvät alle 10€:n alapuolella. JA NYT ARVONTAAN! Voittajia on tällä kertaa kaksi kappaletta arvonnassa ja palkintoina ovat nämä setit:

Image and video hosting by TinyPic
Lemon Sorbet -suihkugeeli ja vartalovoi + Pink Marshmallow - sokerikuorinta.

Image and video hosting by TinyPic
Pink Marshmallow -suihkugeeli ja vartalovoi + Lemon Sorbet - sokerikuorinta.


Arvonnan säännöt:

- Jätä kommenttiin sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyden, jos voitat.
(Postitan palkinnot vain Suomen sisällä)

- Osallistuminen edellyttää, että seuraat blogiani joko Google-raadin TAI Bloglovinin kautta. Kerro minulle, kumman kautta seuraat ja kerro myös millä nimimerkillä. Molempien seurantanapit löytyvät oikeasta sivupalkista. Uudet lukijat ovat tervetulleita!

- Kerro mulle, millaisista blogipostauksista pidät tai millaisia toivoisit näkeväsi. Postauksia saa ehdottaa tai vain kertoa, mistä pidät. Kaikki ehdotukset, risut ja ruusut ovat erittäin tervetulleita :)

- Saat valita, kummanko palkinnon arvontaan osallistut. Voit myös osallistua molempien! Ilmoita minulle valinnastasi.


Arvonta alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 6.7.2016 klo 20.00
Ilmoitan arvonnan voittajat blogissa ja blogin Fb-sivuilla samana päivänä keskiviikkona 6.7. Laitan voittajille tietysti myös sähköpostia. Jos voittajasta/voittajista ei kuulu sunnuntai-iltaan mennessä, arvon uuden voittajan/voittajat.

Mahtavaa tulevaa juhannusta kaikille ja onnea arvontaan! Palaillaan viimeistään juhannuksen jälkeen heti

Kommentit

 1. mukava palkinto! mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistathan lukea kunnolla arvonnan säännöt. Tällainen kommentti ei ole arvontasääntöjen mukainen :)

   Poista
 2. Nuo whipped sugar scrubit vaikuttavat mielettömiltä ja nam näitä tuoksuja! Minulle mieluisampi olisi setti 1. Postauksina erityisesti pidän vertailuista, parhaat-listoista sekä erilaisista uutuuksista, vinkeistä ja nikseistä. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Bloggerin kautta seurailen ja osallistun kummankin arvontaan :)

  Sinulla on mukavasti ollut kaikenlaisista tuotteista postauksia, joten jatka vaan samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat palkinnot :) Google raadin kautta seurailen blogiasi. Pidän uutuustuotteiden esittelyistä, tuotteiden vertailuista ja mikseipä bloggaajan omasta arjestakin kertovista jutuista =) Osallistun molempien palkintojen arvontaan.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Molemmat palkinnot ihania eli kumpaankin osallistun. Luen Google-raadin kautta.
  Loppuneet tuotteet, uutuudet, ostospostaukset on mieluisimpia luettavia.
  Pidät laadukasta blogia, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 6. Kivat arvontapalkinnot:)
  Olisi mukava enemmän korealaisesta kosmetiikasta.
  Seuraan Bloglovinin kautta (SariBP)
  sari.blom.pirjala at gmail.com

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kuvat! <3 Seuraa Google-raadin kautta. Itse tykkään lukea tosi paljon tuotearvosteluja meikeistä ja ihonhoitotuotteista. Osallistun ensimmäisen setin arvontaan. :)
  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Seuraan Bloggerin kautta, Katarooma ja maili on laurakatarooma@gmail.com

  Pidän esim. tällaisista postauksista ku tää on: kerrot tuotteiden koostumuksesta, tuoksusta ja millaisia käytössä. Eli jatka samaan malliin. Tykkään sun blogista ja kaikki jutut luen, vaikken usein kommentoikaan. Pidän siitäki, että kirjoitat ns. markettituotteista, kuten nää Ilovet on. Sun takia kiinnostunu tästä merkistä! Juttuja on niin monenlaisia täällä, että se tekee tästä mielenkiintoisen blogin.

  Osallistun molempien settien arvontaan.

  VastaaPoista
 9. Bloggerin kautta seurailen.

  Tykkään uutuustuotteiden esittelyistä ja arvioinneista (kuten esim. juuri tämä kyseinen postaus), haalinnoista ja loppuneet-postauksista.

  vanilliini100@gmail.com

  VastaaPoista
 10. .. niin ja osallistun molempien settien arvontaan :)

  VastaaPoista
 11. Pakko tulla sanomaan, että tän postauksen kuvat on ihan mahtavuutta! Ihanan värikkäitä ja herkullisia, tuli ihan karkkihimo! :D (en osallistu arvontaan)

  VastaaPoista
 12. Osallistun vain kakkossetin arvontaan, koska mulla on tuo samainen Lemon Sorbet suihkugeeli jo omasta takaa :) Tykkään lukea postauksia laidasta laitaan, eli jatka vaan samaan malliin. Bloggerin kautta lukijana.

  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Pidän erityisen paljon edullisen kosmetiikan tuotearvioista, varsinkin suomesta saatavista koska opiskelijana rahaa ei pahemmin ylimääräisenä ole käytettävissä :) Rakastan myös hiuspostauksia ja kaikkea söpöä ja värikästä. Olen loppujen lopuksi aika kaikkiruokainen lukija :3

  Seuraan google-raadin kautta samalla nimimerkillä :) ( sahramililja at gmail.com )

  VastaaPoista
 14. Seuraan Bloggerin kautta ja osallistun molempien settien arvontaan. Tykkään näistä tuotearvioista ja loppuneet-postauksista. Meikkikokoelmapostaus olisi kiva! :)
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 15. Tykkään roskapostauksista ja ostosten esittelystä. Olisi mukava välillä lukea lifestyle-tyylisiä postauksia. Pohjanmaalaisena olisi mielenkiintoista kuulla suosikkishoppailupaikoistasi Vaasassa. Postaus suosikkiverkkokaupoista kiinnostaisi myös :)

  Osallistun molempien palkintojen arvontaan. Löydyn tuolta Google-raadista nimimerkillä Marikki.

  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ihana arvonta! Ehdottomasti olen mukana molempien palkintojen arvonnassa �� Tykkään kosmetiikkapostauksista, joissa esitellään tuotteita ja kerrotaan rehellisesti oma mielipide niistä.

  Liityin juuri lukijaksesi Googlen kautta nimimerkillä Neilikki.

  onmaailmameilleavoinna@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Oi vau mikä arvonta :) Mukana molempia palkintoja tavoittelemassa! Suosikkipostauksiani ovat ostospostaukset, eli esitellään hankittuja tuotteita:)

  Seuraan bloglovinin kautta nimellä Anni.

  ajatuksiakirjamaasta@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihana arvonta ehdottomasti mukana molempien settien arvonnassa
  Julkinen lukija bloggerin kautta nimimerkki eekku80
  eekku80@netti.fi
  Tuotetestailut ovat kivoja =)

  VastaaPoista
 19. Onpas kivanpirtsakoita kuvia. Seuraan blogia bloggerin kautta nimellä sikurina. Mukana molempien palkintojen arvonnassa. Pidän tuoteesittelyistä ja ihan arkiasiapostauksista.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Mukana molempien palkintojen arvonnassa! Seuraan Bloggerin kautta nimimerkillä Netteriina.
  Pidän siitä, että blogissasi yleensä esitellään melko edullisia tuotteita ja myös sellaisia, joita ei ei näy ihan joka blogissa. Blogillasi on jotenkin ihanan tyttömäinen ilme, se on piristävää :)
  Mukavaa juhannusta! :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Bloggerlukijana mukaan!
  Luonnonkosmetiikkapostaukset kiinnostavat!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Bloggerin kautta seurailen nimimerkillä Jenna Susanna sekä osallistun molempien palkintojen arvontaan. :) Pidän blogissasi paljon tuote-esittelyistä. jennasusanna96@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Bloglovinin kautta, nimimerkki hennaannika. Tykkään eniten hauleista! :) Ja molemmat paketit kelpais kyllä.

  hennnahenna@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Googleraadinkautta seurailen ja kiinnostaisi osallistua molempien palkintojen arvontaan.

  Tuotearvioista ja uutuuksien esittelystä tykkään! Kiva blogi.

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 25. Kivan oloinen arvonta taas kerran. Seuraan blogvinin kautta ja haluaisin osallistua molempiin arvontoihin. Pidän eniten uutuuksien esittelyistä ja niiden arvioista.

  ainokaisak@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Oi miten ihana arvonta taas! Nuo purkit on kyllä niin ihanan näkösiä että <3 Hmm tykkään aika lailla kaikista jutuista mitä tänne blogiis kirjottelet. :D Mutta mutta erityisesti tykkään postauksista misä oot arvostellu monta samaa tuotetta mut eri merkeiltä. Ja muutenki kaikki arvostelut on jees, saa paljo vinkkejä et mikä ois itelle hyvää. :) Oon bloggerin kautta lukijana. Sähköposti on s_kerola@hotmail.com Osallistuisin tuohon ekaan palkintoon. :^)

  VastaaPoista
 27. Nämä tuotteet ovat ihania, mukana, seuraan Bloglovinin kautta (Riitta T). Postauksista, pidän edullisten löytöjen esittelystä. Osallistun molempien arvontaan. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Tuntuu mukavalta arvonnalta. Seuraan Bloglovinin kautta. Minua kiinnostavat henkilökohtaiset kokemuksesi tuotteista. Olisi kiva myös lukea mielipiteesi siitä, miten tarpeellinen kokeilemasi tuote on päivittäisessä käytössä perusihontoitoa ja -meikkausta harrastavalle. Osallistun molempien pakettien arvontaan.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 29. Ihania tutteita! Tykkään ylipäätään ostospostauksista ja tuotearvioista.

  Seuraan Bloglovinin kautta nimellä Mint Candy. Osallistun molempien palkintojen arvontaan.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 30. Mukana molempien settien arvonnassa. Liityin juuri googlen kautta lukijaksi, olen lukenut blogia yli toista vuotta mutta nyt vasta jäseneksi :) Tykkään eniten tuote-esittelyistä/ arvioista sekä kuukauden loppuneet tuotteet-jutuista. ennimaria@hotmail.fi

  VastaaPoista
 31. Noi uudet vartalokuorinnat kuulostaa niin herkuilta! Tottahan toki näitä olisi kiva päästä testaamaan. Oma suosikkini näistä kahdesta on tuo Lemon Sorbet, joten osallistun 1. palkinnon arvontaan. Seuraan Google-raadin kautta. Postaustoiveena voisin esittää vaikka meikkikokoelmapostaukset, esim. huulituotteita olisi kiva nähdä vaikka osissa :)
  neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 32. Seuraan bloglovinin kautta. Postaustoiveena uutuustuotteet, niistä on aina kiva lukea. Mukaan molempien palkuntojen arvontoihin mukaan =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Bloggerin kautta nimellä salli m
  seuraan . Molemmat palkinnot kivoja.joten molempien arvontaan mukaan. Tykkään kaikista tuoteesittely postauksista. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ihana palkinto ;W; Osallistun ensisijaisesti kakkospalkinnon arvontaan, mutta kumpikin kelpaa ~ ^^

  Seuraan bloglovinin kautta nimellä Jenna tai havarava (en muista kumpi..). Sähköposti havarava(at)gmail(dot)com

  En tiedä, ootko jo tehny aiheesta postausta, mutta "pihistä vs. panosta" postauksia olisi kiva lukea :D Ja tietty kaikki tuotearvostelut ja unboxaukset ylipäätänsä on aina jees ^^

  Oon lukenu vaan bloglovinin sovelluksella ni nyt vasta nään tän uudistuneen ulkoasun ja se on tosi ihana ;W;

  VastaaPoista
 35. Olisi mukava lukea postaus missä kannattaisi käydä Vaasaan suuntautuvalla kesälomareissulla.

  Osallistun molempien palkintojen arvontaan. Olen blogger-lukija nimim Lynx Poing.

  Sähköpostini on huuhkajarocks (at) gmail.com

  VastaaPoista
 36. Eniten on kiinnostanut kauneusboksi-postaukset.
  Seuraan bloggerissa tällä nimimerkillä.

  Molemmat palkinnot kiinnostaa :)
  millakko (at) gmail.com

  VastaaPoista
 37. Löysin blogisi juuri, joten olen uusi lukija! En osaa esittää mitään postaustoivetta, mutta ylipäätään pidän ihon- ja hiustenhoitoon liittyvistä postauksista sekä tuote-esittelyistä :)

  Seuraan blogia bloglovinin kautta nimellä ida8815 ja osallistun molempien settien arvontaan.

  idalinden93 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 38. Pink Marshmellow- paketti olisi kiva. Seuraan bloglovinin kautta blogiasi ��. / sirpa.miettinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Olin ihan varma, että oon jo osallistunut, mutta en nyt löytänyt kommenttia joten menkööt uudestaan (ku muistan kuitenki väärin :D). Seurailen blogiasi ainakin bloggerin kautta tällä nimimerkillä ja sähköpostia kun voitan, saa laittaa osoitteeseen shopaholicloveletters@gmail.com :D Tykkään tosi paljon kaikista sun postauksista, koska sun kuvat on aina niin laadukkaita! Etenkin kaikki tuote-esittelyt kiinnostaa ja ne Korea boksit ;)
  Osallistun molempien settien arvontaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake