Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Get to know me better

Syksyllä blogin synttäriarvonnassa saitte kysellä multa mitä tahansa kysymyksiä. Nyt kokosin ne kaikki kasaan ja alta löytyy vastaukset :) Kiitos tuhannesti teille kivoista kysymyksista, niitä tuli paljon. Toivottavasti jaksatte lueskella niitä ja ehkä tämän jälkeen tiedätte musta taas jotain uutta!


Mikä sai sinut aloittamaan blogin?
 Kauneusblogi sai alkunsa siitä, että tätä aiemmin kirjoitin lifestyle-blogia, mutta halusin kauneusaiheisille jutuille ihan oman bloginsa. Aloin kiinnostua kaikesta tästä koko ajan enemmän ja enemmän, joten uusi blogi pelkästään näille asioille vaikutti hyvältä idealta!

Jos saisit valita yhden ihan minkä vain meikkituotteen ilmaiseksi itsellesi minkä valitsisit?
Tällä hetkellä Jeffree Star Velour Liquid Lipstick sävyssä Androgyny houkuttelee kovasti. Se olisi ihana.

Jos saisit valita vain viisi kosmetiikkatuotetta joita käyttäisit loppuelämäsi mitkä ne olisi? Ai kamala, mulla ainakin tulisi itku! Voit kyllä ajatella että esimerkiksi hammastahnaa tai dödöä ei tarvitse laskea.
Jos pelkistä meikeistä pitäisi valita, niin meikkivoide, ripsiväri, paletti, jossa on eri sävyisiä puutereita kasvoille, kulmakynä ja jokin paksu ja hoitava huulivoide.

Miten saisin värjättyä pinkit hiukset? olen kokeillut omaan väriin joka on maantienruskea ei onnistunut väri ei tarttunut. Nyt kesäksi todella vaaleablondi niin uskaltaako tähän päälle vain laittaa pinkit?
♥ Ruskeissa ja tummissa hiuksissa kirkkaat värit ei näy hyvin. Ne vaativat alleen vaalean pohjan ja pastelliset sävyt vielä vaaleamman. Kyllä vaalean päälle uskaltaa laittaa pinkkiä, mutta huokoinen hius saattaa imaista väriä itseensä niin hyvin, ettei se lähde kokonaan pois muutamankaan pesun jälkeen. Mulla pinkki tarttui niin hyvin, että melkein 3kk kesti, ennen kuin se lähti kokonaan.

Kuka on kosmetiikkabloggaajaidolisi? Tai ketkä :)
Ihailen kovasti Minnaa Glitz & Glam -blogista. Se nainen jaksaa ahertaa bloginsa ja lukijoiden eteen vaikka kuinka paljon, ja blogissa on jatkuvasti uutta sisältöä. Annan Oot meikannut! -blogissa on aina kauniita kuvia, joihin on nähty vaivaa ja aikaa. Anna yhdistelee kuvat aina mielenkiintoisesti ja muutenkin blogi on todella informatiivinen ja muutenkin ihan huippu! Taitavimmat ja mielettömimmät meikit löytyy Linda Hallbergin bogista. Lindan blogi on täyttä rakkautta.

Oliko aikoinaan itsestäänselvyys kun aloit blogia pitämään, että se olisi nimenomaan kosmeaiheinen, vai oliko muita vaihtoehtoja?
Oli se juu, koska perustin tämän tosiaan sen lifestyle-blogin rinnalle :)

Image and video hosting by TinyPic

Onko sulla jotain luottotuotteita mitä ostat aina uudelleen?
Kyllä! Esimerkiksi Pirkan meikinpoistoliinat, Lidlin vanulaput, Batisten kuivashampoo, Tangle Teezer, Gillette Simply Venus höylät, Revlon Colorstay -meikkivoide, Lumenen mattapinnan jättävät kasvovoiteet..

Kerro paras muisto liittyen sun blogihistoriaan?
Nyt juuri ei tule mitään tiettyä mieleen, mutta koskettavat ja suloiset kommentit aina jäävät mun sydämeen. Te ootte ihania

Muistatko, mikä oli sun ihan ensimmäinen meikkituote?
Se on voinut olla joku halppis luomiväri, joka on tullut lehden mukana..?

Onko sulla koskaan sellaisia hetkiä, jolloin sua ei kiinnosta bloggaaminen pätkän vertaa?
On tottakai. Osasyynä on valon puute, vanha kamera ja kuvaustaustat. Joskus ei innosta yhtään mikään, mutta näin se vaan joskus meillä kaikilla on.

Mitä teet silloin kun oma peilikuva ei miellytä?
24-vuoden ikäisenä (pian 25!) tällaiset asiat ei onneksi enää ole niin vakavia. Nuorempana sitä stressasi paljon enemmän ulkonäöstään, mutta nyt alan olla sinut sen kanssa. Joskus saatan tuijotella vessan peilistä omaa pärstää ja miettiä, mistä en tykkää ja mistä taas tykkään. Joskus saatan heittää kasvonaamion ja toivoa parasta :D Meikillä saa paljon aikaa ja nautin meikkaamisesta. Silloin saan loihtia itsestäni "minkä näköisen tahansa". Kannattaa kuitenkin muistaa se, että tällainen oot, etkä siitä miksikään muuksi muutu. Itseä täytyy rakastaa juuri sellaisena kuin on!

Jos joutuisit käyttämään ainoastaan yhden tuotemerkin meikkejä koko loppuelämäsi, minkä merkin valitsisit?
Too Faced voisi olla sellainen merkki, mutta en ole valitettavasti päässyt siltä kokeilemaan kovin monia tuotteita. Niiden ulkonäkö on kuitenkin jotain niin uskomatonta, että se jo sillä voittaisi ;) NYX Cosmetics voisi myöskin kelvata.

Mikä on ollut paras kosmetiikkatuote, jonka oot saanut lahjaksi?
En enää muista niitä kovin hyvin, mutta tämän joulun kosmelahjat oli aivan täydellisiä! Pyysin Tomilta Pixin Glow Tonicin, Zoevan meikkivoidesiveltimen ja luomiväripaletin.

Image and video hosting by TinyPic

Miten mielestäsi olet kehittynyt bloggaajana näiden viiden vuoden aikana?
Ensimmäisenä tulee mieleen valokuvaaminen. Rakastan sitä ja nautin siitä. En kestä, jos taustat ja kuvat näyttävät koko ajan samanlaisilta. Vaihtelu virkistää! Siinä oon kehittynyt koko ajan paremmaksi ja opin lisää. Kirjoittaminen on myös sellainen asia, josta nautin. Haluan kirjoittaa informatiivisia arvosteluja ja kokemuksia, ja teksti on varmasti parantunut alkuajoista :D

Haluaisin tietää miten olet kiinnostunut kosmetiikasta ja mistä kaikki on lähtöisin? :)
No sen ainakin osaan sanoa, että äidillä on aina ollut paljon kauneustuotteita kotonaan ja jotenkin kiinnostus niihin on vain siirtynyt muhunkin. Youtuben kauneusvideot herätti huomion nuorena ja siitähän kaikki alunperin lähti! Tilailin paljon ulkomaista kosmetiikkaa Amerikasta ja oli niin innoissani, että mullakin oli mahdollisuus käyttää niin mahtavia tuotteita.

Kysymyksenä/toivepostauksena olisi kiva saada koottuna kaikkien aikojen suosikit ihonhoidossa, meikissä ja hiusten laitossa!
Mahtava toive, varmasti toteutan tämän vielä! Kiitos :)

Oletko syntynyt paikkakunnalla jossa asut vai muuttanut sinne jostain muualta?
Synnyin Kristiinankaupungissa, mutta oon aina asunut Vaasassa.

Mitä kosmetiikkatuotteita tällä hetkellä himoitset? Voitko vilauttaa meille ostoslistaasi?
Mulla ei valitettavasti ole ostoslistaa, mutta kuikuilen netistä jatkuvasti, jos jostain saisin Morphen 350-paletin.

Kaikkien aikojen lemppari kosmetiikka tuotteesi jota ilman et voisi elää?
Revlon Colorstay -meikkivoide. En ole vieläkään yli kymmenen vuoden jälkeen löytänyt lähellekään yhtä hyvää meikkivoidetta!

Image and video hosting by TinyPic

Mihin kaupunkiin haluaisit lähteä shoppailemaan kosmetiikkaa? :)
Mulle riittäisi jo Tukholma. Joskus sitten ehkä tulevaisuudessa haluaisin päästä New Yorkiin tuhlaamaan koko omaisuuteni.

Onko sulla jotain tiettyä kosmetiikkamerkkiä mikä on ehdoton lemppari? :)
Ei oikeastaan, mutta NYX:in meikit on aina olleet lähellä sydäntä. Tutustuin siihen jo niin aikaisin ja nyt siitä on kasvanut aivan upea brändi! Kauniita, edullisia ja erittäin houkuttelevia tuotteita.. Jos pelkästään tuotteiden ulkonäöstä puhuttaisiin, niin Too Faced veisi voiton!

Mikä on lempi luomivärimerkkisi?
Too Facedin Natural Eyes -paletissa on mahtavia ja laadukkaita luomivärejä. theBalmin Meet Matt(e) Nude -paletti on myös aivan mahtava.

Mun piti jo kysyä Essence-ostospostauksesi kommenteissa tämä: Oletko tyytyväinen siihen lilaan häivytyssiveltimeen ja miten tarkalleen olet sitä käyttänyt? Omistan siis saman siveltimen ja mielestäni se on Mariela Sarkiman vastaavaan verrattuna vähän turhan jäykkä enkä saa tummaa luomiväriä sillä häivyttymään nätisti.
Juu ehdottomasti ja se on yksi parhaimmista siveltimistä koskaan! Jos et saa sitä mitenkään toimimaan, niin suosittelen käyttämään sitä johonkin muuhun tarkoitukseen. Myös luomivärien laaduissa on eroja ja monet tummat sävyt on todella pigmenttisiä ja vaikeita häivyttää. Jotkut vaativat enemmän tai vähemmän työstämistä, mutta kannattaa aloittaa pienellä määrällä tuotetta. Itse käytän sitä aina luomivaolla minkä tahansa luomivärin kanssa ja on toiminut erittäin hyvin.

Jos sun pitäisi valita vain yksi huulimeikkituote jota käyttäisit aina, niin mikä se olisi? Myös pelkkä sävy riittää, jos et yhtä tiettyä osaa nimetä. ;)
Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick sävyssä Serenity on täyttä rakkautta, ehkä valitsisin sen.

Kuinka montaa kosmetiikkatuotetta käytät keskimäärin päivässä (mukaan lukien shampoot, dödöt ym.)
Kyllä niitä lähemmäs 30 tulee, kun laskee luomiväritkin mukaan.

Image and video hosting by TinyPic

Minkä kosmetiikka brändin toisit Suomeen jos saisit vallan päättää?
Zoeva olisi ihana, mutta niin olisi myös Too Faced ;)

Millainen on meikkien ja muun kosmetiikan säilytyksesi?
Kaikki kosmetiikka löytyy mustan hyllyn uumenista ja päältä. Se näkyy tässä postauksessa. Tuosta postauksesta on pian pari vuotta aikaa ja pöydältä löytyy nykyään paljon enemmän tavaraa. Voin joku kerta tehda postauksen, jossa näytän paremmin tämän kaiken.

Onko sun suhtautumises meikkaamiseen tai kosmetiikkaan muuttunut tässä kuluneen viiden vuoden aikana jotenkin?
Jos vaikka trendeistä yms puhutaan, niin tottakai. Nykyään multa löytyy vähän kalliimpaakin kosmetiikkaa, kun ennen. Alussa mulla oli esimerkiksi paljon halpaa elf:in kosmetiikkaa. Nykyään on kiva panostaa tiettyihin tuotteisiin vähän enemmän. Esimerkiksi theBalmin ja Too Facedin luomivärit on laadukkaita, mutta hiukan kalliimpia. Oon myös kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja haluan siihen tutustua enemmän.

Tuleeko sinulle koskaan huono omatunto, kun mietit kuinka paljon rahaa olet käyttänyt elämäsi aikana kosmetiikkaan?
Ei oikeastaan, koska en halua katua asioita tai murehtia niitä liikaa. Kosmetiikka ja bloggaaminen on mun rakas harrastus, johon mielelläni laitan rahaa. Blogini on yksiä harvoista asioista elämässäni, josta oon todella ylpeä.

Mikä on sun kaikista kosmetiikoista se number #1 ?
Revlon Colorstay -meikkivoide, haaands down.

Mitkä ovat päivittäiset ihonhoitorutiinisi, entä kun haluat hemmotella itseäsi niin miten sen teet?
Aamulla pesen kasvot, käytän kasvovettä ja levitän seerumin ja kasvovoiteen. Illalla otan meikit pois meikinpuhdistusliinoilla ja joskus käytän sen jälkeen puhdistusvoidettakin. Sitten pesen kasvot putsarilla, jatkan kasvovedellä ja seerumilla/öljyllä/voiteella. Kerran viikossa illalla kuorin kasvot ja kerran pari viikossa teen naamion. Hemmottelusta en niin tiedä, mutta naamiot tuntuvat aina hemmottelulta ;)

Image and video hosting by TinyPic

Mitkä ovat tämän kesän kynsilakkasuosikkisi?
En enää kesälemppareita niin muista, mutta vuoden lempparilakat löytyvät täältä.

Mikä on ollut tänä vuonna ilahduttavin asia kosmetiikan saralla?
Varmaankin ysärivibat huulituotteissa ja niiden värimaailmassa. Ruskehtavat sävyt ovat upeita ja sopivat niin monelle. Mattapunista tuli myös mun uusi ystävä!

Pidätkö koirista?
Tottakai ja eläimistä ylipäätänsä, yli kaiken. Kissat vievät silti voiton, mau.

Mietityttääkö meikkauksen ja yleensä kosmetiikan kielteiset puolet, käytetyt aineet, herkistyminen...?
No tottahan niitä joskus miettii, varsinkin, jos niistä uutisoidaan. Itselläni ei ole minkään sortin allergioita, herkkää ihoa tmv, niin itse ei ole tullut painittua sellaisten asioiden kanssa. Toki kaikesta on hyvä olla tietoinen, niin pystyy auttamaan muita, jos se vain on mahdollista.

Paras shampoo?
Benecosin Melissa & Nokkonen -shampoo. Ihan huippu rasvoittuvalle päänahalle. Kannattaa käydä lukasemassa arvostelu siitä täältä.

Pahimmat meikkimokat?
Yläasteella tietysti Maybellinen moussevaahtomikälie meikkivoide. YÄK. Iho ei hengittänyt yhtään ja näytti varmasti ihan kamalalta. Amiksessa tuli kokeiltua hetki nudehuulia.. Tarvitseeko sanoa enempää.

Image and video hosting by TinyPic

Tuorein ostos?
Ostin Marilta ColourPopin Where the Night Is -luomivärinelikon

Mistä keksit postaukset?
Inspistä saa tietysti blogeista ja videoista, ostamistaan tuotteista, päivän meikeistä ja blogin kautta saaduista tuotteista. Joskus postausideoita vaan tulee päähän tai muistaa jotain vanhoja postauksia, joita haluaa tehdä uusiksi.

Oletko kokeillut luonnonkosmetiikkaa?
Oon ja niistä löytyy blogista postauksia luonnonkosmetiikka-tägin takaa.

Mikä on mielestäsi paras meikkimerkki?
Heh, en oo riittävästi kokeillut kaikilta merkeiltä tuotteita, että osaisin varmaksi sanoa. Too Faced vaikuttaa mahtavalta, kuten myös Urban Decay, Stila, Maybelline...

Jos olisit luonteesi perusteella jokin eläin, mikä olisit ja miksi?
Kissa. Itsepäinen, mutta tietää mitä tahtoo ja aikoo saada sen. Spontaani, hullu, arvostaa lepoa ja unta. Niin ja ruokaa ja herkkuja. Tylsistyy ja kyllästyy helposti, vaatii virikkeitä ja uusia tuulia.

Mua kiinnostais tietää, että ootko suomenruotsalainen/ruotsinkielinen ja kokemuksia asiasta.
En ole, mutta suvussa on paljon ruotsalaista. Paappa ja äiti puhuvat sujuvasti ruotsia, mutta se on muutenkin yleistä Vaasassa. Ruotsinkielestä ja sen pakolisuudesta saan päänvaivan.

Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voisi elää ja mikä on ollut kaikista turhin kosmetiikkatuote jonka olet omistanut? :)
Taas kerran juu, Revlonin Colorstay -meikkivoide. Näppyiho on saatava jollain piiloon. Ripsari on myös ihan must, ilman sitä näytän ihan kalpealta ja oudolta. Huulivoide on myös pakollinen, koska mulla rohtuu huulet nopeasti. Turhin.. Siis varmaankin kaksipuolinen ripsari, jossa yksi puoli on pidentävä ja valkoinen. Mä en sellaista tarvitse, kun pitkät ripset löytyvät omastakin takaa. Nuo kaksipuoliset eivät vaan tee mun ripsille mitään.

Mikä on sinulle tärkeintä bloggaamisessa?
Se, että saan toteuttaa itseäni juuri niin kuin haluan. Ja tottakai tärkeää on myös se, että lukijat nauttivat kuvista ja teksteistä :)

Image and video hosting by TinyPic

Kommentit

  1. Oi ihana Catariina <3 Oot ihan paras! (:

    VastaaPoista
  2. Tää oli ihan huippu lukea! Too Faced on kyllä ehdottomasti yksi mun suosikkimerkeistä, ellei jopa suurin suosikki. En kuitenkaan ole vielä heiltä kokeillut läheskään kaikkea, mitä haluan! :)

    Mäkään en jaksa potea huonoa omaatuntoa kosmetiikkaan tuhlaamisesta. Jos en ostelisi kosmetiikkaa, niin johonkin muualle ne rahat sitten menisi. Säästää en ainakaan pystyisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii! Kiva, että tykkäsit^^ Niinpä, mäkin haluaisin kokeilla Too Facedilta vaikka ja mitä!

      Joo näinhän se on. Mä pystyn säästään, mutta kyllä mä silti mielelläni ne johonkin tiettyyn sitten pistäisin ;)

      Poista
  3. Näitä kysymys-vastaus -postauksia on hauska lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi teistä moni näitä tykkäsi lukea :') Pelkäsin jo, ettei ketään kiinnostaisi :D

      Poista
  4. Kiva postaus! Nyökyttelin monessa kohtaa :) Too Faced <3 Kissat <3

    VastaaPoista
  5. Todella kiva päästä lukemaan tällaistä. :) Pääsee hieman enemmän sisään bloggaajaan. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake