Lip Monthly | September

Kaikki kuukausittaisten kauneusboksien fanit tänne! Yhdysvaltalainen Lip Monthly tuo joka kuukausi ovellesi huulituotteita söpössä pikku pussukassa ja tilauksen voi perua koska tahansa. Rakastan huulituotteita ja kuukausittaisia kauneusbokseja, joten laskin yhteen 1+1 ja päädyin tilaamaan Lip Monthlyn neljäksi kuukaudeksi. Lip Monthlyn voi tilata:

1kk kerrallaan | $12.95
Tilaus laskutetaan joka kuukausi, joten peruutus täytyy itse tehdä halutessaan. Koodilla 50OFF saa ensimmäisen Lip Monthlyn puoleen hintaan.
4kk kerrallaan | $38.95
Tilaus uusiutuu neljän kuukauden välein ja peruutus täytyy itse tehdä. Koodilla 1STFREE saa ensimmäisen Lip Monthly -pussukan ilmaiseksi.
Annual | $116.55
Ympärivuotinen tilaus, jonka peruutus myös täytyy itse tehdä. Koodilla 3FREE saa kolme kuukautta ilmaiseksi.

Lip Monthlyn postikulut ovat ilmaiset ympäri maailmaa ja tilaus/tilaukset maksetaan heti kerralla. Pussukka sisältää joka kuukausi 4-5 täysikokoista huulituotetta, mutta sieltä saattaa löytyä myös muita kosmetiikan tuotteita. Jokaisen pussukan arvo on vähintään $35-$55. Saat myös oman linkkisi, jonka kautta tehdyistä tilauksista hyödyt itsekin. Jos joku tilaa linkkisi kautta LP:n, saat yhden pussukan ilmaiseksi. Lopuista tilauksista saat palkkiopisteitä, joilla voit ostaa tuotteita LP:n sivuilta. Oma linkkini löytyy postauksen toisen lauseen alusta.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Syyskuun pussukassa tuli mukana neljä eri tuotetta. Kerron heti alkuun, että petyin pussukan laatuun. Oletin sen olevan hieman parempaa. Tämä muistuttaa jotain uimapatjan kangasta ja haiseekin sellaiselta voimakkaasti. Huomaan myös, että pussukkaan tulee helposti ryppyjä ja taitosten jälkiä käytöstä. Sisällä tullut lappunenkin oli liimautunut pussukan sisäosaan kovasti kiinni. Ensivaikutelma oli.. Ärsyyntynyt :D Tuotteiden yhteisarvon kerrotaan olevan $54.99.

Image and video hosting by TinyPic

Pidän kovasti teeman sävyistä. Liila ja varsinkin pastellinen liila on yksi suosikkiväreistäni! Upeista sävyistä huolimatta koin syyskuun Lip Monthlyn pettymykseksi. Pussukka sisälsi NCLA merkin kynsitarroja ($11), joita en varmaankaan koskaan muista käyttää. JCat merkin Lip Paintin ($4.99), eli jonkin sortin huulilakan. Suurena pettymyksenä väri oli valkoinen. Tiedän, etten koskaan tule tätä käyttämään. Starlooks merkin Lip Crayon -huulikynän, jonka sävyn perusteella en tätäkään koskaan tule käyttämään. Pastelliset huulisävyt ei vain mulle sovi OLLENKAAN.

ModelCo oli ainut positiivinen yllätys!

Image and video hosting by TinyPic

Lip Enhancer Illusion Lip Liner -huultenrajauskynä ($20) tulee ehdottomasti heti käyttöön ja sävykin näyttää aivan täydelliseltä. Sävy on ymmärtääkseni Nude, eikä muita sävyjä ole valikoimissa ollenkaan. Ihon sävyn värisen huultenrajauskynän pitäisi sopia yhteen kaiken sävyisten huulituotteiden kanssa. Epäilen kuitenkin tätä väitettä vahvasti. Käyttöön tulee joka tapauksessa!


Tilaan tietysti kolme seuraavaa kuukautta Lip Monthlya loppuun asti, mutta toivoisin seuraavien pussukoiden olevan parempia. En vain pitänyt tämän kuukauden sävyistä ollenkaan, paitsi huultenrajauskynän tietysti. Uskon peruuttavani Lip Monthlyn tilauksen heti tämän 4kk jälkeen. En halua tuotteita, joita en koskaan käytä. Sehän on aina "vaarana" tällaisissa kuukausittaisissa kauneusbokseissa, mutta kokeiluksihan tämän tilasinkin. Haluan nähdä, mitä markkinoilta löytyy ja sitä mukaa osaan suositella tai olla suosittelematta niitä blogissa :)

Mitä te peditte syyskuun pussukasta? Haluaisiko joku ostaa pois käyttämättömänä tuon valkoisen ja vaaleanliilan huulituotteen sekä kynsitarrat?

Kommentit

 1. Mulle tuli tää kanssa varmaan pari vuotta, kunnes kesällä pistin tilauksen poikki. Välillä tuli tosi kivoja tuotteita, omia suosikkeja ollut mm. Ofran nestemäiset huulipunat ja Hikarin poskipuna. :) Toivotaan, että seuraavat 3kk on enemmän sun makuun! Mä olisin tästä pussukasta tykännyt, toi liila näyttää tosi jännältä ja valkoista voi käyttää kaikenlaisissa teemameikeissä yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa sulle tuli niin kauan! Ahh, mä kans haaveilen Ofrasta <3 Joo samaa toivon. Ei olis kiva heittää rahaa hukkaan :/ Haluaisiksä ostaa ne multa pois? :D :D

   Poista
  2. Hmmm, houkuttelevaa! Pistä vaikka Facessa viestiä millasta hintaa niille ajattelit ;)

   Poista
 2. Mäkin oon tilannut Lip Monthlyä nyt sen 4 kuukautta ja tämä oli ensimmäinen, joka ei oikein napannut. Ei tää nyt varsinaisesti huono ollut mielestäni, mutta omalle kohdalle aika epäkäytännöllinen... Aiempiin olen kyllä ollut tyytyväinen ja niistä on tullut ihan huipputuotteita. Mulla lähti käyntiin nyt uusi neljän kuukauden jakso, eli sen aikaa ainakin aion tilata vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katoinkin sun videon! Oli kyllä tylsä pussukka.... Onneks tää nyt ei oo niin kallis kauneusboksi kuitenkaan. Joskus sattuu kohdalle niitä ei-niin-hyviä tuotteitakin :)

   Poista
 3. Olisi kiva tietää tuon valkoisen huulituotteen idea, sillä sehän ei ollut valkoinen, vaan lähinnä läpinäkyvä (minäkin Katan videon katsoin), olisi ollut edes oikea valkoinen, niin juurikin jossain teemameikeissä tai huulipohjustajana olisi voinut käyttää (esim. neon luomivärejä käytettäessä huulilla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin, että tuo valkoinen Lip Paint olisi valkoista, muttei kovin pigmenttistä kuitenkaan. Toimisi hyvin esim. muiden huulituotteiden päälle tuomaan vaaleaa kuultoa tms :/ aivan sama mulle, ei kuitenkaan tule käyttöön.

   Poista
 4. Mulle ei tämän kuun pakkaus olekaan vielä edes tullut o.O
  Itse tilasin vuodeksi kerralla, pitää muistaa se peruuttaa kunhan vuosi tulee täyteen.. Ihan kiva, mutta kyllähän sieltä tulee paljon niitäkin tuotteita, jotka eivät värin, koostumuksen tms. vuoksi itselle sovi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulispa pian! Luulisi, että tällä viikolla :) Jep. En mäkään halua tämän jakson jälkeen jatkaa..

   Poista
 5. En ole itse Lip monthlyä tilannut, mutta on hauska seurata mitä sieltä paljastuu. Mutta tämän kuun tuotteista oikeastaan mikään ei olisi päätynyt käyttöön, joten se olisi harmittanut.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top