Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

March Favorites | Maaliskuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic


Escada - Taj Sunset

Yksi harvoista Escadan tuoksuista, josta pidän. Usein kaikki tuntuvat olevan liian ällömakeita tai muuten vaan järkyttäviä, mutta tässä muutamana vuotena käsitys Escadasta on muuttunut. Taj Sunset on aivan superi! Sopivan makea, lämmin, hedelmäinen ja mieleen tulee joku mangosmoothie tai kermainen jäätelö. Ei tuoksu ollenkaan sellaiselle perus hajuvedelle, voisi hyvinkin olla myös vartalosuihke! Ihana kesäinen ja kevyt tuoksu. Esimerkiksi
Perfume.fi * myy 30ml pulloa 39.99€ hintaan :)


Tangle Teezer

Ostin ensimmäisen pinkin TT:n muutama vuosi sitten ja eihän sitä mikään muu harja voi voittaa. Se on hintansa arvoinen ja palvelee monet vuodet. Tottakai se ottaa takkuihin kiinni ja repii niitä, mutta todella kevyesti ja hellästi. Ei se mikään taikaväline ole, mutta siltä se silti onnistuu tuntumaan. Harjakset taipuu sopivasti ja märänkin tukan selvittäminen onnistuu kevyellä kädellä helposti. Uuden pirteän keltaoranssin värisen ostin Anttilan aleista vähän yli 10€ hintaan. Vanhasta harjasta on alkanut harjaosa löystymään ja se on muutenkin jo kulahtaneen värinen. Oli jo aika ostaa uusi kumppani! 


Image and video hosting by TinyPic

  
The Skin House + Jurlique

Pari pisaraa Volcanic Wateria ja yksi pumppaus Herbal Recovery Advanced seerumia toisiinsa sekoitettuna kasvoille joka aamu ja ilta. The Skin Housen seerumi tuo kosteutusta ja Jurliquen oma ehkäisee pienten juonteiden syntymistä, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Rakastan tätä comboa yli kaiken
♥ 


Image and video hosting by TinyPic

  

Garnier - Micellar Cleansing Water

Huipputuote, joka korvaa kasvovedet ja poistaa meikin. Mahtava keksintö! Tällä poistan vedenkestävän silmämeikin ja käytän ylimääräisen meikin poistoon/kasvovetenä puhdistuksen jälkeen. Tuote, jota tuun varmasti ostamaan uudelleen ja uudelleen. Suosittelen tätä kyllä ihan kaikille!

Colgate - Max White One

Kun Youtuben kaunotar Lauren Curtis kertoi videossaan pitävänsä hampaat valkoisena vaan ja ainoastaan Colgaten Optic White -hammastahnalla, oli kaupan hyllyltä saatava mukaan Colgatea! Ostin testiin Max White One -version ja kerrankin löytyi oikeasti valkaiseva ja kirkastava hammastahna. Tästä löytyy myös sinisen värinen Optic -versio, mutta oon tähänkin ollut niin tyytyväinen, etten taida tuota toista testata. Ehodottomasti testatkaa tämä ja kertokaa kokemuksia! :) 


Image and video hosting by TinyPic



Fudge - Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Yllättäen sama hopeashampoo löytyy taas suosikeista. Se on vaan niin hyvä ja tummansininen, että parempaa en voisi toivoakaan. Tilasin litran pullon Feeluniquelta ja tällä hetkellä hinta on 26.34€. Tästä riittää ainakin hetkeksi ;) Nopeasti tällä saa taiottua itselleen vaaleista kutreista hopeanharmaat tai jopa liilat. Mahtava tuote, AHmazing!

TRESemmé Naturals - Weightless Volumising Mousse

Ostin muotovaahdon jo aikaa sitten Keskisiltä ja nyt vasta se on tullut tarpeeseen, kun parturista lähdettiin muutamaa senttiä lyhyemmällä tukalla. Mulla on niin paksu ja raskas tukka, että se näyttää aivan liian helposti lässähtäneeltä, varsinkin kun sen suoristaa. Kaipaan tähän päähän luontaista volyymiä ja keveyttä, jota tällä tuotteella saa aikaiseksi. Se kevyesti nostaa tyveä ja antaa ilmavuutta ja tietynlaista paksuutta. Lisään pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin yhden painalluksen verran vaahtoa, keskittyen enemmän tyveen. Lopuksi föönaan ja muotoilen hiukset suoristimella jne. Toimii hyvin! 


Image and video hosting by TinyPic

  

Pirkka - Argan Kasvovoide

Oikein hyvä kasvovoide yöksi, vaikkei täysin imeydykään ihoon. Mulla on rasvainen iho, joten sehän suorastaan rakastaa tällaisia täyteläisiä voiteita. Voide kosteuttaa juuri tarpeeksi ja pieninkin määrä tätä riittää. Argan sarjasta on tosiaan tarkoitus vielä kirjoitella kokonainen postaus, joten sitä odotellessa. 

Madara - AHA Peel Mask

Voisiko kuorintanaamio olla enää yhtään parempi? Tässä yhdistyy molemmat. Hedelmähapot syväpuhdistavat ja kuorivat ihoa jättäen sen kauniin kirkkaaksi ja pehmeäksi. Aivan täydellinen tuote rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Todella herkälle iholle tämä saattaa olla ärhäkkä hedelmähappojen vuoksi, mutta tukkeutuneelle, samealle ja akneiholle tästä on
SUURI apu! Esimerkiksi
Biodelly * myy 60ml putkiloa 22.70€ hintaan ja postikulut ovat aina ilmaiset. Mekaanisten kuorinta-aineiden sijaan suosittelen testaamaan kemiallista kuorintaa, et tule pettymään! 


Image and video hosting by TinyPic

  

Born Pretty Store - Waterproof Mascara

Sain BPS:ltä testiin tämän vedenkestävän ripsivärin ja se on kyllä peitonnut kaikki muut allensa. En olisi uskonut saavani alle 5€ ripsivärillä näin hyvää jälkeä. Tuun krjoittaman tästä pian kunnon arvostelun niin pääsette näkemään sen käytössä :)

Makeup Revolution - Blushing Hearts

Candy Queen of Hearts sävy on aivan superkaunis kasvoilla. Antaa ihanan kuulaan hehkun ja kevyesti sävyä. Sävy sopii melkeinpä minkä tahansa meikin kanssa ja näyttää aina hyvältä. Kirjoitin tästä kaunokaisesta oman postauksenkin, se löytyy →
täällä.





Mitä kivaa päätyi teidän maaliskuun lempituotteiksi? Löysittekö mun listasta jotain mielenkiintoisia tuotteita? :)

*Affiliate-linkki

Kommentit

  1. Madaran naamiota on pakko kokeilla, kun niin moni sitä kehuu enkä ole ennen käyttänyt kemiallista kuorintaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sun täytyy! Se on ihan superhuippu :) Mäkään en oo aiemmin kemiallista naamiota koittanut. Onneksi heti ensimmäisellä kerralla tärppäs ;)

      Poista
  2. Toi Taj Sunset on muuten myös mulla ainoa Escadan tuoksu josta pidän! Mä kovasti meinasin ostaa sen silloin kun se ilmestyi ja sitten jäin surkuttelemaan, kun se poistui valikoimista. Vähän kyllä kumma, etten oo nyt käynyt ostamassa kun se vissiin kuuluu jo ihan siihen perusvalikoimaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa hihi, jännää! :D Joo kyllä se hyllyillä on notkunut pitempää ja netistä saa tilattua edullisesti^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake