Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Instagram Lately + Uudistettu blogi

Ihanaa alkanutta viikkoa! Joko huomasit blogin uudistetun ulkoasun? Ostin ihan uuden koko templaten Pipdig-nimisestä verkkokaupasta, josta löytyy erilaisia ulkoasuja Bloggerin ja Wordpressin blogeille. Suosittelen suuresti Pipdigiä, koska asennus kävi vaivatta ja nopeasti. Kaikki alkuperäiset jutut säilyivät ennallaan ja ihan kaikki on muokattavissa. Ja jos kurkkaat blogin etusivua, löytyy sieltä upea slideshow, josta oon haaveillut jo pidemmän aikaa! Mitä tykkäätte uudistuksesta? :)

Somepainikkeita löytyy blogin yläosasta ja sivupalkista, ja kaikki tarvittava muu tieto myös blogin yläosasta. Tiedän, ettei moni käytä Instagramia, siksi silloin tällöin julkaisen blogissa viimeisimpiä instakuviani. Niiden kautta pääsee näkemään vähän muutakin kuin pelkkiä blogikuvia tuotearvosteluista yms. Jos et vielä seuraa mua Instagramissa, niin mut löytää sieltä nimellä @canipupu. Alla siis viimeaikaisia kuvia!

Image and video hosting by TinyPic

Nyt, kun kesä on vihdoin alkanut, kaivoin esiin kaksi kesän lempparituotetta. The Bubbles & Butters Companyn mansikkajälkkärin tuoksuisen vartalovoin ja TonyMolyn Petite Bunny huulikynän. Molemmissa on superherkullinen tuoksu ja huulikynä antaa huulille kauniin pinkin sävyn ja kosteutusta. // Voitin Dragon Fruit Helsingin arvonnassa minisivellinsetin. Iiik, miten ihania! // Siivouksen lomassa löysin vanhan Tamagotchini, joka oli tietysti kissa ja hyvin hyvin vaativa sellainen ;) Olispa patterit vielä toimineet! // Samaan syssyyn löysin vielä GoGoja. KUINKA SIISTEJÄ! Kuka muu keräili niitä hulluna?

Image and video hosting by TinyPic

Pitkästä aikaa Born Pretty Store lähetteli lisää meikkejä testattavaksi. Kuka voisi vastustaa nallen näköistä eyelineria? // Throwback-kuvana toimi uskomattoman upea valokuva ala-asteajoilta. Aivan yhtä sekopää silloin kuin nytkin. Ihan perus synttärit menossa.. // Naaam. Maistoin ensimmäistä kertaa Lionin valkosuklaapatukkaa. Erittäin hyvää oli, suussasulavaa. // Huomasin Instan kautta, että Suomeen oli tullut myyntiin OGX-merkin valikoimaan Coconut Water shampoo ja hoitoaine. Ihan sama hinnalla, en edes katsonut. Nappasin mukaan, koska KOOKOS. Ja aivan sikahyvä tuoksuhan näissä on!


Jos näette jotain huomautettavaa blogin ulkoasussa, niin kertokaa siitä ihmeessä! Itse tykkään tästä todella paljon. Aivan kuin blogi olis vasta nyt herännyt eloon ja saanut identiteetin ;) Palaillaan taas pian!

Kommentit

  1. No nyt on silmäkarkkia! Tosi ihana ulkoasu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Kiva, että edes yksi mun lisäksi tykkää ;D

      Poista
  2. Tosi kiva ulkoasu, tykkään! <3 Ja noita OGX:n kookosjuttuja on kyl pakko testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yayy, kiitos <3 Joo ne on niin superin tuoksuisia, kannatan ;)

      Poista
  3. GoGot! Itse sain kerättyä ihan kaikki, ne on vieläkin tallessa kotivarastossa :')

    Kookos taitaa olla tänä kesänä in, kun monelta merkiltä sitä tulee ja Avoniltakin tupsahtaa kookos-tähtihedelmä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MITÄ. KAIKKI?! :D Apua, makeeta! Paljonkohan niitäkin mahtaa sitten olla, kun jossain välissä tuli uudistuneitakin :D

      Se on varmaan joo, totta. Mä himoitsen Urtekramin kookos-sarjaa tällä hetkellä ;)

      Poista
  4. Tosi kaunis ulkoasu! :) Ja hih, laitoit joskus Snapchattiin nuita nuoruuskuvia ja muita. :'D Niin hauskoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! Kiva kuulla, että porukka tykkää ^^ Joo laitoin, haha! Kyllä niille saakin repeillä nyt näin vanhempana....

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake