Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

ColourPop x Yes, Please!

Se hypetetty, loppuunmyyty, upea luomiväripaletti ColourPopilta // Yes, Please!

Sain kaunokaisen vihdoin käsiini ja uskallan myöntää, että tämä on uusi suosikkipalettini. Vain $16 saat 12 luomiväriä kompaktin kokoisessa paletissa, joka on helppo ottaa mukaan minne vaan. Lämpimät sävyt pesevät Anastasian Modern Renaissancen mennen tullen. Tällä paletilla oon ehtinyt loihtia jo monenlaisia, toinen toistaan kauniimpia meikkejä!


Oranssin, punaisen ja keltaisen sävyt olivat juuri niitä, mitä kaipasin Modern Renaissancen jälkeen. Saatoin jo hieman tottua niin "tylsiin" sävyihin. Kesällä kaipaan aina kirkkaita lämpimiä sävyjä ja niitä Yes, Please! -paletti todella tarjoaa.


Full-Zip: matte warm ivory // Big Cocktails: matte orange // Champs: matte pale peachy nude // Bling: metallic rust
Louie: metallic duochrome red with a gold flip // Butter Cake: metallic pale yellow gold // Spoiled: matte brick red // Gno: matte burnt orange
Mischief: matte warm yellow // Note to Self: matte warm caramel // Chauffeur: metallic duochrome bright orange with a gold flip // French Kiss: matte deep red brown


Ensimmäinen sävy Full-Zip ja Note to Self ovat jääneet vielä lähes käyttämättä, koska oon vaan huitonut menemään kirkkaiden sävyjen kanssa. Olisin toivonut keltaisen Mischief-sävyn olevan vielä kirkkaampi ja pigmenttisempi, mutta valkoinen voidemainen pohja auttaa tuomaan sävyä paremmin esille.

Petyin yhteen sävyyn totaalisesti ja se onkin paletin upein; mattaoranssi Big Cocktails. Kirkas   u p e a   oranssi, mutta se jää luomille tavallaan vain istumaan ja pöllyää heti pois, kun siihen vähänkin sutaisee siveltimellä. Täytyy kunnolla painaa väri paikoilleen ja antaa olla, että se pysyy aloillaan. Tosin tämän takia se lähteekin muutamassa tunnissa heti liikkeelle luomilta ja sitä saa olla sormilla häivyttelemässä ja levittämässä.

Muuten oon kyllä älyttömän tyytyväinen palettiin! Pigmenttiä riittää ja sävyt nyt yksinkertaisesti ovat täydelliset ja upeat. Ja siis vain $16 paletista, melkein tilasin itselleni jo toisen varalle..! Alta löytyy pari lookia Yes, Please! paletilla tehdyistä meikeistä.


x Sävyinä käytetty Champs & Mischief


x Sävyinä käytetty Big Cocktails, Louie, Butter Cake & Mischief


// Mitä pidätte paletin sävyistä, iskeekö näin lämpimät sävyt? :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

 1. Mukava paletti. En itse ole lämpimien sävyjen tyttö alkuunsakaan, niinpä pari punertavaa sävyä per paletti menettelee, mutta ei mielellään enempää. Teit kyllä nätit meikit, iloiset ja säteilevät silmät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Mä en taas osaa käyttää enää kylmiä sävyjä ollenkaan. Tuntuu, ettei ne sovi ihonsävyyni yhtään :/

   Poista
 2. Voi kun tää suostuisi saapumaan mulle edes joskus!! Jumittanut 31.7. asti jossain lentokoneessa vissiin. :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitää :( monilla tuntuu olevan tän paletin saamisen kanssa ongelmia.. Ärsyttävää! Mutta uskon, että se tulee sieltä pian ;)

   Poista
 3. Jostain syystä mä en tästä paletista innostunut, en vain osaa keltaisen sävyillä meikata! Toi kuu sun meikissä on ihan supersöpö! ♡ Ja molemmat meikit tosi upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nouuh! :D No sulle aivan varmasti sopisi just keltainen <3 Mä kans tykkään tosta kuusta. Tilasin Glitter Palacelta pienen purkin täynnä glitterkuita ;D Ja kiitos!

   Poista
 4. Uijjui ku on ihana paletti. Ja upea tuo toinen meikki. Vitsit ny tekis mieli tilata mutku yritän säästää tallinnaa, sielä kuitenki ostelee kaikkia mahollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ;) <3 Ymmärrän ja kannattaakin säästää! Kato Tallinnan reissun jälkeen, jos vielä innostaa. $16 on kuitenkin paletista vielä edullinen hinta, jos kaikista sävyistä tykkää ja tietää käyttävänsä :) Hauskaa reissua!

   Poista
 5. Paletti itsessään on todella kauniita sävyjä pullollaan, ihanan näköinen! Mutta ei mulle, liian lämmin! Vaikka mulla onkin menossa joku lämmin kausi ja nurkkiin on päätynyt muutamakin lämmin paletti. Minua aina houkuttelevat tällaiset ihanuudet koska tykkään _väreistä_ ihan älyttömästi, mutta käyttöä näille lämpöisille paleteille mulla on tosi vähän.

  Kauniit meikit molemmat, mun suosikki ehkä toi alempi.

  VastaaPoista
 6. Tää on upea paletti! Tilasin tän myös, mutta saan sen käsiini vasta lokakuussa kun menen moikkaamaan siskoani NYC:iin. Haha oon tilaillu vaan kaiken nyt sinne ettei tarvitse maksaa tulleja x) Kivat meikit oot tällä loihtinut myös! Mä odotan eniten tuon Chauffeurin testaamista, se näyttää niiin ihanalta ja uniikilta sävyltä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake