Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Helppoja ja hauskoja ideoita Vappukynsiin!

Image and video hosting by TinyPic

Heipsun hei ja hauskaa VAPPUA! Vaikka se onkin parin päivän päässä, mutta itse en aio vappua viettää koneen äärellä ;) Siksi päräytän nyt pihalle postauksen Vappukynsistä, jotka on superhelppo toteuttaa. Vappuun tietysti kuuluu kaikki hauskan näköiset ja värikkäät asiat ja esineet, ja kynnet kuuluu siihen mukaan.

Oon todella laiska taiteilemaan upeita kynsitaiteita, siksi suosin helppoja tapoja. Kehitin neljä erilaista ja suloista DIY kynsitaidetta, jotka kaikki ovat helppoja ja nopeita tehdä. Tietysti vielä voisi lisäillä kauniita kynsikoristeita ja -tarroja, eipä niissäkään kauaa mene!

Image and video hosting by TinyPic

Monia kuvioita voi tehdä hammastikuilla ja "mummopinnien" kärjillä. Tai vaikka kynän päällä! Mielikuvitus on rajana. Myös glitter- ja shimmerlakat tuovat hauskaa kimallusta ja loistoa kynsille. Muista antaa lakkojen kuivua kunnolla aina vaiheiden välissä, ettei pohjalakat suttaannu. Ja jos omistat pikakuivattajia, niin niitä kannattaa käyttää, koska monta kerrosta erilaista kynsilakkaa kynsillä saattaa kuivua hitaasti.

Image and video hosting by TinyPic

Alle lakkasin vihreää kynsilakkaa ja kuivumisen jälkeen tiputin pienen tipan pinkkiä kynsilakkaa kynnelle, josta vedin ohuen ilmapallon nauhan hammastikulla. Viimeisenä lisäsin glitteriä kynnen kärkeen. Kunnon juhlava vappukynsi ;)

Image and video hosting by TinyPic

Pikku palleroiset ovat aina hauskoja ja helppoja tehdä. Näiden tekoon kannattaa ensin laittaa erilliselle paperille pisarat kynsilakkaa ja siitä ottaa hammastikun kärkeen väriä, sitten vasta levittää kynnelle. Kaksi seuraavaa kynttä ovat tehty samalla tekniikalla, mutta keskisormen kynnessä tuo kuvio on vain lyhyempi. Inspis näistä alunalkujaan lähti Colour me! -blogista. Sieltä löytyy videotutokin niihin. Kynsilakan sudilla vain vedetään raitoja kynnelle, that's it! Pikkurillin kynteen laitoin kaksi kerrosta läpikuultavaa shimmerlakkaa ja kärkeen glitterhippulakkaa. Ihana glamour-kynsi ;)


Toivottavasti saitte näistä kynsistä inspistä omiinne tai vaikka kaverin omiin. Superhauskaa vappua kaikille, ensi viikolla taas jatketaan! Muistakaa seurailla Snäpissä, Instassa ja Twitterissä nimellä @canipupu 

Kommentit

  1. Oi miten söpöjä nää on! Pakko ottaa pari ideaa kokeiluun heti ensi kerralla :D

    VastaaPoista
  2. Hih, tosi suloset! Tuo ilmapallokynsi varsinki :3 Omiin kynsiin kerkesin värikästä jo laittaa. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake