Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

April Favorites | Huhtikuun Suosikit

Huh, viime postauksesta on taas liian pitkä aika. Tässä oli kaiken näköistä välissä ja säätkin kuumeni niin kivasti, ettei ole ollut hinkua istua koneen edessä ;) Huhtikuun suosikkituotteista on silti hyvä kirjoitella viimeistään nyt, kun pian on jo toukokuun puoliväli. Ihanaa, kesä on vihdoin tullut ja sain jopa töitäkin syksyksi esikouluryhmästä. Oon niin happy tällä hetkellä. Kyllä tästä kesästä täytyy tulla hyvä! Mutta nyt suosikkeihin.

Image and video hosting by TinyPic

ColourPopin luomiväri sävyssä Weenie on edelleen usein käytössä, en osaa käyttää muita! Luomivärien koostumus on niin erilainen muiden merkkien omiin verrattuna, että ihan jo sen levittäminen sormella on jo nautinnollinen hetki :D Kosteahko ja voidemaisen tyylinen koostumus takaa superpigmenttisen lopputuloksen ja kestävän sellaisen. Plus oon muutenkin jo muutaman kuukauden ajan tykännyt käyttää punertavia ja ruskehtavia sävyjä paljon.

"Merenneitohiuksistani" inspiroituneena oon toteuttanut muutamia silmämeikkejä, joista tulee heti mieleen merenneidot ja tietysti kesä. Vuosien takaiset lempparit NYX Eye/Eyebrow Pencil 930 Teal ja Glamour Doll Eye Shadows Shamrock tekivät paluun. En edes tiedä, myydäänkö näitä tuotteita tai sävyjä enää. Ja vaikka ne ovat jo muutaman vuoden vanhoja, käytän niitä silti edelleen, koska en ole huomannut niiden pilaantuneenkaan. Molemmissa on kaunis vihertävä "mermaid green" -tyylinen sävy. Irtoluomivärissä on myös kimalletta mukana, joka saa värin oikein säihkymään silmissä. Muistaako joku vielä Glamour Doll Eyes -merkkiä?!

Image and video hosting by TinyPic

Laveran Illuminating Powder on taas kelien lämmetessä palannut takaisin käyttöön. Puuteri antaa todella kevyen päivettyneen sävyn ja hehkun aurinkopuuterin tapaan kasvoille. Tykkään siitä juuri sen takia, ettei puuterista saa väriä irti liikaa kerralla. Sopii mun kaltaiselle valkonaamalle juuri hyvin, kun haluan vain kevyen sävyn kasvoille.

Toinen tuote, joka teki paluun, on Anastasian Dipbrow Pomade! Vitsit, miten hyvä tuote tämä onkaan. Pysyy koko päivän paikoillaan ja pigmenttiä löytyy älyttömän paljon. Ainut miinus omalla kohdalla tulee siitä, että kulmista tulee heti liian täytetyn näköiset, eivätkä kulmat näytä enää luonnollisen karvaisilta. Sille ei voi mitään, kun karvoja on kulmissa niin vähän. Tuote silti toimii niin hyvin, että tulen varmasti sen takia ostamaan tätä uudelleenkin.

Vihdoin kylmyys on väistynyt ja itselläni kainaloiden hikoilukin vähentyy. Uskallan paljon helpommin siirtyä käyttämään koko kesän ajan luonnonkosmetiikan deodorantteja ja erityisesti tätä Schmidt's Bergamot + Lime -dödöä. Tuoksu muistuttaa kirpeitä mojito-juomia ja muita, joissa on mukana limeä. Aivan perfecto tuoksu kesäksi ja muutenkin nämä dödöt ovat olleet todella iloinen vaihtelu markettien perusdödöihin, jotka eivät pidä ollenkaan hikeä tai hajua poissa! Jos haluat lukaista pidemmän arvostelun merkin deodoranteista, klikkaa tänne.

Image and video hosting by TinyPic

Otin huhtikuussa varaslähdön kesään ja suihkuun toin kaveriksi taas Victoria's Secretin Coconut Passion -suihkugeelin. Ah, miten ihana kesäinen ja aurinkorasvoja muistuttava tuoksu! Tässä on tuoksu, jossa haluan kylpeä koko kesän. Suihkari vaahtoaa hyvin ja tuntuu kosteuttavalta iholla. Ihan nappituote. Love Addict -vartalosuihke on myös kauniin keveä, hedelmäinen ja tyttömäinen tuoksu ja sopii kesään. Ei näistä saa koskaan tarpeekseen, voisin suihkia suihkeita koko ajan itseeni..

Image and video hosting by TinyPic

Söpö pieni Brushegg näikyikin tässä postauksessa ja on ollut siitä lähtien aina käytössä. Miten pieni ja silti niin tehokas pikku apuväline siveltimien pesuun! Toiselta puolelta löytyy nystyröitä ja koholla olevia viivoja, joihin hierotaan sivellintä pesun aikana ja siten muodostuu paljon vaahtoa ja tadaa, sivellin on puhdas. Nopeaa ja helppoa. Pesumuna maksoi Born Pretty Storessa vain 2.72€! YAAS.

Beautyblender on pelastanut mun meikit joka ikinen kerta, enkä välttämättä enää osaa olla ilman sitä.. En missään nimessä levitä meikkivoidetta sillä, koska en saa Revlonin meikkivoidetta pestyä sienestä irti ollenkaan. Kostutan sienen ja jätän sen todella kosteaksi ja levitän sillä peiteaineet. Kostea sieni auttaa koko meikkipohjaa näyttämään freshimmältä ja paremmalta. Colorstay-meikkivoide on paksuhkoa ja mattaista, ja saattaa monesti näyttää turhan kuivalta, mutta meikkisienen avulla siitä saa paljon paremman näköisen!

TonyMolyn Banana Hand Milk -käsivoide on makean, sokerisen banaanikarkin tuoksun takia ollut käytössä useasti. Ei se paras mahdollinen kosteuttaja ole rutikuiville korppukäsille, mutta pikaiseen kosteutukseen se on aivan riittävän hyvä. Ja mitä väliä, vaikka olisi huonoin käsivoide koskaan, koska tuoksu on niin IHANA! Siis banaanikarkit irttareissa, juuri siltä tämä tuoksuu ;)

Image and video hosting by TinyPic

Jostain kumman syystä tiedostamattani käytin huhtikuussa paljon kuukuvioisia koruja. Hennesin chocker-tyylinen kaulakoru toi mieleen heti ysärivibat. Viimeksi varmaan ala-asteella käytin tällaisia nauhakoruja, joita säädetään vetämällä niitä. Oliko hintaa about kolmisen euroa. Kaulakoru ametistikivellä on tilattu Moon Child -nimisestä verkkokaupasta, hintaa vähän yli 10€. Ketju on sopivan lyhyt, muttei chocker-mallia kuitenkaan. Aivan ihana, usein saa kehuja tästä! Kannattaa tsekata tuo verkkokauppa, sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa! Käsikoru on Asosilta ja kuuluu settiin. Samankaltaisia sieltä löytyy varmasti monia.


Sellaisia suosikkeja tällä kertaa. Tässä kuussa on muutamia uusia juttuja jo heti noussut suosikeiksi, enkä malta odottaa, että pääsen kirjoittamaan niistä teille :) Mikä oli sun suosikkijuttu huhtikuussa?

Kommentit

  1. Mulla on taas aivan toisinpäin ja mietin miten pärjään kesällä luonnollisten dödöjen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mä just hikoilen, kun oon jäässä. Kesä pelastaa ;D

      Poista
  2. Weenie on täydellisyyttä! Mun on varmaan pakko ostaa sitä varastoon, että raaskin käyttää 😆 Toi pesumunajuttu vaikuttaa myös tosi mielenkiintoselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Upein luomiväri, mitä mulla on koskaan ollut. Kiitos sun <33 Jep, toi pesumuna on huippu tyyppi ;)

      Poista
  3. Yey, onnea uudesta työpaikasta! :) Voi että tuota banskukäsivoidetta, ihan ylisöpö! :D

    VastaaPoista
  4. Oih tuo VS Love addict tuoksuu nii hyvälle, et melkeen ostin, mutta multa löytyy nuita tuoksuja niin kamalasti, että pitää jo hillitä ittensä. :D Äää oon ihaillu nuita kivikaulakoruja ja miettiny mistä niitä saa... Ounou :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääh ;D Se on ihana tuoksu! No mutta ostat sitten joskus ;) Juu no ainakin tuolta Moon Childista suosittelen tilaamaan. Laadukkaan oloisia on korut olleet, eivätkä kovin kalliitakaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake