Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Rentoa iltaa..

Heipä hei ihanaiset : ) voin kertoa, että tää päivä on ollut niin ihana. Niin rento ja vihdoinkin alkaa tää paikka tuntua kodilta oikeen kunnolla! Siivoilin ja järjestelin Jasminin (kämppis) kans paikkoja täällä tänään aikasemmin ja toinen kämppis lähti eilen Pietarsaareen niin ollaan oltu täällä kaksistaan. Paistoin tossa lättyjä ja syötiin Jasminin kans niitä kynttilänvalossa, ihanaa kun on vähän pimeämpi nyt tää Vaasan yö, luo tunnelmaa ^^
Niin siis tulin vaan kertomaan mun hyvästä fiiliksestä ja olisin teiltä halunnut kysyä teidän mielipiteitä tästä blogista!
Voisitte kertoa mulle, mitä esim. tykkäätte blogin ulkonäöstä tällä hetkellä ja muutenkin, postauksiin ja mihin vaan liittyen voisitte kertoa mitä vaan! : ))

Kommentit

  1. no en oikeen tykkää tuosta uudesta bannerista :/ en tajua miten tuo silmälasipäisen tytön kuva liittyy kosmetiikkaan?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Juu hokasin itekkin kun sen olin pistäny, että siitä puuttuu jotain joka liittyis kosmetiikkaan yms : ) vaihtoon siis, mutta siis piti nopeaa saada joku muu banneri kun se aiempi ruusukuva rupes jo polttelemaan mun silmiä :'D

    VastaaPoista
  3. IHANA BANNERI :) ja siis ulkoasu on muutenki hyvä! kaikki muu on sit vissii tarpeeks hyvää etten oikeen mitään palautetta keksi.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi - Oih, kiitos ihanasta kommentista! : )) kerro vaan jos tulee jotain vielä mieleen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake