Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Koreina | OFRA Cosmetics

OFRA Cosmetics on varmasti monille jo tullut tutuksi merkkinä Youtuben kautta, mutta itse tuotteita on ollut haastavaa tilata Amerikasta. Ofran Long Lasting Liquid Lipstickit ovat monien suosikkihuulipunia ja joidenkin mielestä ne ovat jopa maailman parhaimpia. Hyviä uutisia tänne Suomeen; 2016 keväällä avattu, suomalainen kosmetiikan verkkokauppa Koreina on ottanut valikoimiinsa OFRA Cosmeticsin tuotteet!

Ofran tuotteet olivat ennakkotilattavissa ja 3.10. tilaukset lähetettiin kaikille tilanneille. Postikulut ovat 5€ ja yli 40€ tilauksiin ilmaiset. Koreina myy eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja valikoimista löytyy myös vegaanista- ja luonnonkosmetiikkaa. Mahtavaa, tällaisia verkkokauppoja tarvitaan aina Suomeen lisää!

Image and video hosting by TinyPic

Paketti muistaakseni saapui kolmessa tai neljässä päivässä ja sisältä löytyi mustaa silkkipaperia, käsinkirjoitettu lappu ja tuote. Mielestäni on ihanaa, että on viitsitty panostaa kaikkeen näin paljon. Paketti ja sisältö näytti todella kauniilta ja sillä ansaitsi heti pysyvän asiakkaan ;)

Tiesin heti, mitä halusin Ofralta tilata. Mattahuulipunista sävy Miami Fever on toteutettu yhteistyössä ihanan Kathleen Lightsin kanssa. Rakastan Kathleenia ja omistankin ColourPopilta huulipunasävyn, joka myöskin on toteutettu yhteistyössä Kathleenin kanssa. Miami Fever on sekoitus punaista, oranssia ja ruskeaa. Kaunis terrakotan sävy, joka sopii syksyyn täydellisesti.

Image and video hosting by TinyPic

Miami Fever on sävynä upea, mutta mietin koko eilisen päivän huulipunaa testatessa, että sopiiko se nyt sitten mulle vai ei. Mulla se näyttää aika keltapohjaiselta, enkä oo tottunut tällaisiin sävyihin ollenkaan. Perus kirkas oranssi menee paljon helpommin. Rakastan sävyä ja Kathleenia niin paljon, että aion käyttää tätä joka tapauksessa ahkerasti :D

Koostumus ei kuitenkaan vakuuttanut mua. Levittäminen oli helppoa ja vaivatonta, ja massaa pystyi työstämään kauan. Huulipunan kuivumisaika oli yllättävänkin pitkä, eikä se koskaan kuivunut täysin satiinisen mattaiseksi, kuten sen oletin kuivuvan. Puna oli koko käyttöajan kostean ja mukavan tuntuinen, mutta samalla myös epämukava. Punaa lähti heti irti, kun huulia koski kevyestikin. Eli Ofran mattahuulipunat eivät olekaan niin mattaisia ja pysyviä kuin luulin? Punaa pystyi poistamaan huulilta ihan paperilla pyyhkimällä.

En sano näiden huulipunien olevan huonoja, mutten myöskään ylistä näitä parhaiksi. Koostumus yllätti totaalisesti. Täytyy testata tätä lisää ja tottua erilaiseen koostumukseen :) Hintaa mattahuulipunalla on Koreinan verkkokaupassa 19.50€.

Löytyykö teiltä jo Ofran tuotteita tai meinaatteko tilata nyt jotain? Korostuspuuterit houkuttelevat mua kovasti!

Kommentit

 1. Ofra on kyllä odotettu uutuus, mulla on myös huulipuna testailun alla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Mahtavaa saada tällasia yllärimerkkejä Suomeen ^^ Toivottavasti tykkäät siitä!

   Poista
 2. Ofra kiinnostaa kovasti. Enpä olekaan huomannut, että sitä saa Koreinasta:) Tosi ihana, että maailman merkkejä on ruvennut rantautumaan tännekin perukoille. Highlighterit himottais:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Ofra tulikin vasta pari viikkoa sitten myyntiin ;) Niin on, ihan mahtavaa! Sama. Beverly Hills -korostuspuuteri näyttäisi tooodella hyvältä!

   Poista
 3. Jännä, mä olen ajattelut näitä tubettajien kehujen perusteella todella pysyviksi, mutta ilmeisesti toi pehmeä koostumus on sit se, että suttaavat. Mutta mahtavaa, että näitä voi vihdoin tilata helposti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin ajattelin :/ Täytyy nyt testailla lisää ja koittaa esimerkiksi irtopuuteria taputella päälle. Jep :)

   Poista
 4. Ihana Blogi!! <3 wautsi, uusi lukija ehdottomasti!

  xx, Saara
  http://saaralindb.blogspot.se

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake