Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Kosmetiikkajoulukalenterini // Luukut 1/24

Ihanaa joulukuuta! Vihdoin ja viimein synkkä, pimeä ja sateinen marraskuu on ohi ja joulukuu saapui. Tosin vesisade ei loppunut mihinkään ja pimeääkin on ihan koko ajan. Mutta joulu lämmittää ainakin mun mieltä ja odotan innolla jouluaattoa! Halusin näyttää teille ihka ensimmäiset kosmejoulukalenterini koskaan! Pyysin Tomilta joululahjaksi virolaisen JOIK-merkin joulukalenterin, joka olikin sopivasti tarjouksessa I love me -messuilla Mirazin osastolla.

Toisen kalenterin ostin itse. Päädyin The Body Shopin* 25 Days Ultimate Advent Calendar -kalenteriin. Kyseistä kalenteria ei enää verkkokaupassa ole saatavilla, mutta varmasti liikkeistä löytyy vielä. TBS:lla on ollut kolme kalenteria myynnissä ja tämä on kallein niistä. Toivon todella, että se sisältäisi paljon mahtavia tuotteita!


Joikin kalenterin ensimmäisen luukun takaa paljastui Cleansing Facial Foam 50ml. Hellästi pesevä puhdistusvaahto kasvoille. Sisältää aloe vera -mehua sekä kurkku- ja vesikrassiuutetta. Täysikokoisen 150ml pullon hinta Joikin omilla sivuilla on 18.50€.


The Body Shopin 1. luukun takaa löytyi 50ml suihkugeeli British Rose* -sarjasta. Tiesin yhden toisenkin TBS:n kalenterin sisältävän saman suihkugeelin, enkä olisi välttämättä juuri tätä halunnut. Etenkin nyt, kun se tulee jo kahdessa kalenterissa. Mutta onneksi British Rose tuoksuu todella ihanalta. Kauniilta, naiselliselta, miedosti ruusuiselta. Ehkä säästän kesäksi tai annan eteenpäin.

Anyway, oon todella tyytyväinen molempien kalentereiden ensimmäisten luukkujen sisältöihin! Maltankohan jaksaa odottaa 2. luukun avaamista aamuun, vai odotanko kellon lyövän yöllä 00.00, että saan avata sen ;) (PS. Muista seurata Instastooreja, sinne julkaisen joka päivä luukkujen sisällöt! @canipupu)

// Mites siellä; avaatteko heti koko kalenterin sisällön vai kiltisti avaatte joka päivä yhden luukun?
*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

 1. Oi oon niin kateellinen tuosta Joikin joulukalenterista! Tosi kivoja noi kahdesta ekasta luukusta tulleet tuotteet :)

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva kuulla loppufiiliksiä Joikin kalenterista :) En ollut ennen kuullutkaan koko brändistä, mutta alkoi kiinnostelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kirjoittelen siitä aivan kohta tänne! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake