lauantai 11. elokuuta 2012

Taikahedelmä ja pieni valitus Emotioniin

Hei ja sori kun en kerennytkään postailla ajoissa, ja sitten kun eilen illalla yritin muokkailla kuvia, ei Picmonkey.com antanut mun tallentaa kuvia koneelle : ( tänään onneksi mulla on teille jotain!

Kävin Emotionissa ostamassa jokunen aikaa sitten alennuksista uuden huulipunan.
Ja nyt tulee pieni valitus Emotioniin: Vaihtakaa ne sairaan kirkkaat lamput siellä normaalin sävyisiksi, niin asiakkaanne ostaisivat oikean sävyisiä tuotteita, eikä kotona tarvitsis huomata että on ostanut jotain ihan muuta, mitä kaupan valot antoi ymmärtää !!!!


Oon jo kerran sieltä ostanut We Care Iconin kynsilakan, joka tietty Emotionissa oli persikkainen ja ihanan vaalea, kotona tummempi ja pinkki/punertava. Kiitti vaan. Nyt kävi taas samoin.

 
 IMG_5417IMG_5420IMG_5422 We Care Icon - Magnetic Lips, Moisture Wear Lipstick ja sävy siis nro 8 Magic Papaya. Sävy tosiaan näyttää Emotionin valoissa vaalealta persikalta, mutta kotona paljon tummemmalta ja lämminsävyiseltä pinkiltä. VOI ETTÄ kun ärsyttää! Onneksi tämä ei alessa ollut kuin ehkä 3€, mutta silti!
PhotobucketIMG_5430
Ei mulla tästä sen ihmeempiä sanottavia ole, puna taitaa ihan pikkasen tuoksua makealle. Levittyy pehmeästi, on kosteuttava, ei ole superpigmenttinen, joten voi kerrostaa. Ei myöskään ole ihan matta, vaan antaa pienen kiillon. Ainoa asia mihin oon nyt pettynyt tässä, on ne perkuleen valot Emotionissa :/
IMG_5438


Tässä kuitenkin vielä swatcheja teille. Sillon kun mun huulissa on hyvä verenkierto, on ne ihan tummanpunaiset. Tuossa kuvassa tällä kertaa vähän haaleammat haaleat.
IMG_5440IMG_5446IMG_5457
SHARE:

4 kommenttia

 1. No vitsit, kun ostin myös noita huulipunia useamman kappaleen ja kävi sama juttu!! Kotona sävyt ihan erilaisia - näytti paremmalta kaupassa... :)

  VastaaPoista
 2. Eveliina - Voi eikä :'D inhottavaa tollanen ://

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon muuten huomannut saman! Viimeksi niin kävi huulikiillon kanssa, ja nimenomaan vielä Emotionissa... Esim. Stockalla ei ainakaan Tampereella ole samaa ongelmaa.

  VastaaPoista
 4. Elisa - Voi hö ;/ joo, tuntuu että Emotionissa on pistetty vähän turhan kirkkaat valot muihin liikkeisiin verrattuna.

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig