tiistai 4. lokakuuta 2016

I love me -messulippujen arvonta

Huomenta! Pahoittelut heti alkuun bloggaamattomuudesta. Oon ollut kipeänä paljon, eikä bloggaaminen oo ollut ensimmäisenä mielessä. Tai siis tottakai se kummittelee koko ajan päässä ja oikeastihan mulla olisi vaikka kuinka paljon kirjoitettavaa tänne. Nyt täytyy vaan hoitaa itsensä ensiksi kuntoon ja sitten voin hyvillä mielin jatkaa :) Toivottavasti siellä ruudun takana ollaan pysytty terveenä!

Image and video hosting by TinyPic


Asiasta toiseen. I love me -messut ovat taas tulossa tässä kuussa. Hain bloggaajapassia tälle vuodelle ja mietin koko ajan edestakaisin, tulenko paikan päälle vai en. Viime vuoden messut vei musta kaikki mehut. Jo pelkkä Vaasasta Tampereelle, Tampereelta Helsinkiin ja edestakaisin reissaaminen on rankkaa ja väsyttävää. Messujen väkimäärä sai mut enemmänkin ahdistuneeksi kuin iloiseksi, enkä tainnut ostaa sieltä mitään kivaa kotiinkaan. Mutta katsotaan nyt, kuinka käy.

Kuitenkin se kiva uutinen on se, että bloggaajapassia hakiessa sain kaksi lippua messuille arvottavaksi TEIDÄN kesken! Osallistua voi mun Instagramissa (@canipupu). Etsi tämä samainen kuva sieltä, käy seuraamassa, tykkää kuvasta ja tägää kaveri, kenen kanssa haluaisit lähteä messuilemaan. Simppeliä! Osallistua voi torstaihin klo 22.00 saakka.

Image and video hosting by TinyPic

Palataan pian taas kosmearvostelujen ja ostoksien parissa ;)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig