Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Essence Heat Wave & All About Sunrise

Kirjoitin viime kuun puolessa välissä Kosmetik4less -tilauksesta. Nyt vihdoin ja viimein näytän teille swatcheja kahdesta tuotteesta, joista en sen enempää maininnut viime postauksessa.

Essence Blush Up! Powder Blush - 10 Heat Wave Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Essence Blush Up! Powder Blush - 10 Heat Wave | 3.45€

Rakastan yli kaiken tätä poskipunaa ja se onkin ollut käytössä lähes joka kerta, kun meikkaan. Kaunis oranssi sävy vasemmalla ja oikealla pinkki. Yhdessä niistä syntyy aivan ihana punertava sävy. Ja mikä parasta, voi itse säädellä jokaisen sävyn määrää!
Täys kymppi, suosittelen jokaiselle. Pigmenttiäkin irtoaa aivan riittävästi :)

Essence Eyeshadow Palette - 03 All About Sunrise Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Essence Eyeshadow Palette - 03 All About Sunrise | 3.45€

Tilasin paletin, koska etsin täydellistä kultaista luomiväriä ja tässähän sellainen on! Kultaisen oikealla puolella oleva vaalean oranssihtava sävy on jumalaisen kaunis ja kuultava (hieman metallinenkin), mutta harmillisen kimalteinen, eikä pigmenttiä ole kovin paljoa.

Ainut tapa, miten pystyn käyttää tätä, on levittää luomelle paksu kerros NYX Jumbo Eyeshadow Pencil sävyssä Milk. Milk on valkoinen voidemainen luomiväri/pohjustaja, jota käytän luomiväreille, joissa on huono pigmentti. Sitten painelen sormilla luomiväriä päälle ja yritän välttää glitterisähellyksen :D näin se toimii ja näyttää todella kauniilta!

Vaalea ja tummin sävy eivät ole sen koomin kimaltelevia, mutta kaksi perus ruskeaa sävyä sisältävät vähän kimalteita. Kaikki sävyt kuultavat ja hohtavat kauniisti silmillä, samanlaisia luomivärejä en oo omistanut koskaan. Tykkään, mutta en maksaisi paletista kyllä tämän enempää :)

Kommentit

  1. Äääää toi poskipuna on ihanaaaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan järjettömän kaunis >.<

      Poista
  2. En käytä poskipunia (en osaa), mutta toi blush up on niin nätti, että tekis mieli opetella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa! Etkö sä tykkää niistä itsellä vai etkö sä vaan siis osaa? :D suosittelen opettelemaan, tuo aina vähän sitä jotain kasvoille^^

      Poista
  3. Ihana tuo poskipuna, vaikka en käytä! *_*
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onn!^^ jaa säkään et käytä! Voi teitä :D

      Poista
  4. Onpas ihanan pirteä poskipuna! Tosi upea! :) Mulle poskipuna on ihan must-tuote! Siksi niitä onkin kertynyt aika kiva kokoelma :D Mä panostan aina meikissä ihoon, eli useammin kuljen ilman ripsiväriä kuin poskipunaa. Kuulas, heleä ja kaunis iho on kaiken a ja o! :) Yleensäkin meikissä pohja on aina tärkein. Ei ole mitään järkeä panostaa esim. silmämeikkiin, jos iho ei näytä hyvältä. Kulmat on mulle toinen tärkeä juttu, eli nekin täytyy olla huoliteltu, ihon lisäksi :)

    http://beauty-highlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin! :)
      Veit sanat suustani. Mullakin on niin paljon epäpuhtauksia ja ihosävyn epätasaisuutta, että meikkipohjan täytyy näyttää hyvältä. Muuten mistään ei tule mitään :D ilman poskipunaa näyttäisin aivan haamulta ja värittömältä, se on must tuote! :)

      Ihana kun kommentoit pitkiä kommentteja^^

      Poista
  5. Upean näköinen tuo poskipuna!

    VastaaPoista
  6. Tuo puna on kyllä upea ja tosiaan hyvin näyttää pigmenttiäkin löytyvän. Yksistään nuo punan sävyt ei ois ehkä ihan mun juttu, mutta tuo sekoitettu sävy on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :) mä käytän oikeastaan aina just niin, että blendaan kaikkia sävyjä yhteen. Joskus sit voi vähän lisätä pinkkiä päälle, jos tulee turhan oranssihtavaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake