Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Benefit Radiance Skincare Set

Benefit on mulle sellanen merkki, että ulkoasu ja nimet houkuttelee kokeilemaan, mutta hinnat ei. Tyydyn aina lopulta ihailemaan kaikkea ja tilaan vaikka Ebayn kautta edullisesti aasialaista kosmetiikka.

Oon kuitenkin himoinnut Lookfantasticilta ja Feeluniquelta tätä Benefit Radiance Skincare Settiä, koska se on todella edullinen ja sisältää jopa kuusi kappaletta erilaista Benefitin ihonhoitotuotetta.
Joku aika sitten oli Lookfantasticilla tarjous, jossa ensimmäiset 200 tilaajaa saavat 20% alekoodin. Kiireellä nappasin tämän setin ostoskoriin ja niin oli Benefit matkalla kotiin. Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic En tilatessa tiennyt, että tuotteet tulivat kätevässä muovipussukassa!

Image and video hosting by TinyPic Benefit Radiance Skincare Set - 6 products | 15.38€

Lista mukana tulevista tuotteista:

Benefit Foamingly Clean Facial Wash – 8.9g
A gentle foaming face cleanser for clean, soft skin.

Benefit Refined Finish Facial Polish – 8.9g
The smoothest surface exfoliator.

Benefit Triple Performing Facial Emulsion SPF14 PA++ - 8.9ml
A lightweight, oil-free hydrating lotion with SPF PA++.

Benefit Total Moisture Facial Cream
– 8.9ml
A hydra-concentrated facial cream for a gorgeous complexion.

Benefit It’s Potent! Eye Cream
– 3g
A brightening eye cream to help fade dark circles.

Benefit Moisture Prep Toning Lotion – 8.9ml
A smoothing lotion to prep your face for moisturiser

Ei ollenkaan paha setti kokeilla erilaisia Benefitin tuotteita! :) mitäs mieltä siellä ollaan tästä setistä? Ootteko joskus kokeilleet Benefitin ihonhoitotuotteita?

Kommentit

 1. Mulle tuli Benefitin joulukalenterista noi purkeissa olevat voiteet eli Total Moisture Facial Cream ja It's Potent! Eye Cream. Tykkäsin kovasti molemmista, ja tekiskin mieli kokeilla lisää Benefitin ihonhoitotuotteita vaikka niiden meikit on ennen houkutellu enemmän... : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mä en millään raaskis käyttää näitä :') joo meikit on muakin aina houkutellut, varsinkin Hoola aurinkopuuteri :o pakko saada!

   Poista
 2. Voi miten ihana setti! Sinulla kävi tuuri tarjouksen kanssa. Minulla on suuri heikkous erilaisiin kosmetiikkasetteihin, minihajuvesiin yms. Ovat niin söpöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kävi! Jännästi Lookfantasticilla, Feeluniquella ja BeautyExpertillä on vähän väliä ollut 5-25% alekoodeja ;D eli niitä kyllä tulee ja menee!
   Totta, mulla myös :'D

   Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake