Laboratoire du Haut-Segala | Kaktusviikunaöljy


Luonnonkosmetiikka on mulle vielä varsin uusi ja tuntematon juttu, mutta erittäin kiinnostava sellainen. Ennen monesti läpiselasin blogipostauksia, joissa käsiteltiin luonnonkosmetiikan tuotteita, koska ne olivat itselle niin vieraita, enkä "ymmärtänyt" niistä paljoa. Nyt se tuntuu hassulta, että tein niin. Rakastan oppia uutta ja silti torjuin itseltä jonkin uuden asian kokonaan. Onneksi ajan kuluessa avasin silmäni ja päätin tutustua tähän juttuun! Hitaasti, mutta varmasti. Mulle ihonhoito on tullut todella tärkeäksi asiaksi rasvaisen ihon ja epäpuhtauksien myötä. Sen huomaa heti, jos meikkejä ei puhdista yöksi tai ei kosteuta sitä tarpeeksi. Sama ravinnon kanssa. Jos jätän terveelliset ruuat ja rasvat syömättä ja korvaan ne roskaruualla ja karkilla, iho voi todella huonosti.


Image and video hosting by TinyPic


Helppo tapa tutustua lunnonkosmetiikkaan on itselle ollut ihonhoitotuotteiden kautta. Se tieto, että levität kasvoille jotain luonnollista, lohduttaa. Ihan sama juttuhan myös ravinnon kanssa on! Nyt kun olen vähitellen tutustunut luonnonkosmetiikan ihonhoitopuoleen, sieltä löytyy loputon määrä erilaisia tuotteita niin edullisesta, kuin kalliimmastakin päästä. En vieläkään osaa käyttää suuria summia mihinkään kauneudenhoidossa ja on ollut tärkeää löytää tuotteita, joihin itselläkin on varaa. Jos olette lukeneet blogia pitempään, niin täällä harvemmin on koskaan näkynyt mitään selekosmetiikkaa. Se ei vaan ole koskaan ollut mun juttu.

Hihkuin onnesta kun sain tilaisuuden yhteistyöhön The Natural Goods Companyn* kanssa. Sain valita heidän nettikaupasta muutaman tuotteen testiin ja tietysti halusin kokeilla jotain iholle. Oon ennenkin blogissa hehkuttanut seerumeiden tuomaa lisäpotkua ihonhoitoon ja samaa mieltä oon kasvoöljyistä. Halusin ehdottomasti kokeilla kaktusviikunaöljyä sen kuvauksen takia. "Hidastaa ikääntymisen ensimerkkejä" osui ja upposi, koska äidiltä perityt otsarypyt näkyy jo! Ikääkin mulla on jo se 24, että kaikki ryppytuotteet voi mun puolesta ja kipittää tänne :D


Image and video hosting by TinyPic


Öljyn lotraaminen rasvaiselle iholle kuulostaa monista varmasti ihan tuhoon tuomitulta asialta. Lyttäsin ne ajatukset muutama vuosi sitten, kun vain viitsin kokeilla öljyjä. Rasvoittuva iho tarvitsee myös kunnolla kosteutusta, sillä jos sitä hoitaa turhan rankoilla tuotteilla, yrittää se talin erityksellä kosteuttaa itseään. Vuosien kuluessa oon oppinut, että ihoni tarvitsee kosteutusta yllättävänkin paljon ja siten se ei tuota enää niin paljon talia. Mitä kosteusköyhempi iho, sitä enemmän valkopäitä, näppyjä ja rasvaisuutta. Siksi rakastan hoitaa ihoa silloin tällöin öljyillä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa extrapaljon. Laboratoire du Haut-Segalan luomu kaktusviikunaöljy* on ollut ihana ja kevyt, mutta silti tehokkaasti ihoa ravitseva öljy rasvaiselle iholle. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, hyviä rasvahappoja, steroleita sekä E-vitamiinia. Sitä voidaan käyttää myös raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, sekä silmänympärysiholle ja juonteille. Monikäyttöisyydestä paljon plussaa!


INCI : Helianthus Annuus Seed Oil*, Opuntia Ficus-Indica Flower Extract*.*luomuviljelty ainesosa


Image and video hosting by TinyPic


Kaktusviikunaöljyssä on vähän tylsä tuoksu, se ei tuoksu oikein miltään. Koostumus on yllättävänkin nestemäistä ja se imeytyy ihoon kiitettävän nopeasti. Usein öljyt saattavat vaan jäädän ihon pinnalle lillumaan ja imeytyvät todella hitaasti. Lasipullossa on pumppu, joka pitää tuotteen hygieenisenä. Yksi kunnon pumppaus on tosin aivan liian suuri määrä laittaa kasvoille, mutta loput voi aina hieroa vartalolle. Ohut kerros öljyä kasvoille yöksi kerran viikossa on ollut mun tehohoito tässä muutaman kuukauden ajan. Aamulla iho on hyvinvoivan, pehmeän ja kirkkaan näköinen ja tuntuinen. Meistä on kaktusviikunaöljyn kanssa tullut hyvät kaverit ;) Iholla ei ole ollut mitään valittamista, päin vastoin. Suosittelen muitakin rasvaisen ihon omistavia rohkeasti kokeilemaan erilaisia öljyjä, niistä voi löytää suurenkin avun!

Kuten edullisuudesta puhuin on tämäkin kaktusviikunaöljy* sopivan hintainen kukkarolle. 50ml pullon hinta on Natural Goods Companyn nettikaupassa vain 23.75€ ja yksi pullo kestää pitkään, tietysti käyttäjästä riippuen. Öljyjä kun usein tarvitsee kerralla käyttää noin yhden tipan verran ja sekin saattaa olla liikaa. Kuuluvatko kasvoöljyt teidänkin ihonhoitoon ja mitä öljyjä käytätte? :)PS. Lauantaina tulkaa ihmeessä moikkaamaan I love me -messuilla, jos mut näette! Olisi kiva tavata blogin lukijoita Palaillaan!

*Affiliate-linkki

Kommentit

 1. Voi että noita sun kynsiä! Niin hyväkuntoiset ja upeat! Ei mulla muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja toivottavasti törmätään messuilla! :)

   Poista
  2. Ne voi kesäisin niiiin hyvin ja kasvaa pitkiksi! Kuvat on tosiaan otettu kesällä ja nythän ne on kerinnyt jo vähän kuivua ja katkeilla :( Mutta kiitos! Toivottavasti^^

   Poista
 2. Hei nyt pitää sanoa, ihan superkivat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä varta vasten ostin kuvausrekvisiittaa Indiskasta ;) Kiitos<3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top