Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ziaja Cupuacu - Toffeen tuoksua vartalolle // Arvonta

Lisää ihanaa Ziajaa luvassa! Sain kesällä Ziajan vartalotuotteita maahantuojalta testattavakseni ja haluan ehdottomasti kertoa niistä teille. Kyseessä on Cupuacu-sarjan sokerikuorinta vartalolle sekä itseruskettava vartalovoide. Arvon samanlaiset postauksessa näkyvät tuotteet yhdelle voittajalle Instagramissani, eli kurkkaa heti @canipupu tilille niin sieltä löydät tarkemmat osallistumisohjeet :)Cupuacu on trooppinen puu Amazonin sademetsissä. Cupuacu on sukua kaakaopuulle ja on samankaltaista kuin kaakaovoi, joten cupuacun hedelmästä voidaan tehdä joskus myös valkoista suklaata. Hedelmän sisällä on syötävää hedelmälihaa ja ravinteikkaita siemeniä. Cupuacu-voita tehdään kylmäpuristamalla näitä siemeniä. Hedelmäliha kuulemma tuoksuu suklaan ja ananaksen sekoitukselta ja maku on päärynäinen banaanin vivahteella! Kuulostaa ihan mun hedelmältä siis!


Ziajan Cupuacu Crystalline Sugar Scrub on aivan uskomaton sokerikuorinta vartalolle. Sokerikiteet ovat sopivan ison kokoisia, jonka ansiosta kuorinta on todella tehokasta. Joukossa on vielä saksanpähkinän rouhittua kuorta tehostamassa kuorintaa. Sheavoi, parapähkinä ja macadamiaöljy ovat tuomassa iholle pehmeyttä ja kosteutusta. Kuorinnan öljyt tuntee heti iholla ja niistä jääkin iholle pehmeä, sileä, öljyisen tuntuinen suojaava pinta. En koe tarvitsevani kosteuttavia voiteita vartalolle suihkun jälkeen!

Mutta entäs tämä kehuttu toffeen tuoksu? Se on aivan totta.. Kuorinta tuoksuu aivan älyttömän voimakkaasti makealle toffeelle ja pähkinäisellekin. En voi ylistää tarpeeksi tätä uskomatonta tuoksua, rakastan sitä! Se jää myös iholle joksikin aikaa tuoksumaan pesun jälkeen. Hehkutan tämän kyllä maasta taivaisiin, koska kaiken tietysti kruunaa sileä ja pehmeä iho, sillä rakeet todella kuorivat ihon aivan supersileäksi.


Seuraava tuote on Bronzing Body Lotion, eli asteittainen päivettävä vartalovoide. Voide sisältää kaikki samat ihanat voit ja öljyt, kuten kuorintakin, jotka tuovat iholle pehmeyttä ja kosteutusta. Itse haistan voiteessa vain vähän toffeen tuoksua, se ei ole läheskään niin voimakas, mitä kuorinnassa. Ehkä tuoksu on yhdistelmä aurinkovoiteen ja itseruskettavan ns. tyypillistä tuoksua, mukana hieman toffeista vivahdetta.


Voide imeytyy iholle nopeasti ja päälle voi pukea ihan hetkessä. Iho ei jää tahmeaksi, eikä mielestäni jää tuoksumaan kovin voimakkaasti. Rusketus ilmestyy 3-4 tunnissa ja ensimmäisen levityksen jälkeen päivetys on todella kaunis ja luonnollinen. Aivan yllätyin itsekin! Molemmissa kuvissa oon levittänyt vain yhden kerran voidetta ja heti iho näytti siltä kuin olisin tunnin ottanut aurinkoa ulkona. Ihoni ei näyttänyt yhtään oranssilta vaan ihan aidosti ruskettuneelta!

Rusketus lähtee aina tasaisesti haalistumaan iholta. En huomannut ihoni näyttävän kertaakaan laikukkaalta tai epätasaisen sävyiseltä. Ihan huippu itseruskettava, tällaisista tykkään! En voi kuin suositella :)Sokerikuorinta 200ml ja itseruskettava 300ml maksavat molemmat 8.90€/kpl Sokoksella. Myös Sokos Emotion, Sokoksen verkkokauppa ja kauneushoitolat myyvät Ziajan tuotteita.

Klikkaa itsesi Instan puolelle tänne → @canipupu ja osallistu arvontaan! Voittaja saa itselleen postauksen tuotteet, eli Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub -sokerikuorinnan & Bronzing Body Lotion -itseruskettavan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake