tiistai 23. syyskuuta 2014

Born Pretty Store | Eyeshadow Brush

Nyt olisi hyvä jatkaa taas niistä Born Pretty Storelta testiin saaduista tuotteista. Viimeksi kerroin kauniista pinkistä huulipunasta, johon ihastuin. Tänään vuorossa on kaunis turkoosi luomivärisivellin.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Born Pretty Store Eyeshadow Brush | 1.31€ (1.91€)

Siveltimen koko pituus on n. 17.5cm ja harjakset n. 1cm kumpaankin suuntaan. Harjakset on synteettistä karvaa ja siksi todella pehmeät ja sopivan jäykät. Koska harjasosa on litteä, on sillä helppo levittää voidemaisia luomivärejä ja myös peitevoidetta.
Yhtäkään karvaa ei ole lähtenyt, muutama pesua kestänyt hyvin. Puinen ja pitkä varsi tuntuu kädessä jämäkältä ja kevyeltä. Jos tykkää/tarvitsee tämän muotoista sivellintä, on tässä todella hyvä ehdokas! :)


Image and video hosting by TinyPic
 
Näitä saman turkoosin sarjan siveltimiä löytyy n. 10 kpl yhteensä. Niitä voi käydä tutkimassa mm. täältä → click! Sivuiltahan löytyy sitten tuhat muutakin sivellintä ja settiä, että etsimään vaan sopivaa :)

Muistakaa hyödyntää alekoodi (ASB10), jolla saatte Born Pretty Storesta 10% alennusta :) kymmenen käyttökerran jälkeen on luvassa arvonta!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tosi nättejä nuo siveltimet, varsinkin ne pinkit, voi aah! Oli pakko tulla kurkkaamaan Papua näin suuremmassakin kuvassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tuolta löytyy kyllä vaikka ja mitä! :) hihi, Papu on aika veikee tyyppi ;D

   Poista
 2. Olipas kivan näköinen nettikauppa, piti käydä heti katsomassa kun sen tuohon linkkasit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BPS on yks mun lemppareista! Rakastan niiden kosmeosiota <3 jos lataat sinne sun omia tuotekuvia niiden tuotteista, kirjoitat arvostelun sinne tai pistät videon, saat bonuspisteitä niistä, jotka on rahanarvoisia! :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig