maanantai 9. marraskuuta 2015

Benecos | Melissa & Nokkonen

Jatketaan luonnonkosmetiikan parissa vielä! Sain Ekovistalta testattavakseni muutaman Benecosin tuotteen ja koska oon halunnut aina kokeilla luonnollisia hiustuotteita, valitsin Benecosin shampoon ja hoitoaineen. Taisin löytää täydelliset helmet. Oon niin kauan käyttänyt silikonia sisältäviä hiustuotteita, etten ajatellutkaan pitäväni silikonittomista. Toisin kuitenkin kävi..

Image and video hosting by TinyPic

Saksalaisen Benecosin tuoteperhe uudistui jokin aika sitten ja testiin uudesta värikkäästä sarjastaan valkkasin Melissa & Nokkonen shampoon ja Melissa hoitoaineen. Ekovistan sivuilla tuotteista kerrotaan näin:


"Benecosin Natural Care uutuudet ovat vegaanisia, BDIH sertifioituja ja sisältävät ainutlaatuisen ”Biomix” -luomuseoksen, joka koostuu seitsemästä tarkoin valitusta luomuviljellystä kasviuutteesta: takiainen, nokkonen, lehmus, kehäkukka, mäkikuisma, villiruusu ja seljankukka. Kaikki uudet tuotteet sisältävät myös luonnollista alppien lähdevettä."


Shampoo Melissa & Nokkonen - For beautiful hair

Image and video hosting by TinyPic

Shampoo sisältää melissankukkavettä ja nokkosuutetta, ja se sopii hyvin rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Mulla on ihan supernopeasti rasvoittuva hiuspohja. Jos aamulla pesen hiukset, on ne illalla jo inhottavasti rasvoituneet. Sitruksen tuoksuinen shampoo puhdistaa hiukset natisevan puhtaiksi, mutta hyvällä tavalla! Jos hiukset on todella likaiset, ei ensimmäisellä kerralla vaahtoa synny kovin paljoa. Toisella pesukerralla vaahtoa syntyy todella hyvin, mistä tykkään. Rakastan tämän puhdistustehoa; pesee kunnolla ja hellästi.


Hoitoaine Melissa - For silky hair

Image and video hosting by TinyPic

Hoitoaine sisältää luomujojobaöljyä ja aminohappo natrium PCA:ta, ja sopii kaikille hiustyypeille. Sama sitruksinen tuoksu on tässäkin, mutta miedompana. Tästä päästä löytyy paksu, karhea, vaalennettu, kuiva pehko. Arkailin tämän kanssa kun oon tottunut niin silottaviin hoitoaineisiin. Kaipaan aina tuotteita, joilla saa takkutukan taltutettua kaikin tavoin. Hoitoaineen koostumus on hieman laihanpuoleista, eikä muistuta silikonipommihoitoaineita. Hiuksiin levittämisen jälkeen epäilin, avaisiko tämä takkuja ollenkaan. Ei se niitä täysin avaa eikä silota tukkaa samalla lailla, kuten silikonia sisältävät hoitsikat.

Hoitoaineen hienous avautui mulle vasta hiuksia kuivatessa ja muotoillessa. Sen pörröpään saa taltutettua öljyillä ja hiuksiin jätettävillä aineillakin. Sen ei aina tarvitse olla se hoitoaine. Hoitoaineen kevyt koostumus ja silikonittomuus saa painavan tukan tuntumaan ilmavalta ja sileältä. Varsinkin tyvestä! Molempia tuotteita yhdessä käytettynä hiuspohja ei ole rasvoittunut yhtä nopeasti, enkä ole tuntenut tarvetta käyttää syväpuhdistavaa shampoota pitkään aikaan.


Löysin näistä kahdesta uudet HG-tuotteeni, enkä voi kun suositella niitä teillekin. Jos hiuspohjasi rasvoittuu nopeasti tai kaipaat kunnon puhdistusta, mutta hellää sellaista, testaa Melissa & Nokkonen shampoo! Melissa hoitoaine toimii varmasti monille, jos mun ongelmatukallenikin ;) Benecosin tuotteita löytyy mm. Biodellyltä*. 200ml shampoolla on hintaa 7.90€ ja 150ml hoitoaineella 9.90€.


Onko Benecos teille tuttu merkki? :)

*Affiliate-linkki
SHARE:

4 kommenttia

 1. Benecosin lakat on ihan priimaa. Nämä vaikuttaa mielenkiintosilta tuotteilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, hyvä tietää! En oo kokeillutkaan Benecosilta muuta, kuin nämä ja kasvovoidetta ;)

   Poista
 2. Ei ole kokemusta kyseiseltä merkiltä.Mua harmittaa kun se käyttämäni hiusvesi lopetettiin sisälsi nokkosta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, multa on mennyt sun kommentti ihan ohitse! Hiusvedet on mulle vielä ihan tuntemattomia :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig