Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Khadi | Rose Face Mask

Toinen Natural Goods Companylta* testiin saatu tuote oli kasvonaamio ja sen kokeilemista odotin eniten. Ruusun tuoksu on aina ollut mieleeni ja en pistänyt ollenkaan pahaksi, että naamiossa tuoksuu ruusu vahvasti. Khadi-merkistä sen verran, että törmäsin siihen ensimmäistä kertaa Ekosopin blogi-illassa vuosi sitten. Khadin värikkäät purkit kiinnitti heti huomion ja lupasin itselleni vielä joskus merkin tuotteita testata. Ruusunaamion jälkeen oon hyvin vakuuttunut, että tulen kokeilemaan muitakin tuotteita vielä ;)


Image and video hosting by TinyPic


Khadi on intialainen sarja ja sillä on BDIH -sertifikaatti. Sarja sisältää luonnonmukaisia hiusvärejä, hiustenhoitotuotteita, kasvonaamioita ja ihoöljyjä. Natural Goods Companyn sivuilla kerrotaan merkistä näin:

"Ayurveda - elämäntiede pitää sisällään tuhansia vuosia vanhoja viisauksia yrttilääkinnästä ja kokonaisvaltaisesta kehon ja mielen hoidosta. Uusi ayurvedinen hoitosarjamme Khadi sisältää valikoiman laadukkaita kasvihiusvärejä sekä ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat ayurvedisiin kehoa ja mieltä tasapainoittaviin resepteihin. Päivittäinen ihonhoitorituaali Khadi-tuotteilla auttaa hoitamaan, puhdistamaan ja uudistamaan kehoa ulkoisesti ayurvedisia yrtti- ja öljysekoituksia sisältävillä naamioilla, pesuaineilla ja kasvo-, vartalo- ja hiusöljyillä."


Image and video hosting by TinyPic


Kasvonaamioita löytyy eri ihotyypeille ja tarpeisiin. Ruusunaamio on anti-age -vaikutteinen ja se on suunnattu kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Ruusunaamio on mahtava lisä naamiokokoelmaani, koska yleensä se sisältää vahvoja syväpuhdistavia naamiota. Näitä perus marketeista saatavia.

Muutamista ruusunaamion vaikuttavista ainesosista:
Kuohusavi ja kalamiini imevät itseensä ylimääräistä talia, supistavat ihohuokosia ja poistavat ihoon kertyneitä toksiineja. Ruusu syvähoitaa, palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon ja auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainoaan. Tulsi on yksi käytetyimmistä yrteistä Ayurvedassa ja sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Se on myös antioksidanttinen ja auttaa ehkäisemään ihon ikääntymistä. Sandalwood viilentää, häivyttää pigmenttiläiskiä, supistaa ihohuokosia. Papaya ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, ryppyjen muodostumista ja antaa iholle kauniin kuulauden.


INCI: Solum Fullonum, Rosa Damascena, Glycyrrhiza glabra, Calamine, Zyncum Oxydatum, Santalum Album, Ocimum sanctum, Bacopa monniera, Azadirachta indica, Prunus Armeniaca, Ricinus Communis, Mimosa pudica, Asparagus racemosus, Withania somnifera, Sida Cordifolia, Rubio Cordifolia, Pogostemon Cablin


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Naamio/jauhe tulee pienessä muovipussissa purkin sisällä ja suosittelenkin leikkaamaan kulmasta vain pienen pienen palan, ettei jauhe pöllähdä helposti pois. Jauhetta purkin ohjeen mukaan sekoitetaan 5g veden, maidon tai ruusuveden kanssa. Maidon kanssa en ole tätä kokeillut, mutta se tuoksui mielestäni parhaimmalta veden kanssa. Itse olen tykännyt sekoittaa naamion muovipurkissa siveltimen kanssa, koska sillä on samalla hyvä levittää naamio. Muutama pisara riittää hyvään koostumukseen, siksi nestettä kannattaa tiputtaa seokseen hyvin varovasti ja vähän kerralla. Ohut kerros kasvoille ja 15 minuutin päästä sen voi huuhdella.

Seos tuntuu aina ihanan viileältä kasvoilla. Kuivuessaan se alkaa hieman pistellä ja kutittaa kasvoilla, muttei pahasti. Herkkäihoisten kannattaa varooksi testata naamiota ensin pienelle alueelle! Kutiamisen lievittämiseksi painelin kasvoja kevyesti kynsillä ja se helpotti heti. Huuhtelun jälkeen iho tuntuu aina pehmeältä ja näyttää kirkkaalta. Huomaan naamion puhdistavan todella hyvin. Se on tärkeä juttu rasvaisella iholla, koska tali, kuiva ihosolukko ja meikinjämät tukkeuttavat ihon nopeasti.

Ruusunaamio on ollut hauska yllättäjä ja kivan erilainen tuote. Tällaisen voisi antaa jollekin vaikka joululahjaksi ;) DIY-jutut on aina hauskoja!
 Naamiota on purkissa 50g ja siitä riittää kymmeneen käyttökertaan. Hintaa Natural Goods Companyn nettikaupassa* naamiolle on 17€. Mitä mahtavia naamiolöytöjä teillä on? :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Kivaa tollainen oma sekoittelu. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on kaksi Khadin naamiota, joita en tosin ole vielä päässyt testaamaan. Tällä hetkellä käytössä on nimittäin Madaran Detox ja "varasijalla" Cattierin naamio. Tykkään itse noista naamioista, joihin voi lisätä veden. Olen korvannut veden nyt kukkaisvedellä ja silloin naamio vasta ihana onkin! Tein näin May Lindstromin Problem Solver -naamion kanssa, seuraavaksi saatan kokeilla tuota Khadia. Tai sitten Dr. Hausckhan savinaamiota, en ole vielä päättänyt. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeen kaksi! Miten voit olla käyttämättä niitä ;D Tuosta Problem Solverista en oo kuullutkaan. Voih, taidan pyytää kukkaisvesiä joululahjaksi. En oo vielä raaskinut itse ostaa kun on kaikenmoisia kasvosuihkeita vielä käytössä. Madaran Detox-naamio ei oo vielä vakuttanut mua, mutta mulla onkin tosiaan se pikkutuubi vain ;)

      Poista
    2. Joo, kaksi, olivat hyvässä tarjouksessa Natural Goods Companylla, jolloin en voinut vastustaa kiusausta. ;) May Lindstrom on jo sellainen luksustason luonnonkosmetiikkasarja, eikä sitä taideta myydä muualla kuin Joliessa ja Naturellessa, jos oikein muistan.

      Detox (joka on paraikaa allekirjoittaneen kasvoilla vaikuttamassa :D) on musta kiva, kun sen vaikutuksen tuntee naamassa. Mutta mä sivelenkin sitä ihan kunnon kerroksen, toi minkä-kokoinen-se-nyt-olikaan pikkutuubi ei hirveenä anna tälle mun tyylille mahdollisuutta. :D

      Poista
  3. I loved your blog
    Great

    Please visit: http://trendybutterfly.blogspot.pt/

    VastaaPoista
  4. I really like your post about "cosmetic ",..i just love it,..I'll definitely appreciate your work,.

    VastaaPoista
  5. This is great. I like this post a lot. Thanks for sharing this post with us.
    contour palette

    VastaaPoista
  6. Excellently written article, if all bloggers offered the same level of content as you, the Internet would be a much better place.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake