Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

January Favorites | Tammikuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic

Soap & Glory - Clean On Me Shower Gel
Superihanaa ja supervaahtoavaa suihkugeeliä, kera täydellisen tuoksun. Onneksi näin isosta pullosta löytyy pumppu, helpottaa kummasti :) suihkupuffikin tuoksuu mukavasti tälle suihkugeelille jo yhden kerran jälkeen, eikä häviä minnekään. Siinä tuote mun makuun!

Fudge - Clean Blonde, Violet Toning Shampoo
Kaikki vaaleatukkaiset huomio! Jokaisen teistä täytyy edes testata tämä maailman paras hopeashampoo. Väriltään erttäin tumma, tummaakin tummempi siniliila sävy. Väri tarttuu hiukseen nopeasti ja tehokkaasti, tuoksuu mmm niin hyvältä ja pesee hiukset kunnolla. Pesun jälkeen vaaleat suortuvat hohtavat kaunista hopeanharmahtavaa hohtoa, ei kellertävää ;)

Image and video hosting by TinyPic

Makeup Revolution - #LIPHUG
Nämä huulipunat ovatkin näkyneet blogissa, alapuolella löytyy postaus näistä. Omistan sävyt To Get Lucky ja We Have Come Too Far.
Aivan ihana koostumus ja täynnä pigmenttiä. Suosittelen!


Essence - Long Lasting Lipstick
Näistä huulipunista tulee vielä erillinen juttu blogiin, kuten yllämainituistakin oli. Sävyt 07 Natural Beauty ja 06 Barely There! ovat löytäneet paikkansa mun sydämessä. Essencen huulipunat on myös todella edullisia ja laadultaan aivan mahtavia. Lisää näistä pääset lukemaan vähän myöhemmin :)

Image and video hosting by TinyPic

Victoria's Secret Pink - Warm & Cozy Body Mist
Jos oot yhtään vaniljan ystävä, tarvitset tämän vartalosuihkeen. Usko mua! Tuotteen nimikin jo kertoo, että tuoksu on lämmin. Vaniljainen, pehmeä, suloinen♥ Kysyin Tomilta, miltä tämä sen mielestä tuoksuu: "Karkki? Purkka? Joku hyvä!".. Mm no joo, makealtahan tämä tuoksuu, muttei ällömakelta. Suihkeen pitäisi tuoksua vadelmilta, pioneilta ja vaniljalta, ja ehkä se sitten niiltä tuoksuu. Tuoksuja on aina yhtä vaikeaa kuvailla, mutta makean ja vaniljan ystäville suosittelen tätä lämmöllä.
Suihketta saa tilattua ainakin Bangerheadin sivuilta :)


Maybelline - Baby Lips Electro
Voitin Sallan blogista hmm.. Jo jokun aikaan sitten pienoisen palkinnon ja yksi palkinnon tuotteista oli tämä pinkki Baby Lips huulivoide, sävy Pink Shock. Tuoksusta tulee mieleen kaikkien janoisten sankarin, Kari Grandin vadelma mehujää! Tuntuu huulilla kivan ohuelta ja jättää kauniin kirkkaan pinkin sävyn. Oonkin nyt pitemmän aikaa tykännyt käyttää sävytettyjä huulirasvoja, kun ne on vaan niin helppoja :)

Image and video hosting by TinyPic

Too Faced - Everything Nice
Oon käyttänyt useasti tätä palettia tammikuun aikana ja varsinkin ihanaa, suklaan tuoksuista Chocolate Soleil aurinkopuuteria. Se on ihana! Myös pinkki poskipuna Sweet Pink on päässyt useamman kerran poskille. Aivan ihana koko paletti!

BH Cosmetics - That's Heart
Iinalta swapissa saatu paletti on uusi ihastus ja yllättävä sellainen. Luomivärien pigmentti on hyvää laatua ja poskipunakin on supersöpö.

Tällaisia suosikkeja tällä kertaa. Helmikuussa tulee olemaan uusi suosikkeja aivan varmasti ;) ja näin btw, että laskin tänään tulevien postausten määrän. Tai siis laskin yhteen postauksia, mistä vielä pitäisi kirjottaa ja niitähän oli sitten 24 kappaletta. Apua! Yhden voin nyt yliviivata onneksi, mutta tosiaan joo postauksia on tulossa, ei huolta! :D



Mitäs tammikuun suosikkeja teiltä löytyy?

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Mä oon aina rakastanut pinkkiä väriä yli kaiken :') voisin vaikka elää pinkissä maailmassa!

      Poista
  2. Toi victoria's tuoksu kyllä kiehtois

    VastaaPoista
  3. Hei miltä tuo Clean On Me -suihkugeeli siis tuoksuu ja mistä ite sait hommattua? Kiinnostaisi kovin :D

    Iiii tilasin muuten noita #LIPHUG-huulareita, toivottavasti saapuvat alkuviikosta...! Toinen oli tuo sunkin omistama We Have Come Too Far, ja joku oli joku mielestäni vähän pinkihtävämpi... I'll let you know sitten kun ne saapuvat! C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota tuota, Soap & Gloryn tuoksua on sairaan vaikea kuvailla! Näiden tuotteiden tuoksu on todella uniikki, eikä mun nenään muistuta mitään. Kävin juuri lotraamassa kädet merkin käsirasvalla ja yritän tästäkin saada selkoa :'D pehmeä, vahva? Suihkugeeli ehkä hieman sitruksinen ja epäilisin myös kukkainen? Näissä on hitusen miehistä tuoksua, mutta tähän omasta mielestä tavallaan kasvaa :) suihkugeelit muutenkaan ei kauaa tuoksu iholla, että se olisi varmasti sellainen varma hankita, jos jotain haluaa testata!
      Omat S&G tuotteet toi mulle eräs bloggari Englannista :S mutta JT Beauty Outlet ainakin myy näitä ja sitten Ebaystä kannattaa etsiä :)

      Voi kivaa, toivotaan että säkin tykkäät niistä! Jes jes jes^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake