perjantai 6. maaliskuuta 2015

Panda's Dream


Ihana Born Pretty Store lähetti testattavaksi taas muutamia tuotteita ja yksi niistä on tämä suloinen huulikiilto. Vai pitäisikö jopa sanoa huulilakka. Aivan mahtava joka tapauksessa, mä tykkään! 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Huulikiillon sävyn nro on 08, mutta sivujen perusteella oon saanut väärän sävyn. Eli todellisuudessa sävy taitaa olla tuo nro 09. Oikeastaan ei haittaa yhtään, että tämä meni näin päin. Tykkään tästä sävystä niiiin paljon! 08 on pinkki ja liila, liilapinkki? Ei liian vaalea sävy, sellaiset ei mulle sovi ollenkaan. Ei kuitenkaan liian tummakaan, vaan sopivan kirkas :)

Koostumus tässä on aivan mahtava. Se ei tunnu märältä kiillolta, vaan kuivahkolta ja paksummalta, aivan kuin Rimmelin Apocalips huulilakat. Se kuitenkin levittyy ohuena ja pehmeänä, ja antaa hyvän pigmentin. Helppo kerrostaa ja pysyy huulilla kauniina pitkän aikaa, mutta suurin osa kosteudesta häipyy n. puolen tunnin kuluttua. Tuoksua tässä ei onneksi ole, kuten monissa BPS:n tuotteissa. Suuri plussa siitä.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
  

Aaaa mä niin rakastan tätä! Kokeilkaa tekin ja rakastukaa. Värisävyjä on valittavissa 10 erilaista ja tällä hetkellä kiilto on alennuksessa hintaan 3.62€ Postitus on BPS:lla ilmaista ja koodilla ASB10 saatte Born Pretty Storesta 10% alennusta, joten siinä vielä yksi hyvä syy testata tätä :)

PS. Kuvan meikistä tulossa juttua myöhemmin!
SHARE:

4 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig