Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Obey Your Body


Sain yhteistyön kautta testiin Thebos.fi nettikaupasta Obey Your Body -merkin tuotteita muutama viikko sitten ja nyt kun oon aikani niitä testannut, pääsen kertomaan niistä mielipiteeni teillekin :) Sain valita testattavaksi mieluisia tuotteita ja ihonhoitotuotteita rakastavana halusin ehdottomasti testata kasvoseerumia, toiseksi tuotteeksi valitsin ravintolisän. Lukaise teksti loppuun asti, siellä komeilee mahtava alekoodi blogin lukijoille!


Image and video hosting by TinyPic


Pikaesittelynä Thebos.fi sivuilla kerrotaan merkistä näin: "Kansainvälisesti arvostettu tuotesarja hoitaa vartalon ja kasvojen ihon luonnollisesti ja taatun tehokkaasti. Kuolleenmeren mineraalit stimuloivat ihon solujen uudistumista, verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista. Hoitaa ja rauhoittaa hilseilevää ja suomuista ihoa ja tekee siitä terveemmän. Tuotesarja puhdistaa ihoa ja auttaa ehkäisemään finnien ja mustapäiden muodostumista. Suositellaan myös iholle, joka tarvitsee hieman tavallista enemmän huolenpitoa (psoriasis, atooppinen iho, akneiho). Ei parabeneja, ei eläinkokeita!" Lisää Obey Your Body merkistä voi lukea merkin omilta sivuilta täältä. Rakastan kokeilla eri merkkien kasvojenhoitotuotteita ja varsinkin epäpuhtauksien takia on aina mielenkiintoista nähdä, miten tuotteet toimivat. Rasvainen, epäpuhdas ja kuiva iho kun on melko haastava tapaus!


Facial Intense Serum Concentrate
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Oon monesti maininnut ongelmaihostani, joka on rasvainen, mutta samalla myös kuiva. Tästä syystä ravitsen ihoani seerumeilla, koska ne antavat ihonhoitoon hyvää lisäboostia! Kaulaa ei sovi myöskään unohtaa, seerumit tekevät hyvää sillekin iholle. Serum Concentrate sisältää mm. kasviperäisiä valmisteita, mineraaleja, vitamiineja, ruusunmarjaa, iltahelokkia ja makeaa manteliöljyä, Omega 3 & 6-rasvahappoja, jojoba öljyä, kamomillauutetta, B5-vitamiinia, E-vitamiinia, aloe veraa, merilevää sekä Kuolleenmeren mineraaleja. Seerumi antaa iholle tehokasta kosteutusta ja ehkäisee ryppyjen muodostumista. Ohjeena on taputella kevyesti seerumia kasvoille ja kaulalle aamuin illoin ja näin olenkin joka päivä tehnyt. Seerumi tuoksuu raikkaalta ja imeytyy ihoon muutamassa sekunnissa jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi. Jokapäiväisellä käytöllä muutaman viikon ajan huomaan ihon olevan pehmeämpi ja kosteutetumpi. Tässä täydellinen syy käyttää seerumeita lisäboostina ihonhoitoruutiiniin!

INCI-lista: Water (Aqua), Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Dead Sea Water (Maris Aqua), Phenoxyethanol, Pvm/Ma Copolymer, Rosa Canina Fruit Oil, Carbomer, Panthenol, Prunusamygdalus Dulcis (Sweet Almondi) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Extract, Dimethicone, Benzoic Acid, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Benzophenone-3, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil,Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Dehydroacetic Acid, Algae Extract, Retinyl Palmitate, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Methylisothiazolinone. Contains Oxybenzone

Seerumi tulee lasisessa pumppupullossa ja siinä on 30ml tuotetta. Yksi pumppaus riittää kattamaan koko kasvot ja joskus kaulankin, riippuen paljonko sitä haluaa käyttää. Ovh. 115.90€, tarjoushinta 79.90€ ja tekstin loppuosasta löytyvällä 30% alekoodilla hinnaksi jää 55.93€!


Antioxidant-Complex
Image and video hosting by TinyPic


Ravintolisät ja vitamiinit kuuluvat kauneudenhoitoon ihan yhtä lailla kuin voiteet ja naamiot. Sisäinen hyvinvointi on jokaiselle tärkeää ja se tulee omalla kohdallanikin aina etusijalla. Kun syöt terveellisesti ja juot riittävästi vettä, iho voi paremmin! Tämän kun oppisi ja ymmärtäisi jo lapsesta lähtien, mutta kaikki vissiin tarvitsee oppia kantapään kautta ;) Omega-rasvahapot ovat iholle ja koko kropalle elintärkeitä ja niitä otan joka päivä. Tämän lisäksi otan sinkkiä ja multivitamiinin, joskus D-vitamiinia lisäksi ja flunssan iskiessä nostan C-vitamiiniannostusta 4-6g, että pöpöt häipyisivät nopeammin. Bactosan on auttanut epäpuhtauksiin aivan älyttömän paljon ja lopetin sen kokonaan vuoden alussa. Iho voi monta kuukautta hyvin, mutta nyt kesällä näppyjä on alkanut ilmaantua taas.

Antioxidant-Complex -ravintolisä pisti ihon kukkimaan aluksi, mutta rauhoittui parin viikon sisällä. Tämä ravintolisä kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Se sisältää omega-3-rasvahappoja sekä guggul-uutteita, jotka auttavat neutralisoimaan vapaiden radikaalien haittavaikutuksia, jotka vahingoittavat ihon kudoksia ja soluja.


Image and video hosting by TinyPic


Yhden kapselin ravintosisältö:
A Vitamiinia 300IU
Sinkkiä 5mg
Omega-3 jauhe 300mg
(EPA 11% DHA 7,9%)
Guggulu-yrtti (puhdistava vaikutus) 25mg
NAC (antioksidantti) 10mg

Ohjeena on ottaa yksi kapseli kahdesti päivässä ruuan kanssa. Purkissa tulee 60 kapselia, eli kuukauden kuuri. Kapselit haisevat voimakkaasti kalaöljyltä, mutta sen yli pääsee muutamassa päivässä :D Iho tosiaan reagoi alussa ja näppyjä ilmestyi ikävän paljon, mutta ajan ja kärsivällisyyden kanssa iho rauhoittui ja palasi normaaliin tilaansa. Oon huomannut tällaisien puhdistavien ravintolisien kanssa sen, että näppyjä ja finnejä tulee enää harvoin ja iho pysyy kirkkaana ja puhtaana. Aion varmasti käyttää jatkossakin ihoa puhdistavia ravintolisiä, koska niistä on ollut niin suuri apu :) Ovh. 162.90€, tarjoushinta 129.90€ ja tekstin loppuosasta löytyvällä 30% alekoodilla hinnaksi jää 90.93€!


Kiitos Thebos.fi -nettikaupalle mahtavasta yhteistyöstä ja tuotteista Mulla on teille blogin lukijoille myös alekoodi nettikauppaan! Koodilla catarina30 saat 30% alennusta kaikista Obey Your Body -tuotteista, mukaanlukien aletuotteet. Koodi on voimassa 15.9. asti. Kun tilauksesi ylittää 30€, 50€ tai 100€, saat valita itsellesi tilaajalahjan. Kaikki sarjan tuotteet näet täältä. Sain itsekin kaksi tilaajalahjaa testiin, jotka esittelen blogissa pian. Yksi on Kuolleenmeren mineraalisuolakuorinta Kiwi ja toinen Kuolleenmeren mineraalivartalovoide Kiwi. Molempia suosittelen, mutta niistä lisää omassa postauksessaan :)

Kommentit

  1. Mä olen taas pitkän tauon jälkeen innostunut erilaisista ravintolisistä, joten nuo kauneuskapselit alkoi heti kiinnostaa. Ja ootpa muuten ottanut ihania kuvia! <3 Mullakin on muutama Obey Your Body testissä ja sarja on ollut uusi, mukava yllätys. Blogiinkin tietysti tulossa raporttia lähiaikoina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla kauneuskapseleita jos vaan tarvetta tai mielenkiintoa on :) Voi kiitos<3 Ai sullakin on, kivaa! Mä tuun heti lukemaan sitten, hauska nähdä sultakin saman merkin tuotteista postauksia ;)

      Poista
  2. Ihan tuntematon sarja itselle, mutta kuulostaa oikein kiinnostavalta! Täytyykin tutustua tarkemmin tuotteisiin. :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kiva tutustua uusiin sarjoihin ja tuotteisiin, niitä kun on niin paljon^^

      Poista
  3. Onpas kivanoloinen blogi! Kosmetiikkavinkit ja -arviot kiinnostaa mua aina! :) Liityin seuraajaksesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kiva kuulla! Tervetuloa mukaan^^ Mä kurkkaan sun blogin myös!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake