keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

baby GAGA Lipstick


Born Pretty Store lähetti helmikuussa kauniita meikkejä testiin ja yhden huulikiillon oon kerennyt arvostella blogissa. Tekstiin pääset täältä. Nyt testivuorossa on huulipuna, jonka nimi on söpösti baby GAGA! Suosittelen tutustumaan sivuilla huulituotteiden valikoimaan. Tuotteita ja sävyjä löytyy vaikka millä mitalla ja hinnat lähtevät useimmiten muutamista kymmenistä senteistä :)

Image and video hosting by TinyPic
BPS jaksaa aina yllättää halvoilla hinnoillaan ja laadukkailla tuotteillaan. En millään jaksaisi uskoa huulipunaa näin edulliseksi, pakkauskin on todella hyvä ja kestävän oloinen. Hylsyn korkki naksahtaa kiinni ja pysyy tiukassa. Huulipuna on koostumukseltaan todella pigmenttistä ja hieman kuivahkoa, mutta silti levittyy huulille kauniisti ja pysyy hyvin. Antaa hieman mattaisen lopputuloksen, jonka takia se ei tunnu niin kosteuttavalta, mutta senkin päälle voi hyvin laittaa esimerkiksi huulivoidetta tai -kiiltoa.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Valittavissa on kuusi eri sävyä ja tämä mun oma on nro 04. Odotin vähän pinkimpää sävyä, mutta tämä onkin yllättävän oranssihtava. Kummallinen sävy, muuttuu tietyssä valossa todella oranssiseksi ja yhtäkkiä se saattaakin näyttää paljon pinkimmältä. Kyllä se huulilla silti on oranssin ja punaisen välimaastoa. Kivan kirkas kesäväri, mutta en siltikään vielä osaa syttyä oranssin sävyille omilla huulilla.. Muutama vuosi sitten käytin paljon niitä, mutta nyt tuntuu, ettei ne sovi ollenkaan! Niin sitä koko ajan mielipiteet muuttuu, joka päivä ;D

Seuraavaksi esittelen BPS:ltä saadun ripsivärin, johon rakastuin. Hintaakin on vain alle 5€! Ootteko te vielä uskaltautunut tilaamaan Born Pretty Storelta jotain? :) Cosmetic Landin omalla koodilla ASB10 saa 10% alennusta sivuilta ja mulle on lupailtu arvontaa, kun kymmenen on käyttänyt koodia, wohooo!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Esittelit huulituotteen, mutta mun huomio kiinnittyi sun kivaan silmämeikkiin :D Ihanan raikas ripaus turkoosia silmän sisänurkassa :) Mä en ole BPS:lta vielä tilannut mitään. En muista oliko tuo verkkokauppa vai joku muu samankaltainen, joka tarjosi jokunen kuukausi sitten yhteistyötä, mutta en tarttunut siihen. Kai mulla on edelleen ne omat ennakkoluuloni "superhalvoista meikeistä" :D Nyt kun kävin uudelleen verkkokaupassa kurkkailemassa, niin löytyyhän sieltä vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;) Kesä tulee, on kiva kokeilla kirkkaampia sävyjä silmiin!

   Mä epäilisin vahvasti, että BPS olis ollut kyseessä. Ne on kysellyt monilta yhteistyötä :) Kyllähän nämä on vähän hit or miss joskus. Vähän sama kun tilaa Ebaystä vaatteita; joskus saa yllättävän hyvää laatua ja joskus sitä perinteistä "Ebaylaatua" ;D Ei oo onneksi vielä sattunut mitään roskaa vastaan, vaikka halpoja onkin. Ei vaan saa odottaa suuria halvoilta tuotteilta :)

   Poista
 2. Oi ku nätti puna! Niitä on helppo ihastella toisten blogeista mutta ku ite kokeilee nii nounounou. :D
  Mää en oo vielä tilannu Born pretty storesta mut siskon kans pitää joskus kyllä tehä kimppatilausta, vähä pelottaa kuin paljo sieltä tulee sitte tilattua.. :D
  Ja tosiaan ihana meikki, mullaki tuo söpö turkoosi pomppas silmiin heti punan jälkee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi se on nounounou? :( Varmasti sullekin sopii!
   Sieltä helposti pistää ostoskoriin vaikka kuinka monta tuotetta :D Ne saattavat jäädä tulliin, jos menee yli sen n. 21€, se kannattaa pitää mielessä. Mutta voi sinne tehdä vaikka parikin tilausta jos haluaa, kun toimituskin on ilmaista :)

   Voi kiitos kovasti <3 ^^

   Poista
 3. Vielää en ole kyseiseltä firmalta tilaillu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, mä ajattelin että sä ehkä olisit voinut jo testailla ;)

   Poista
 4. Tosi kaunis puna!:)


  Riikka ~ http://riikkaamalia.blogspot.fi

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig