Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Papergang July 2019

Ootko vielä huomannut blogissani bullet journal -tunnisteen? Rakastan kirjoittaa bullet journalia. Mulle bujo on kalenteri ja päiväkirja, jonka siis teen itse. Ostin bujokseni Nuunan vihkon ja siitä täytyisi tänne tehdä esittely ja siis ylipäänsä koko bujosta! Tällä hetkellä bujo-tunnisteen alta löytyy vain yksi postaus, jossa esittelen nettitilauksiani bujoon liittyen. Tämänpäiväinen postaus kuuluu samaan kategoriaan.

Ei tule kenellekään enää yllätyksenä, että rakastan paperitavaraa, englanniksi stationery. Oon jo lapsesta asti rakastanut ja sen vuoksi hamstrannut mm. tarroja ja tarravihkoja. Kuka olisikaan uskonut, että siitäkin touhusta saisi aikuisena järkevän harrastuksen aikaiseksi?

Tänään haluan esitellä teille ehkä vielä Suomessa ei-niin-tunnetun kuukausiboksin, joka on pelkästään paperitavaraa täynnä. Kyseessä on Ohh Deer -brändin ikioma Papergang*! Papergang lahjoittaa ajoittain tuotoistaan osan Britannian eri hyväntekeväisyyskohteisiin ja jokaisesta neljästä myydystä boksista kasvatetaan yksi puu. Miten huikeeta! Kaiken lisäksi et saa samaa boksia uudestaan, koska joka kuukausi uusi artisti on mukana suunnittelemassa sitä ja uutta teemaa.


Jos saatoit huomata pienikokoisen perheenlisäyksen kuvissa niin kyllä, meille on tullut burmakissanpentu nimeltä Oliver! Oliver aka Osku seikkailee Papun kanssa paljon instastooreissa, eli sinne siis!

Heinäkuun teemana oli In Bloom ja sen suunnitteli Chloe Hall Illustration.


Ruskea pahvilaatikko pitää sisällään kaikki paperitavarat ja laatikon päällä on aina upea paperikääre, jossa lukee Papergang ja luonnollisesti design on artistin luoma. Tällainen boksi on ilo vastaanottaa joka kerta!


Jos Papergang ilahdutti suakin ja haluaisit sellaisen tilata, on siihe neljä eri vaihtoehtoa;
  • Kuukausittainen £10.95/€12.05*
  • 3kk £27.40/€30.14* ja ensimmäinen boksi -50%
  • 6kk £54.75/€60.23* ja yksi ilmainen boksi
  • 12kk £109.50/€120.47* ja kaksi ilmaista boksia.

Tilasin kesäkuussa itselleni 3kk kerrasta ja maksoin sillon vähän päälle 49€ yhteensä. Se kuulostaa kerralla maksaessa kalliilta, mutta jos jaat 50€ kolmeen niin 16,66€ ei olekaan enää kovin suuren kuuloinen summa kuukausittaisesta boksista! Suomeen toimitus maksaa £4.95 per lähetys.

Papergangiin liittyessä saat Drew-silityskuvan, joka kertoo sun olevan nyt osa Papergangia (moneenko kertaan sanon vielä Papergang?!). Tuotteet pakataan kauniiseen paperiin ja heinäkuun boksi piti sisällään näin upeita tavaroita:


Iso vetoketjullinen pussukka, kirjepaperia ja -kuoria, tarra-arkki, pieni muistivihko, kuukausikalenteri ja kuulakärkikynä. Itse tykkäsin sisällöstä paljon, vaikken usko käyttäväni kirjepaperia ja -kuoria pitkään aikaan.


Jos haluat seurata enemmän mun bujoilua ja muuta siihen liittyvää, suosittelen seuraamaan mua instassa @canipupu. Siellä mulla on highlighteina mm. bullet journal ja kissoillekin oma! Musta on myös jossain vaiheessa tullut kasvihörhö ja nykyään kämpästä löytyy muutamahko kasvi. Sitäkin häröilyä pääsee seuraamaan parhaiten instan kautta ;)


*linkin kautta tilaamalla itsellesi boksin, autat mua saamaan ilmaisen boksin itselleni
// Tykkäätkö tällaisista postauksista ja haluaisitko nähdä niitä lisää?

Kommentit

Yhteydenottolomake