Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Valentine's Day Makeup // Ystävänpäivän meikki

// *Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Edellisessä postauksessa annoin pienen sneak peekin luonnonkosemtiikkabrändin 
KORRESin tuotteista, jotka sain PharMartilta testiin. Nyt näette kunnolla, minkälaisia tuotteita sain ja minkälaisen Ystävänpäivän meikin sain aikaan! Itse siis olen ystävänpäivän suurin fani, koska mulla on silloin syntymäpäivä ja tänä vuonna täytänkin jo 27-vuotta, kääk! Kovaa vauhtia lähestyn kolmekymppistä, mutta kuten oon aina sanonut, säilytän lapsenmielisyyteni ikuisesti ja tulen olemaan kakara ;) Minkäs ikäistä porukkaa lukee Cosmetic Landia? Kommentoi alle!


MORELLO Creamy Lipstick -huulipuna ja Cherry Lipgloss -huulikiilto olivat nappivalinta tällaiseen meikkiin, koska pinkki ja ystävänpäivä! Huulipunasta mulla on sävyt 15 Blooming Pink ja huulikiillosta 22 Rose. Huulipuna sisältää morelloöljyä, joka on kirsikkalajikkeesta saatava öljy. Se sisältää runsaasti rasvahappoja, kuten linoli- ja oleiinihappoja, jotka kosteuttavat ja pehmittävät huulia. Huulipunan koostumus tuntuu huulilla aivan ihanan pehmeältä ja silkkisen kermaiselta, muttei kuitenkaan liian kostealta. Alla olevassa kuvassa huulilla on vain huulipunaa ja sitä alemmassa kuvassa vain huulikiiltoa.

Puna antaa huulille luonnollisen näköisen, semikiiltävän lopputuloksen, etenkin tämä Blooming Rose sävy! Sävyä on vaikea kuvailla, mutta ehkä näette kuvista paremmin. Sanoisin ehkä lämpimän pinkiksi, mutta väri ei kuitenkaan ole kirkuva pinkki, vaan erittäin luonnollisen ruusuinen. Se sisältää todella pienen pieniä shimmereitä, joita en heti aluksi edes huomannut. Ne eivät näy huulilla glitterinä, vaan antavat tietynlaista "kiiltoa" punalle. Puna pysyy huulilla kauan kauniina ja huulet pehmeinä, tykkään!

Huulikiilto sisältää huulia kosteuttavaa kirsikka- ja jojobaöljyä, sekä antioksidanttista suojaa antavaa C- ja E-vitamiinia. Rakastan huulikiiltoja, jotka eivät tunnu tahmeilta. KORRESin Cherry Lipgloss ei ole ollenkaan tahmea vaan se enemmänkin tuntuu huulipunamaisen pehmeältä ja lisänä on kaunis ja herkullinen kiilto.

Sävyni 22 Rose tuo huulille väriä, mutta juuri sopivan miedosti. Rose on hieman korallinen pinkki kultaisilla shimmereillä. Nämäkään kimalteet eivät näy huulilla isoina glittereinä, vaan juuri täydellisen pieninä kimalteina. Tämä kaksikko sopii ihan täydellisesti yhteen!


VOLCANIC MINERALS TWIST -luomivärikynä sävyssä 68 Golden Pink on porukan kolmas ja viimeinen tuote. Ihastuin kynän liilaan sävyyn heti! En halunnut tehdä meikistä pelkästään tyypillisen pinkin tai punaisen sävyistä, vaan halusin yhdistellä monia eri värejä ja luoda näyttävän, mutta helpon meikin.

Nämä luomivärikynät pysyvät KORRESin mukaan jopa 24h luomilla. Tällaiset väitteet eivät aiemminkaan ole pitäneet paikkaansa, eivätkä nytkään. Toki kynä pysyi erittäin pitkään, mutta rasvoittuvalla iholla tämäkin kynä kerääntyi luomivakoon muutamien tuntien päästä. Tämä on täysin normaali tilanne mulle, mutta uskoisin koostumuksen kestävän pidempään, jos luomet eivät rasvoitu ollenkaan tai vain vähän.

Kynä sisältää vulkaanisia mineraaleja, joilla on ihoa hoitavia ja vahvistavia ominaisuuksia. Kuulostaa fancyltä! Voidemaista koostumusta on helppoa ja vaivatonta levittää sormella ja sitten se hetken päästä jämähtääkin iholle ja pysyy siinä pitkään. Löysin laatikoistani Paesen Glam-luomivärin, joka sopi täydellisesti kynän päälle! Sävynumero 204 on todella erikoinen; hieman ruskea, liila ja kultainen samaan aikaan. Vaaleanpunaisen rajauksen tein NYX Professional Makeup Vivid Brights Eyelinerilla* sävyssä Petal.

VOLCANIC MINERALS TWIST Eyeshadow - 68 Golden Pink // Paese Glam Eyeshadow - 204

Upea keltainen luomivärisävy (Mischief) on ColourPopin Yes, Please! -paletista ja luomivaon persikkainen sävy (Flutterbye) taas My Little Pony -paletista. Ripsiväri on mun uusi lemppari, Catrice Glam & Doll. Antaa paljon massaa ripsiin ja tuo mukavasti pituutta, eikä varise päivän mittaan. Huom, huom! Musta tuli taas granny! Tai siis, tukka on taas harmaa. Olikin jo ikävä tätä väriä, nyt meikkien sävytkin erottuvat aivan erilailla, kun tukka on niin BLAAH-värinen :D

PS. Käykää kurkkaamassa PharMartissa kosmevalikoima, se on ihana! Ystävänpäiväksi on nyt alennuksessa kosmea :)

// Mitä piditte Ystävänpäivän meikistä? Voiko ystävänpäivänä meikata joillain muullakin väreillä kuin pelkästään pinkillä ja punaisella?

Kommentit

  1. Kaunis meikki:) Piristävän kirkkaat sävyt on mukavaa vaihtelua. Korresin meikkien ulkoasu on myös tyylikäs. Tykkään pahvipakkauksistakin, koska ne erottuvat edukseen:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis ja hempeäkin meikki. :)

    VastaaPoista
  3. Pysähdyin ihastelemaan tätä meikkikuvaa jo Facen puolella, aivan ihana! Pirteän fressi mutta samalla hempeä, ja tosiaan hyvinkin teemaan sopiva :)

    VastaaPoista
  4. Silmämeikissä on ihana värikombo! Pitää ehdottomasti kokeilla saman tyylistä itsekin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake