Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Lip Monthly | October

Jos et ole vielä lukenut syyskuun Lip Monthlysta postausta, klikkaa itsesi tänne. Lokakuun pussukka saapui vasta marraskuun ensimmäisellä viikolla. Lip Monthly on muuttanut sivustoaan positiiviseen suuntaan ja nykyään voit itse vaikuttaa tulevan pussukkasi sisältöön. Muuttumisen myötä jotain negatiivistakin on saatu aikaiseksi. Nykyään pussukoihin tulee postikulut vielä päälle ($3.99) ja tämä koskee ymmärtääkseni ainakin yhden kuukauden tilausta. Itsehän tilasin LP:n neljäksi kuukaudeksi kerrallaan ja maksoin heti koko summan. En tiedä, voidaanko mua enää rahastaa lisää mistään sitten..?

Postikulujen lisäksi LP ei enää lähetä pussukoitaan Suomeen. Vain Amerikkaan, Kanadaan, Espanjaan, Iso-Britanniaan ja Australiaan. TOSI KIVA HEI, reilu meininki. Mutta, jos sulla on jo voimassaoleva tilaus menossa, saat jatkaa sitä niin kauan kuin haluat. Sanon jo heti alkuun, etten saanut tässä kuussa edes pussukan mukana lappusta, jossa lukee tuotteiden nimet ja hinnat. Näin surkean meiningin takia lopetan mielelläni LP:n tilaamisen näiden neljän kuukauden jälkeen.

Image and video hosting by TinyPic

Joka tapauksessa, olin tällä kertaa todella tyytyväinen lokakuun Lip Monthlyn sisältöön; kaksi huulipunaa, huulikiilto ja huultenrajauskynä. Pussukkakin oli nyt todella suloinen ja kauniin sävyinen. Yhden tuotteen hintaa en nyt osaa sanoa, kun en sitä lappusta saanut. Unohdin myös täpinöissäni kuvata tuotteet ensin pahvipakkauksissaan, mutta eihän niistä kukaan välitäkään, eihän? ;D

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Cargo Cosmeticsilta tuli kaunis Essential Lip Gloss ($16) sävyssä Sahara, joka on hyvin hennon persikkainen sävyltään ja joukossa on vaalean kullan värisiä kimalteita. Kiilto tuntuu huulilla paksulta, muttei tahmealta ollenkaan. Yksistään kiilto näyttää huulilla aivan superkiiltävältä ja kimalteet erottuvat todella kauniisti. Huulipunan päällä kiilto tuntuu tuovan metallista hohdetta huulille.

Laritzy merkin huultenrajauskynä ($18) tuntuu ainakin kädellä todella pehmeältä ja levittyy kauniisti. Sain sävyn Deep Orchid, joka on aivan upea, lämmin violetti. Ihastuin myös molempiin pussukan huulipuniin! Vaaleampi on Hikari Cosmeticsilta ja sävynä Romance. Ihan täydellinen nude niille, jotka eivät pidä liian vaaleista sävyistä huulillaan aka minä. Puna näyttää hylsyssään keskitummalta ruskealta, mutta käytössä sävy onkin aivan ihanan vaaleaa, persikkaisen ruskeaa. Oon niin arka ostamaan vaaleampia nudesävyjä, joten tällainen oli kiva saada Lip Monthlyn kautta!

Tummempi huulipuna on Be a Bombshell Cosmeticsilta ($6) ja sävynä Charmed. Ensin säikähdyin ja vieroksuin kummallista, kellertävän ruskeaa sävyä. Sehän muistutti ihan vauvan gaggaa! Mutta yllättäen se näyttikin erittäin miellyttävältä huulilla ja varmasti käytän sitä syksyn/talven aikana :D Joskus täytyy poistua mukavuusalueeltaan ja testailla uutta. Miten sitä koskaan muuten löytäisi uusia juttuja!


Lokakuun lip Monthlyn sisältö oli siis oikein ihana ja jokainen tuote tulee käyttöön, mutta lapun puuttuminen ja toimitusten + postikulujen muuttuminen ärsyttää ihan hirveästi. Lisäksi, kun lukee LP:n Facebook-sivuja ja Instagramia, kommentoidaan siellä jatkuvista lähetys- ja kirjautumisongelmista ja lista vaan jatkuu.. Jokin mättää niiden palveluissa ja pahasti.

Kommentit

 1. Tuotteet vaikuttavat ihan kiinnostavilta, mutta todella noloa tuollainen asiakaspalvelu. Hikari Cosmetics on varmaan korealainen merkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä :/ En tiedä yhtään! Täytyy tutustua enemmän :)

   Poista
 2. Mä olen kuullut, että joltakin oli veloitettu tilaus kaksi kertaa eikä asiakaspalvelu suostunut palauttamaan summaa :(

  VastaaPoista
 3. Mä oon saanut kolme pussukkaa ja kahdesta on nyt jo puuttunut se lappunen. Eihän sillä kovin paljon mitään tee, mutta ärsyttää silti kun olisi niin paljon helpompaa katsoa siitä niiden meikkien hinnat kuin lähteä etsimään niitä netistä :D Ja ihan periaatteestakin oon sitä mieltä, että se pitäisi siellä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin ärsyttävää :( No sepä.. Tottakai pitäis, ollaanhan me kuitenkin maksavia asiakkaita :P

   Poista
 4. Itsellekin on tulossa vielä marraskuun pussukka Lip Monthlyltä, mutta sen jälkeen jää tauolle, koska en aio tuosta sitä enää jatkaa. Kiva pieni pussukka, mutta noita huulijuttuja on kertynyt melkoisesti eikä tuo uusi postimaksu kyllä kieltämättä nappaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, ei huvita enää jatkaa. Ja tosiaan tuo on mullakin yksi syy, että tuotteita alkaa hyvinkin pian kertyä jo vähän liikaa ;D Ja kun kuitenkaan kaikki ei ole sellaisia, joista tykkää niin paljoa.

   Poista
 5. Mä en edes tiennyt, että uudistumisen myötä Lip Monthlyä ei saa enää tilattua Suomeen. Tosi harmillista, sillä kaikista maailman bokseista tämä on ainut, joka sopii mun tarpeisiin :( Postimaksu mua ei välttämättä haittaisi, koska näiden arvo on kuitenkin aina ollut tosi korkea. Tuo asiakaspalvelu on kyllä oudon kuulosta, enkä mäkään halua tukea rahoillani huonoa asiakaspalvelua. Itsellä ei vaan ole ollut mitään ongelmia asiakaspalvelun suhteen, joten asia on jäänyt multa huomaamatta. Tässä Lip Monthlyssä oli kyllä tosi kiva sisältö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eikö ookin typerä muutos. Tänne kun on vielä niin vaikeaa saada kivoja kuukausittaisia bokseja muutenkin ;(

   Poista
 6. Omg löysin sun blogis tänään ja rakastuin siihen ihan täysin! Oon täys kosmetiikkahöperö ja tykkään just sun blogin tyylisistä kuvista, tekstistä ja arvosteluista! Täällä ilmoittautuu uusi lukija! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, ihana oot <3 Kiva kuulla ja hauska löytää muitakin kosmetiikkahulluja! Tervetuloa joukkoon vaan ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake