Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Hopea-Puro | Korujen loistoa + Tarjouskoodi

Image and video hosting by TinyPic

Muutama kuukausi takaperin voitin Hopea-Puron arvonnassa itselleni upeita koruja ja siinä samalla päädyimme yrityksen perustajan Annika Puro-Ahon kanssa ajatukseen yhteistyöstä. Hopea-Puron verkkokaupasta löytyy mitä kauneimpia koruja. Valikoimasta löytyy mm. kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja. Kaikki laadukkaita hopeoituja ja hopeakoruja, koruterästä tai korumetalliseosta.

Korut saapuvat kotiin ihanissa pikku pussukoissaan, joka heti tekee kaikesta spesiaalin tuntuista. Mukana tuli myös lappunen, jossa kerrotaan hoito-ohjeita eri korumateriaaleille. Ohjeet koruille löytyvät myös 
Hopea-Puron sivuilta. Teräksisillä koruilla on ikuinen takuu ja muille tuotteille takuu on voimassa ensimmäisen vuoden.

Pidän koruista, mutta käytän vain harvoja ja tiettyjä koruja. Olen ruvennut vähitellen puskemaan itseäni käyttämään koruja rohkeammin, koska aiemmin korut ovat lähes aina tuntuneet vierailta. Parin vuoden sisällä olen huomannut koko ajan vieroksuvani yhä enemmän rihkamakoruja. Vaikka ne ovatkin kauniita ja halpoja, ne tummuvat ja menevät huonoon kuntoon aivan liian nopeasti. Aidot hopea- ja kultakorut kestävät ja pitävät arvonsa aivan eri lailla kuin rihkamakorut. Muutamalla laadukkaalla korulla saa asusta kuin asusta todella näyttävän ja juhlavan ;)

Image and video hosting by TinyPic
Kaulakoru - Toivo | Rannekoru - Toivo

Arvontavoiton myötä sain valita itselleni vapaavalintaisen kaulakorun, rannekorun ja BB-korvakorut. Rakastan yksinkertaisuutta, joten silmiini pisti heti korusarja Toivo. Kaulakoru ja rannekoru ovat hopeoituja ja molemmissa on pitävä salpalukko. Kumpikaan ei ole koskaan käytön aikana auennut! Koruissa on ihan uskomaton kiilto, joka saa ne aivan säihkymään. Molemmat näyttävät uskomattoman upeilta käytössä ja niistä saa taatusti joka kerta kehuja. Kaulakorun hinta on 35€ ja rannekorun 25€.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
BB-korvakorut - Kullattu säde

BB-korvakorut olivat mulle täysin uusi asia ja mietin heti aluksi, että voisiko tällaiset korut edes sopia itselleni. Idea näissä on se, että isompi koru jää korvalehden takapuolelle ja pienempi etupuolelle. Valikoimasta löytyy erilaisia variaatioita BB-korvakoruihin. On helmiä, rusetteja, kirkkaita kiviä ja sitten nämä valitsemani korvakorut. Kullattu säde -nimisissä korvakoruissa on etupuolella kirkas kivi ja takapuolella iso kaunis kukkaa muistuttava malli, jossa on neljä kirkasta kiveä lisää. Korvikset ovat yllättävänkin isot, mutta juuri siitä syystä ne ovatkin todella näyttävät ja kauniit.

Olen enemmän kullan kuin hopean ystävä ja siksi valitsin kullatut korvikset. Valittavissa on myös rodinoidut hopean sävyiset Rodinoitu säde -korvakorut, jotka ovat samanlaiset kuin nämä omani. Tunnen oloni aina ihan prinsessaksi nämä korvissani. Korvikset ovat maailman upeimmat ja erikoisimmat. Rakastuin loppujen lopuksi näihin toden teolla ja suosittelen jokaista tutustumaan BB-korvakoruihin! Kivaa vaihtelua normi korviksiin :) Kullattu säde -korvakorujen hinta on 25€.

Image and video hosting by TinyPic
Korvakorut - Kivi-korvakorut

Kuten aiemmin mainitsin, rakastan yksinkertaisuutta ja siitä syystä valitsin yhteistyön myötä teräksiset Kivi-korvakorut. Tällaiset simppelit korvikset käyvät minkä tahansa asun ja meikin kanssa täydellisesti. Kirkas kivi tuo kauniin leikkauksen ja muodon ansiosta pientä säihkettä ja kimallusta lookiin. Valikoimasta löytyy pyöreän ja neliön muotoisia kiviä, pieni ja isoja. Pienimmät kivet maksavat 6€ ja isommat 10€ per pari.

________________________________________________________________________________________________________________________


Tilauksen voi tehdä Hopea-Puron nettisivujen kautta ja maksaa PayPalillä tai tilata laskulla. Myös sähköpostin kautta tilaus onnistuu, tällöin lähetä tilaus osoitteeseen myynti@hopea-puro.com. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja postikulut ovat Suomeen 2€, ulkomaille 10€. Yli 60€ tilauksiin toimitus on ilmainen. Korut toimitetaan neljän arkipäivän sisällä tilauksesta.

Sain yhteistyön kautta myös kivan tarjouskoodin blogin lukijoille! Minkä tahansa tuotteen ostaessa saat mukaan veloituksetta valitsemasi korvakorut koodilla 2FOR1. Hopea-Puro tarjoaa edullisimman :) Koodi täytyy mainita tilauslomakkeessa, kun tilaa laskulla tai sähköpostin kautta. PayPalin kautta tilaamalla koodi ei valitettavasti toimi. Koodi 2FOR1 on voimassa seitsemän päivää, eli 15.6. - 21.6. (keskiviikko-tiistai). Kysy ihmeessä lisää, jos jokin jäi epäselväksi!

Kurkkaa vielä Hopea-Puron Facebook-sivut. Sieltä löytyy lisää kuvia koruista ja muuta kivaa. Sen kautta voi myös kysellä koruista ja tilauksista, jos jokin askarruttaa. Suuri kiitos vielä ihanalle Annikalle kauniista koruista Millaisia korujen käyttäjiä ruudun takaa löytyy? :)

Kommentit

 1. Voi että miten kauniita kuvia - ja kauniita on korutkin! Täytyypä käydä valikoimaa selailemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos kovasti! Ihanaa kuulla positiivisia kommentteja ^^ <3

   Poista
 2. Ihanat kuvat! <3 Mä en oikeastaan käytä koruja. Vihkisormuksen ja kellon pistän käteen kun lähden ulos. Ennen rakastin isoja näyttäviä korvakoruja, mutta niidenkin käyttö on jäänyt todella vähiin viime aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Mä voisin sulle kuvitella juurikin postauksessa esiintyneiden tyylisiä korvakoruja ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake