Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Uusia vaatteita + tuliaisia Englannista

Hups, melkein neljä kuukautta mennyt viime postauksesta. Joku siellä ruudun toisella puolella saattaa jo huomata, ettei bloggaaminen enää oo innostanut mua. Ei pitkään aikaan. Rakastan edelleen valokuvaamista yli kaiken ja hankin Lightroominkin kuvien muokkaamista varten, mutta silti bloggaaminen ei maistu. Haluaisin tehdä muutoksia blogini suhteen, jotta tää homma tuntuisi itsestä paremmalta, kivemmalta ja iisimmältä.

Mulla on vaikka kuinka paljon valmiiksi muokattuja kuvia odottamassa postaamista ja kosmetiikkaa, joita oon saanut brändeiltä testiin. Haluan ehdottomasti jatkaan blogin pitämistä, mutta eri tavalla. Vielä täytyisi keksiä se eri tapa. Aloitan nyt varovaisesti niistä kuvista, jotka on jäänyt julkaisematta. (Niin ja btw, toivottavasti siellä vielä joku odottelee innolla Cosmetic Landin lukemista! ♡)

Päätin tuoda blogiin kosmetiikan ja bujojuttujen lisäksi muotiakin. Helsingissä asuessani oon ruvennut kiinnittämään enemmän huomiota pukeutumiseeni. Päiväkodissa työskennellessä (sain muuten vakipaikan, jee!) tarvitsee paljon erilaisia vaatteita, esimerkiksi talvella paljon lämmintä ja kesäisin kevyitä ja mukavia vaatteita. Näiden vaatteiden lisäksi on kiva omistaa ns. vapaa-ajan vaatteita, joita ei vie pöpöpesään töihin. Töissä on ok heilua huppareissa ja farkuissa, mutta vapaa-ajalla on ihanaa pukeutua eri lailla. Oon selkeästi pitänyt muutamia kuukausia pientä lomaa kosmetiikasta ja keskittynyt muotiin. Muoti on mun kohdalla ehkä väärä sana, onko pukeutuminen parempi? :D

Tässä siis ensimmäiset vaatteet, jotka blogiin pääsee esittelyyn. Mango on ollut mun suosikkiliike kesän alussa. Siellä oli todella kauniita kesävaatteita myynnissä ja on edelleenkin.

Mango - Puffed Sleeves T-Shirt 19.99€
Mango -Ramie Sweater 25.99€

Molemmat paidat on hieman pidempää mallia, mutta ihanan keveitä ja täydellisiä kesäksi. Ne vaativat alleen topin, koska kankaasta näkyy iho läpi. Tällaiset pidemmät paidat sopii kivasti esimerkiski revittyjen farkkujen pariksi.

Mango - Sleeve Knotted Sweater 15.99€

Ihastuin heti tähän mekkoon ja kieltämättä hintaankin. Kangas tuntuu laadukkaalta ja istuu päällä kauniisti. Tällainen mekko sopii niin kesäiltana terassille kuin fancympiin juhliinkin.

Mango - Double-Layer Blouse 29.99€

Mulla ei ennen tätä paitaa löytynyt ainuttakaan hienompaa paitaa. Yleensä juhliin laitan mekon päälle, mutta nyt oli jo aika ostaa vähän muutakin. Kangas on ihanan silkkistä, kevyttä ja laskeutuu kauniisti.

Tarvitsen päiväkotityössä sadetakkia, mm. silloin, kun ollaan syksyllä kaatosateessa ulkona. Kivaa, juu. Vero Modassa oli alennuksessa takit ja löysin tämän muistaakseni hintaan 39€. Oon 162cm pituinen, joten tällainen pitkänmallinen sadetakki on juuri täydellinen töihin!


Vero Moda - Pitkä Sadetakki 49.99€   //   Monki - Super-Soft Tee 15€              

Harvoin ostan vihreän sävyisiä vaatteita ja nekin harvat kerrat kun ostan, se on vasta syksymmällä. Nyt kuitenkin törmäsin Monkissa niin kivaan vihreään sävyyn paidassa, etten voinut jättää sitä ostamatta. Kangas on nimensä mukaisesti todella pehmeää ja se laskeutuu kauniisti päälle. Mun on vaikea löytää hyvin istuvia ja oikean pituisia t-paitoja, mutta nyt löytyi sellainen!

Viimeisinä vaatekappaleina näyttää on sukkia. Sain Tomilta lahjaksi banaanisukat Happy Socksilta ♡ Eiks ookin ihanat? Niiden vierestä löytyy Englannin tuliaisia Pandalta; Pusheen-sukkia ja täydellinen, mun näköinen meikkipussi! Kiiitos muru!



// Pidätkö sä töissä ja vapaa-ajalla eri vaatteita/onko sulla erilainen tyyli töissä ja vapaa-ajalla?

Kommentit

  1. Kivaa kuulla susta! :)<3 Ja onnea vakkaripaikasta, tosi hieno juttu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 <3 Kiitos! On kyllä ihan supersiistiä saada vakkaripaikka :')

      Poista
  2. Kiva kuulla, että herättelet blogia ja onnea vakkaripaikasta!

    VastaaPoista
  3. Jee tervetuloa takaisin! Jään odottelemaan mielenkiinnolla miten lähdet blogia muokkaamaan. Ja superisti onnea vakkaripaikasta!! :) Mulla on töissä päiväkodissa aina mahdollisimman rennot ja mukavat vaatteet, paljon leggingsejä ja tunikoita. Vapaalla sitten kiva pukeutua vähän eri tavalla, jopa niihin farkkuihin joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Juu siellä täytyy olla mukavissa vaatteissa ;)

      Poista
  4. Oih. Mä oon missannut tuon Vero Modan sadetakin, pitää käydä kurkkaamassa vieläkö noita löytyisi - on nimittäin hankintalistalla :)

    Onnea vakipaikasta ja täälläkin innolla odotellaan kuinka blogi tulee muuntautumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sä löysit, näin instasta! :D Kiitos paljon ja kiva kuulla :) <3

      Poista
  5. Kiva kun vielä kirjoittelet :) Ja hei muokkaa ihmeessä blogi just sellaseks mistä itse tykkäät! Mäkin oon miettinyt, että sisällöllisesti tuun varmasti ainakin tekemään muutoksia omassa blogissani, kun on mielenkiinnonkohteetkin muuttuneet. Toki blogi voi muuttua kirjoittajan mukana.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake