Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Paese Cosmetics | Kesäisen värikäs meikki

Image and video hosting by TinyPic

Pari kuukautta takaperin sain puolalaisen kosmetiikkamerkin Paesen meikkejä testiin. Paese oli ennestään vieras merkki mulle, joten innolla lähdin testaamaan näitä! Paesen tuotteet sisältävät 85% luonnollisia ainesosia, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Kyseessä on edullinen, mutta laadukas merkki. Sarja pitää sisällään laajan valikoiman meikkejä ja parhaiten löydät jälleenmyyjät, kun googletat esimerkiksi "Paese meikit". Paesea myy monet kauneushoitolat ja muutama nettikauppakin löytyy, kuten Kosmetologikauppa.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Blacker than Black Volume and Care Mascara -ripsivärin harja on huippu erottelemaan, tuuhentamaan ja pidentämään ripsiä. Koostumus on aluksi todella märkää, joten jätin ripsarin pariksi viikoksi "kuivumaan". Pidän tällaisista "märistä" koostumuksista, koska sillä saan aikaan aina todella pitkät räpsyttimet. Todella todella hyvä ripsiväri, mutta löytyi tästä huonokin puoli. Pieniä suttuja on aivan älyttömän vaikeaa saada iholta pois sotkematta muuta meikkiä, koska massa tarrautuu ihoon kuin liima. Ainut keino oli käyttää meikinpoistoainetta, joka tietysti vie muutakin meikkiä pois. Muuten tämä on kyllä aivan mahtava ripsiväri, joka tekee kaiken, mitä lupaa ja pysyy koko päivän paikoillaan varisematta!

Sarjan poskipunat sisältävät arganöljyä ja valikoimasta löytyy 15 eri sävyä. Sävy numero 54 on kaunis ja hempeä persikkainen sävyltään, ja se tuo poskille ihanan sävyn kevyellä kultaisella hohteella. Se saa posket näyttämään todella terveiltä ja raikkailta. Poskipuna on pigmenttistä ja pysyy pitkään ilman, että sitä tarvitsisi lisätä myöhemmin. Tässä on myös suhteellisen voimakas kukkainen ja hieman hajuvesimäinen tuoksu. Tuoksua ei enää huomaa meikin laiton jälkeen.

Image and video hosting by TinyPic

Paesen kosteuttava Balm Lipgloss nousi viisikosta yhdeksi suosikeistani! "Voidekiilto" sisältää mm. kaakaovoita sekä C- ja E-vitamiinia. Kiilto on kuin pullotettua nestemäistä huulirasvaa. Siltä se tuntuu huulilla, eli hemmetin hyvältä! Kiilto saa huulet tuntumaan ja ennen kaikkea näyttämään superpehmeiltä ja sopivasti kiiltäviltä. Kerrankin kiilto, joka ei ole hitusenkaan tahmea. Siinä yksi syy, miksi lopetin kaikkien kiilteiden käytön.

En oikeastaan alunperin edes uskonut, että pitäisin tästäkään kiillosta, koska oli vieraantunut kiilloista täysin. Toisin kuitenkin kävi ja kiilto jää pysyvään käyttöön. Sävy 625 on kaunis oranssihtava sävy, mutta huulilla lähes väritön. Tuoksu on makea ja karkkimainen, todella ihana.

Arkailin kiillon käyttöä ylläolevan kuvan meikin kanssa, koska oon tottunut nykyään käyttämään mattapunia jokaisessa meikissä. Loppujen lopuksi käytin koko päivän huulillani kyseistä kiiltoa ja tykkäsin siitä näinkin voimakkaan meikin kanssa! :) Silmämeikkiin sain inspiraation Life and Other Disasters -blogin Marikalta. Marika oli bongannut Nyxin instasta silmämeikkikuvan, josta halusi sitten tehdä oman versionsa. Kiitos Marika huikeasta inspiraatiosta! Tykkäsin meikistäni (ja sun) hurjasti! Poskilla on Paesen poskipunaa ja ripsiväriä, joista juuri kerroin yllä.

Image and video hosting by TinyPic

Mainitsin Rice Powder -riisipuuterista jo aiemmin blogissa. Riisipuuteri on rasvaisen ihon pelastaja, kun haluaa meikin pysyvän paikoillaan ihan koko päivän. Valkoinen irtopuuteri muuttuu iholla näkymättömäksi, eikä anna kasvoille mitään sävyä. Riisipuuteria suositellaankin rasvaiselle ja sekaiholle, koska puuteri hillitsee rasvoittumista ihan toden teolla. Toisin sanoen puuteri aivan imee itseensä ylimääräistä öljyä ja meikki pysyy kauemmin parempana. Erityisesti suosittelen riisipuuteria niille, joilla kasvot rasvoittuvat lähes välittömästi meikin laiton jälkeen. Puuteria voi käyttää ennen ja jälkeen meikin. Näin saa parhaimman pysyvyyden.

Rakastuin puuteriin välittömästi, sillä huomasin puuterin tehon heti. Itsellänikin kasvot rasvoittuvat paljon päivän mittaan, joten meistä tuli hyvätkin ystävät. Varsinkin alaluomelle peiteaineen päälle puuteri on mitä mahtavin. Peiteaine ei liikahda mihinkään eivätkä ripsivärit suttaannu luomelle. Pätee myös silmäluomillekin!

Samankaltaista voimakasta puuteria en ole koskaan käyttänyt aiemmin. Kuivaihoisille en välttämättä suosittele tätä, sillä puuteri saattaa kuivattaa ihoa liikaa. Varsinkin, jos tätä käyttää koko kasvoille reilusti. Tuoksu on tässä samanlainen kuin poskipunassa ja 15g purkki kestää todella pitkään!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Viisikossa oli vain yksi tuote, mistä en pitänyt itselläni. Sebum Control -meikkivoide lupaa vahvan peittävyyden ja mattaisen pinnan. Se sopii erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Öljytön, silikoneja sisältävä vesipohjainen meikkivoide antaa ihon hengittää ja estää ihohuokosten tukkeutumista. Meikkivoide lupaa myös tasapainottaa rasvaisia ja kuivia alueita iholla, sekä tietysti peittää ihon pieniä virheitä.

Meikkivoiteessa on mielestäni epämiellyttävä vahva tuoksu, joka jää tuoksumaan leivtyksenkin jälkeen pitkäksi aikaa. Sävy 400 Porcelain on asteen tai kaksi liian tumma ihosävyyni. Alakuvassa Paesen meikkivoiteen vieressä käyttämäni Revlonin Colorstay -meikkivoide sävyssä 150 Buff. Revlon on kellertävä sävyltää, kun taas Paesen oma on punertava, joka ei sopinut ihosävyyni ollenkaan. Koitin sekoittaa molempia miekkivoiteita yhteen, mutta sekään ei auttanut. En kokenut lopputuloksen olevan kovin mattainen myöskään. Se kuitenkin peitti kohtalaisen hyvin näppyjä ja punaisuutta.

Voisin lahjoittaa meikkivoiteen äidilleni, koska äidillä iho on kesäisin hieman rasvainen ja ruskettunut. Sävy sopisi äidille varmasti paremmin! Meistä ei tullut ystäviä tällä kertaa ollenkaan, mutten viitsi tuomita tuotetta silti kokonaan. Jollekin toiselle se saattaa sopia juuri täydellisesti :) Plussaa annan hyvästä pumpusta ja kauniista lasipullosta. Hintaa 30ml pullolla on vähän alle 20€, joka on ihan hyvä hinta meikkivoiteelle.


________________________________________________________________________________________________________________________


Löytyykö ruudun takaa Paesen meikkien käyttäjiä? Tykästyin tuotteisiin kovasti ja ehdottomasti haluan vielä joskus testata lisää Paeselta tuotteita. Kannattaa tsekata Paese Suomen Facebook-sivu ja Instagram. Niistä löytyy lisää merkin tuotteita muuta kivaa :)

Palaillaan taas pian uusien juttujen parissa ja k
iitos Face Helsingille tuotteista!

Kommentit

  1. Oijoi miten upea toi sun silmämeikki! ♥ Huulikiilto kuulostaa hyvältä, mäkään en pahemmin oo huulikiilloista välittänyt juurikin sen tahmaisuuden vuoksi :D Nykyään niitä on tosin tullut taas käytettyä siitäkin huolimatta. Multa löytyy Paesen poskipuna ja puhtaan valkoinen mattaluomiväri. Poskipunasta en pahemmin tykkää, mutta toi valkoinen luomiväri on aivan mahtava! Siis niin superpigmenttinen kuin vain olla voi ja luomivärinappi on kaiken lisäksi ihan valtavan kokoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu kiitos kovasti <3 Jep, tahmeat huulikiillot on hirveitä :/ Hei joo mulla oli myös tuo luomiväri, joka taisi Livboxissa tulla? En muista, kokeilinko sitä koskaan, kun en valkoista sävyä oikein ikinä käytä.. Mutta hyvä tietää, kiitos!

      Poista
  2. Ihatuttava meikki, ja aivan tajuttoman kaunis kuva tuo, jossa pidät huulikiiltoa kädessä. <3 Itsellä ei ole minkäänlaisia kokemuksia brändin tuotteista. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana meikki! Kuulostavatpa todella mielenkiintoisilta nuo meikit. Puuteria ja poaskipunia voisin vaikka testata. Itseltäni löytyy yksi Paesen luomiväri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Mä suosittelen lämpimästi kokeilemaan Paesea, se voi yllättää ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake