Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

My first four reasons

Päivää, iltaa! Tässä samalla fiilistelen tätä biisiä (eli laulan!) ja hörpin kahvia, niin ja yritän jotenkin tässä samalla saada kirjoitettua tätä postaustakin... Niin, ostin tässä jo muutama viikko sitten elämäni ensimmäiset Four Reasons hiustenhoitotuotteet, kävin ne shoppaamassa Rewellin Hairlekiinistä, täältä näkee enemmän →→ click!

Molemmilla tuotteilla oli hintaa se 8.90€ ja sain Hairlekiinistä etukortin, ja siihen kaksi leimaa näistä tuotteista. Kuuden leiman jälkeen saan yhden vapaavalintaisen tuotteen ilmaiseksi ja kortti on vuoden voimassa. Kortin toisella puolella lukee vain tietyt merkit, että en tiedä kuuluuko vain ne tähän hommaan :) (Four Reasons, colormask, Biosystem, Silkdrops, quattro) täytyy varmaan kysästä ens kerralla! 2 
Ensimmäinen tuote on Four Reasons - Deep Cleanse Shampoo, eli syväpuhdistava shampoo. 56 Pullossa on 300ml litkua ja tuoksu on omenainen, I like!
Syväpuhdistava shampoo siis puhdistaa hiukset täysin; kaikki lakka-, shampoo+hoitsikka- yms jämät lähtee! Eli siis ei, normi shampoo ei puhdista hiuksista kaikkia töhnäjämiä :)

Mun hiukset ei lakkaa oikeen kaipaa kihartamisen jälkeen, ne tykkää pysyä muotoiltuna ties kuinka kauan. Suoristamisen jälkeen ne kyllä taas tykkää mennä vähän kikkuralle/laineelle, ja tarvitsen jonkun verran lakkaa aina sillon tällön. Noo, pesin tällä shampoolla ja tuloksena sain jämättömät hiukset, kiharatkaan ei enää pysyneet vaikka lakkaa tukin paljon! : D eli toimii!
Tämän jälkeen pelkään tätä tuotetta sen verran, että aion käyttää sitä pari kolme kertaa vuodessa max : D

Toinen tuote on Four Reasons - Silver Mist, eli hopeasuihke. 34 Litkua on pullossa 250ml ja tuoksu on.. Ehkä vähän mustikkainen?
Litku on siis väriltään liilahtavan sinistä ja värjää kyllä kangasta, jos sitä sattuu pisarana johonkin tippua. Kyllä mä väittäisin, että tämä on kirkastanut, taittanut keltaisuutta hieman ja korjannut hiusta! Blondauksien jälkeen hiukset oli järkyttävässä kunnossa, sen tunsi ja näki. Nyt hiukset näyttää ja tuntuu paljon terveemmältä, myös se PAHIN keltaisuus on poissa :)
Suihkuttelen tätä aina pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja varsinkin jos kiharran, myös sen jälkeen. Tämä tuote tulee varmasti myöhemmin olemaan tärkeä, kun vaalennan blondejani lisää!

Olisko teillä suositella mulle lisää hyviä Four Reasons tuotteita? :)

Kommentit

  1. Tykkään Four Reasonsin hiuspuuterista! Tuo hopeasuihke sen sijaan on ärsyttävää, kun se minusta enemmän sumua "mist" eikä suihketta - menee nenään ja joka puolelle :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Okei, hyvä tietää! :)
    Mitää! Mä tykkään tosi tosi paljon! : D sähän voit vaihtaa jostain toisesta pullosta siihen sen suuttimen, jos se auttais :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake