Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Syksyn ostoksia

Ootte varmaan jo huomanneet, etten oo bloggaillut hetkeen. Sama "blogisyysmasennus" iskee mulle joka vuosi, kuten Tomi mua muistuttelikin. Valokuvaaminen vaikeutuu valonpuutteen takia, työt vie mehut arkipäivisin ja viikonloppuna haluaisi vihoviimeisenä avata tietokoneen. Valokuvaaminen on mulle rakas harrastus ja tekisin sitä mielelläni vaikka työksikin, mutta bloggaaminen/kirjoittaminen alkaa puuduttaa.

Lukeeko kukaan enää blogeja? Lukeeko kukaan enää mun blogia? Mitä haluaisitte nähdä blogeissa tai juuri mun blogissa?

Olisi helppoa, jos voisi muokata kuvat ja lisätä vain ne blogiin, ja antaa kuvien puhua puolestaan, mutta se ei paljoa lukijoita auta. Tästä syystä oon viihtynyt paljon Instagramin puolella ja siellä jakanut uusimpia ostoksia ym. kivaa. En kuitenkaan halua luopua blogistani, koska rakastan bloggaamista! Ja tietysti kosmetiikkaa. Miten tällaisesta "blogisyysmasiksesta" pääsee yli tai ympäri?!

Tässä kuitenkin vielä muutama syysostos, joista oon niin innoissani! The Body Shopilta ostin shampoon ja hoitoaineen. Nämä ovat TBS:lta ensimmäiset hiustuotteet, joita oon koskaan kokeillut.


The Body Shopin Banana-sarjan* Truly Nourishing shampoo ja hoitoaine olivat alennuksessa juuri sopivasti, kun olin etsimässä uusi hiustuotteita, enkä vaan voinut vastustaa makealta banaanilta tuoksuvia tuotteita! Shampoon ja hoitoaineen hinta on 12€/kpl. Sarjasta löytyy myös hiusnaamio* 18€.


Tuotteet sisältävät banaaniuutetta, joka hoitaa, ravitsee ja pehmentää hiuksia. Kyselin myyjältä shampoon vaahtoutumisesta, koska en itse voisi pestä hiuksiani shampoolla, joka ei vaahtoudu. Hän vakuutti, että vaahtoutuu hyvin ja niin se kyllä onneksi tekeekin! Testaan huomenna aamulla molempia tuotteita kunnolla. Ja hei, jos ei näistä olekaan maailman parhaimmiksi hiustuotteiksi, niin ainakin ne tuoksuvat superherkulliselle banaanille ;)


Vanilla Pumpkin -kausisarja oli, tuli ja meni. Käsittääkseni tätä sarjaa ei enää tule eikä saa, kun se on myyty loppuun. Harmi, että se meni niin nopeasti! Mutta onnekseni nappasin yhden tuotteen, suihkugeelin.

"Makean paahteinen, toffeemaisen tuoksuinen Vanilla Pumpkin yhdistää lämpimän makean madagaskarilaisen vaniljan sekä kurpitsan ja mantelin."

Kuvaus osuu nappiin täydellisesti. Tuoksu on ihanan makea juurikin vaniljan takia, mutta jokin saa suihkarin tuoksumaan myös toffeemaiselta ja mausteiselta. Aivan täydellinen syyssuihkari, sanon minä! Banaanin lisäksi mun on hyvin vaikea vastustaa mitään kurpitsaa sisältävää, kuten Vanilla Pumpkin -sarjaa! Toivottavasti se tulee takaisin ensi vuonna :)


Lush on yksi niistä liikkeistä, jonne oli pakko suunnata hei muutettua Helsinkiin. Lushilla voisi käydä vaikka joka ikinen päivä vain katselemassa toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotteita ja haistelemassa upeita tuoksuja. Olisi aivan unelma omistaa itse Lushin kaltainen liike! Oon kokeillut vasta kourallisen Lushin tuotteita, joten upouusia Jellykasvonaamioita oli pakko saada heti testiin.

Jellynaamioita on viittä erilaista ja ne sisältävät ravinteikasta merilevähyydykettä ja puhdistavaa kaoliinisavea. Naamiot vaikuttavat aivan täydellisiltä rasvaiselle iholle, koska ne rauhoittavat, puhdistavat ja kirkastavat ihoa tehokkaasti. Käykääs vaikka lukemassa! Ostin ensimmäiseksi Jellykseni Bunny Moon -naamion.


"Antibakteerinen ja kosteutta sitova Bunnymoon hemmottelee ihoa hunajan, vaniljan ja rauhoittavan ruusun voimin. Kamomilla ja samettikukka rentouttavat ihon lisäksi mieltä. Naamio ei sisällä kuorivia ainesosia."

Naamiota otetaan nokare purkista, tyostetään sormien välissä niin kauan, että koostumuksesta tulee notkeampaa ja sitten levitetään kasvoille. Noin 20min kuluttua huuhdellaan. Iho tuntuu naamion jälkeen syväpuhdistetulta, mutta hyvällä tavalla. Ei kiristä, eikä tunnu kuivalta. Bunny Moon tuntuu kyllä rauhoittuvan ihoa samalla puhdistaen sitä todella tehokkaasti. Aioin varmasti ostaa tämän jälkeen jonkun toisen Jellyistä testiin!

Purkissa on 65g tuotetta. Naamiot ovat säilöntäaineettomia ja säilyvät huoneenlämmössä jopa 4kk valmistuksesta. Ihan mahtavaa, koska tuorekasvonaamioille annetaan elinaikaa vain se muutama viikko.

Mitä ns. syksyisiä ostoksia sä oot tehnyt?
// *Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Kiva postaus ja kauniit kuvat:) Baanintuoksuiset tuotteet ovat mun makuuni, tosin noita TBS:n tuotteita en ole kokeillut :)
    Blogeja seuraan paljon, enkä lähde livohkaan, vaikkei bloggaja postaisi jatkuvvalla syötöllä;) <3 Jokainenhan tarvitsee joskus aikaa ja tilaa hengähtää, eikä pakkopulla ole kenellekään hyväksi. Kaikessa rauhassa voimien mukaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle! :) Banaani on kyllä kiva tuoksu kosmetiikassa!
      No onneksi teitä ihania seuraajia löytyy <3 Mahtavaa, että seuraat blogiani!

      Poista
  2. Itsekin ostin TBS:ltä tuon banaanikaksikon, mutta en ole vielä ehtinyt ottaa käyttöön - pitääkin nostaa kylpyhuoneeseen niin muistaa korkata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin nämä pullot odottivat aivan liian pitkään kuvaamista, niin en viitsinyt korkata niitä ;D Mutta nyt, kun oon niitä käyttänyt niin täytyy sanoa, että onpa ihania :o <3 Ja mikä tuoksu!

      Poista
  3. TBS:n banaanituotteita himoitsen mutten ole viitsinyt ostaa ennen kuin edelliset hiustuotteet loppuvat. Paitsi okei, pakko oli ostaa XZ:n Muumi shampoo koska se tuoksuu banaanille ja eihän se ollut kuin pari euroa... 😅😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myös viitsin ostaa vain siksi, että olivat alessa niin halpoja verrattuna normihintaansa :D Purkkihulluudella ei oo rajaa.. Olis hyvä tilanne, jos olis vaan yks shampoo ja yks hoitoaine käytössä ;D

      Poista
    2. Ja siis naaaamm, mikä ihme se tuote on! Banaania :p Täytyy kaupassa katsella, josko löytäisin tuota..

      Poista
  4. TBS:n baanani shampoo&hoitoaine on kyllä mahtavan tuoksuinen kaksikko! Hoitoaine jätää hiukset pehmeäksi ja se hiusnaamio vasta ihana onkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella! Hiukset tuoksuu pesun jälkeen ihan banskukarkilta ;) Niin jättääkin. Täytyy tuota naamioita vielä joskus testata!

      Poista
  5. Ihania kuvia! :) Mä himoitsen myös noita banaani hiusjuttuja, ne onkin ostoslistalla tulevalla Helsingin reissulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! ^^ Eikö Turussa oo TBS:ia? :o Tääl on kyllä niin ihana tuo iiiiso liike keskustassa!

      Poista
  6. Tosi kivoja ostoksia olet tehnyt! Noita Lushin jellynaamioita onkin tehnyt mieli testata, ne vaikuttavat tosi kiinnostavilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisääkin olisi kuvattavana ;D Nää jellyt on kyllä ihania, kivan erilaisia koostumukseltaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake