Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Liukuvärjäyksen eteneminen ja BeautyBay tilaus + ylläripylläri!

Voi apuva, anteeks tästä piiitkästä tauosta taas kerran! Mulla olis tähän alkuun pari kivaa juttua ensin :) 
 ensimmäinen juttu koskee mun ja Heidin Hesan reissua, eli torstaina ollaan heti aamusta lähdössä Helsinkiä kohti reissailemaan autolla, ja haluaisin kuulla jos teillä olis jotain vinkkejä antaa meille, esim. shoppailukohteita tai ihan mitä vaan!
Toinen juttu.. Oon saanut ihka ensimmäisen yhteistyökumppanin blogini kautta, yay! Siitä tietysti lisää vasta kun on jotain enemmän kerrottavana ;) oon niin iloinen ja onnellinen tästä, ja toivottavasti tekin tulette olemaan! Innolla odotan, että pääsen kertomaan teille arvoita!

Nyt sitten itse postaukseen. Niinkun alempaa näkyy, aloitin siis tässä muutama viikko sitten liukuvärjäysoperaation. Tämä on nyt jatkunut sen verran, että kärsimättömänä kävin melkein heti värinpoiston jälkeen ostamassa vaalennusaineen ja hiusvärin. Odottelin silti parisen viikkoa ennenkuin taas tein vaalennuksen, ja yritin hoitaa hiuksia Joicon Reconstructor proteiininaamiolla ym öljyillä jne. Vaalennukseen ja hiusväriin valitsin nämä kaksi:
IMG_4260 Ajattelin, että jos nyt otan ihan varooksi tuon Schwarzkopf Blonde Platinum vaalennuksen, saisin vaalennettua hiusta edes muutamalla asteella. IMG_4264 
Noh noh, ei nyt ihan niin käynyt : D minä, tietämätön tapaus, en tiennyt kyllä mitä edes odottaa vaalennukselta..? Mutta joo.. Pettyneenä katsoin peiliin vain että mitä hemmettiä, ei nämä mihinkään vaalentunut, vaikka kuusi astetta lupailtiin vaalentavan :( odotin päivän ja värjäsin päälle Naturiginin hiusvärisävyllä 10.2 Lightest Ash Blonde. IMG_4268 Kerkesin hiusvärin oston jälkeen lukea netistä kauhutarinoita tämän merkin värien kokemuksista : D virhe! Ehkä.. Onneksi itsellä ei ollut mitään ongelmia värin kanssa, ei kuivattanut hiusta tm, mutta hieman nihkeän tuntuiset hiukset kyllä olivat kun kaiken huuhteli pois. Mutta taas.. Jos oikein katsoin kelloa, annoin värin kyllä vaikuttaa ainakin sen 45min, mutta mitään tuloksia ei väri tuottanut!! Voitte kuvitella sen pettymyksen taas : D vaalea väri hiuksissa on ehkä hieman kyllä kirkastunut ja joistain kohtaa vaaleampi ja joistain kellertävempi, ja se pahin oranssisuus on poissa..

On tämä vaikeaa, mutta oon silti tyytyväinen nykyiseen väriin, ei se hirveä ole :) ajattelin, että vähintään kuukauden tässä odottelen ja hoidan hiuksiani hyvin, ja sitten harkitsen uudelleenvärjäystä! Myöhemmin voin tänne laitella päivitettyä kuvaa hiuksista.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt päästään sitten toiseen osioon tätä postausta, eli BeautyBay tilaukseen (ensimmäistä kertaa tilasin sieltä)! En muista koska tilasin BeautyBaylta, mutta ainakin paketti tuli perille ihan muutamass päivässä, suuri plussa! Haluan nyt huomauttaa, että BeautyBaylla on erittäin usein vielä halvemmat hinnat kuin FeelUniquella, eikä tietenkään kummallakaan sivustolla ole postikuluja, awesome! IMG_4289-1IMG_4292IMG_4294 Paketti tuli kivassa pussukassa, jotain uutta mulle. Paljon siistempi paketointi kun FeelUniquealla! Eli siis, tilasin Joicon Moisture Recovery Treatment Balm - for Thick/Coarse dry hair. Tuote löytyy täältä →→ click!, ja hinta on tällä hetkellä naurettavat 14.20€ !!

Luin tästä arvosteluja paljon, ja halusin tilata jonkun kosteuttavan naamion, koska sitä hius varmasti tarvitsisi blondauksien jälkeen. Arvostelujen perusteella tämä vaikutti erittäin lupaavalta! IMG_4424IMG_4402 Tuubissa on 250ml siis tavaraa ja töhnä tuoksuu miellyttävältä. Koostumus on jotenkin outo; tahmea, paksuhkoa ja muistuttaa jotain puikkoliimaa : D mutta levittyy hiuksiin hyvin ja tasaisesti. Mä aina pyyhekuivaan hiukset hyvin ja sitten levitän tätä kaikkialle, paitsi lähellä päänahkaa ja etuhiuksia.
Tuote tosiaan lupaa kosteuttaa, antaa kiiltoa ja pehmentää hiusta ja tässä on 3-5 minuutin vaikutusaika. Kelloa mulla ei koskaan ole ollut mukana kun tämä ollut päässä, mutta eiköhän 3-5min ole ollut aina. Föönauksen jälkeen hiukset on superpehmeät, sileät ja aivan ihanan tuntuiset ;__; pehmeys on mulla säilynyt pari kolme pesua hyvin. Kerran oon koittanut pelkkää naamiota yksinään, mutta toisella kerralla tein ensin tämän proteiininaamion ja vielä sen päälle laitoin tätä kosteuttavaa naamiota, siis huuhtelun jälkeen tietysti! IMG_4423IMG_4430 
Wau, siis wau ;__; en tiedä pitäiskö ostaa uudelleen tuota Joicon protskunaamiota kun se pian loppuu, jos saisi kunnon tuloksia ja muutoksia vielä kun hiukset on nyt niin kärsineet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Hei mulla olisi loppuun tuo ylläripylläri, ainakin niille jotka ei sitä vielä ole huomanneet ;) IMG_4436IMG_4442 
Hahah kyllä, siinähän minä! Ei mikään jymyuutinen tai suuri asia, mutta hauska sellainen^^

Kommentit

  1. Hyvä ettei Naturigin hiusväristä tullut mitään siulle. :) Platinablondi ainakin poisti itsellä sitä keltaisuutta jonkin verran. Käväisin vielä kampaajalla siistimässä hiuksia niin pääsin kuivista latvoista eroon, enää ei irtoile ylimääräisiä hiuksia. :D Ja kasvavatkin nopeammin, huh.

    Ihana toi tekstisi Cosmossa. Ite harrastaisin liikuntaa jos olisi enemmän motivaatiota ja elämä rauhottuisi sen verta *tekosyy*. Kuntosalilla ja Zumbassa kävin ennen, mutta on sattunut kaikenlaista niin on jäänyt sitten pois, kuten paikkakunnan vaihtoa paikasta toiseen. :) Tällä hetkellä en ole muuta tehnyt kuin polkenut ihanan räikeän oranssilla 70-luvun kuntopyörällä joka löydettiin ojasta. :'D Kuntosalilla olisi kyllä taas mukava käydä, ehkä sitten syksyllä voisi sen taas aloittaa - riippuu vähän siitä missä päin maailmaa menee kun olisi taas muuttohommat edessä. :') Hih

    VastaaPoista
  2. Inna - Joo, onneksi :) hmm, jännä ettei mulle oikeen mitään ihmeempää tapahtunut :/ no hyvä! :)

    Hihi, nauroin vähän kun tossa lukee toi "aggressioitani" : DD no mutta kyllä mä ymmärrän, kyllä mäkin tarvitsen motivaatiota joka päivä, että salille jaksan. Ohoh, vau ; D

    Pitää tehdä sitä mikä ittestä tuntuu hyvältä, ja jos salia päättää ruveta harrastaan, kannattaa olla selkeät tavoitteet jo selvillä^^

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake