Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Pirkka Argan Kasvovoide


Maaliskuun suosikeissa kerroin jo jonkun verran Pirkan uudesta Argan Kasvovoiteesta. Pirkka lanseerasi tänä vuonna Argan sarjan, joka nimensä mukaisesti sisältää arganöljyä. Arganöljy on tunnettu mm. sen hyvien rasvahappojen ja E-vitamiinin ansiosta, ja sitä voi käyttää melkein mihin tahansa ihon ja hiusten ongelmiin. Argan sarjan tuotteet ovat suomalaisia ja niiden hinta-laatusuhde on kohdillaan. Sarjaan kuuluu kuusi erilaista tuotetta; Kasvovoide, puhdistusvaahto, kasvonaamio, vartalo-, käsi- ja jalkavoide.

Ensiksi kerrottakoon, että ihoni on rasvainen ja näppyjä ja mustapäitä löytyy. Tämän lisäksi iho pintakuivuu herkästi, varsinkin talvella (myös koko kropassa). Oikea ongelmaiho, jos multa kysytään. Itse olen sitä mieltä, että tähänkin ongelmaan vaikuttaa suuresti ruokavalio, joka ei aina ole se paras mahdollinen. Myös ihonhoitorutiinin laiminlyöminen saa ihon huutamaan apua jo seuraavana päivänä. Myös rasvaista ihoa täytyy ravita ja kosteuttaa hyvillä tuotteilla, koska niillä saadaan ylimääräistä talintuotantoa hillittyä. Omiin iho-ongelmiin oon löytänyt ratkaisuksi silloin tällöin käyttää öisin paksuhkoa, ravitsevaa ja kunnolla kosteuttavaa voidetta. Aamulla iho kiittää, kun se on saanut yön aikana tehohoitoa.


On ollut vaikeaa löytää rasvaiselle iholle sopivia tuotteita, mutta nyt tämä ongelma on kadonnut! Meikin alle käytän kevyttä, nopeasti imeytyvää ja mattapinnan jättävää Lumenen Arctic Aqua 24h tasapainottavaa kosteusemulsiota. Yöksi haluan kunnon kosteuttavaa voidetta, jonka ei tarvitse imeytyä ihoon kokonaan. Tähän tarkoitukseen tämä Pirkan uusi Argan Kasvovoide on ollut todella hyvä. Pullossa on 50ml tuotetta ja sitä saa kätevästi annosteltua pumpun avulla.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Ainesosaluettelo näyttää tältä:
Aqua, Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Cetearyl AlcoholCaprylic/Capric Triglyceride, Olus, Bytospermum Parkii Butter, PPG-3Myristyl Ether,Hydrogenated Coco-Glycerides, Betaine, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hyaluronate, Panthenol,Tocopheryl Acetate, Ceramide 3, Allantoin, Lauryl Glucoside, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-20, Lactic Acid, Parfum.


Image and video hosting by TinyPic


Voide tuntuu ihanan silkkiseltä ja juuri sopivan paksulta yövoiteeksi. Se sisältää arganöljyn lisäksi myös mahtavaa hyaluronihappoa, joka sitoo tehokkaasti kosteutta ja auttaa ihoa pysymään kimmoisana. Tuoksu on hyvin mieto, vähän Niveamainen. Pienikin määrä riittää kattamaan melkeinpä koko kasvot. Kosteusteho tässä on hyvä, mutta rutikuivalle iholle en osaa sanoa, riittääkö tämä välttämättä. Voide ei imeydy ihan kokonaan ainakaan omalla iholla, mutta yöllä se ei niin haittaakaan. Mikä sen ihanempaa, kun aamulla herätessä iho näyttää kosteutetulta ja hyvinvoivalta!

Hintaa on vain 5.95€ ja suosittelen kyllä jokaista edes harkitsemaan tämän ostoa. Näyttää ehkä perusvoiteelta ja merkki on Pirkka, mutta tuntuu laadukkaalta ja hintaa on muutama euro. Ja jos et vielä huomannut, Argan sarjan tuotteiden kyljessä on kaunis kuviointi. Suuri plussa Pirkalle tästä sarjasta, tällaisia lisää!



Joko oot testannut uutta Argan sarjaa? Kiinnostavasta kasvonaamiosta on vielä tulossa postaus myöhemmin :)

Kommentit

  1. Tätä voisin kokeilla melkein vain pumppupullon takia, kosteutuskin varmasti riittäisi kun iho ei ole niin kuiva kuin talvella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pumppu on mun mielestä todellä katevä olla! Kyllä mä uskoisin kosteutuksen riittävän ja ainahan tätäkin voi pistää paksumman kerroksen, jos oikein kuivalta näyttää :)

      Poista
  2. En ole kokeillut,mutta ehkä tämän perusteella voisin kokeillakin! Oon kokoajan ollut jotenkin epäileväinen Pirkan kasvotuotteita kohtaan,mutta meillä kuvailujen perusteella on aika samantapaiset ihot,niin jospa toimisi mullekin!:)

    Riikka // http://riikkaamalia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä alan enemmän ja enemmän tykkäämään Pirkasta, vaikka tosiaan ennen olin hyyyvin epäileväinen myös ;D Mahtavaa, että merkki panostaa nykyään todella paljon tuotteisiin ja niiden ulkonäköön! Noniin, no sitten kannattaa testata :)

      Poista
  3. En ole vielä ehtinyt ostaa kokeiluun, mutta kiinnostaa paljon ja nyt ollut blogeissakin esillä joten kiinnostus on vain kasvanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekisi niin kovaa mieli ostaa vaikka kaikki tuotteet tuosta sarjasta, mutta ei kyllä viitsi kun muutenkin purkkeja täynnä koko kämppä.. Joku kohtuus (tuntematon sana..) sentäs! :'D

      Poista
  4. En ole vielä testannut, mutta seuraavan kerran kun menen kaupoille, niin pakko ostaa ainakin tämä testiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee hyvä hyvä! Toivottavasti tykkäät :) :)

      Poista
  5. En ole vielä kokeillut, mutta yhden tuubin vartalovoidetta olen samaisesta sarjasta käyttänyt. Ainakin vartalovoide oli tosi hyvää normaalille/kuivalle iholleni. :) Mun mielestä nuo pakkaukset ovat aika kivoja, eivät sellaisia superhalppiksen oloisia, mitä tuon hintaluokan tuotteilta voisi odottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toimii :) Niin on, tulee mieleen, että tämä voisi olla Pirkan "luksustuotesarja" :D !!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake