Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Aliexpress, Etsy & Ebay haul // Stationery

* sisältää mainoslinkkejä
Long time no see, vai miten se meni ;) En ymmärrä, mihin koko alkuvuosi on kadonnut. Miten aika on mennyt näin nopeasti. Kohta saa ottaa kaupunkipyörät käyttöön ja lähteä töihin pyörällä. Kohta vappuhulinat alkaa ja saa syödä metrilakua mahan täydeltä. Meneekö alkuvuosi vähän turhankin nopeasti? Tuntuu, etten oo saanut mitään vielä aikaiseksi ja kevät jo koputtelee ovella. Oon kyllä parit mahataudit tässä ehtinyt potea ja influenssankin. Kipeänä oon siis selkeäasti ehtinyt olla. Joko huhtikuussa helpottaisi?

Huhtikuusta puheen ollen. Oon tehnyt ja kirjoitellut bullet journalia viime syksystä lähtien ja hurahdin siihen totaalisesti! Oonkin seurannut paljon bujojuttuja Instasta ja oon nauttinut myös suomalaisten bloggareiden bujo-postauksista. Lisää niitä! Mullakin on ollut suunnitelmissa julkaista Instaan oman bujon sisältöä, yritän saada kuvia sinne pian. Storyjen puolella välillä jaan bujokuvia, eli kannattaa seurailla mun Instaa @canipupu :)

Syksyllä uskaltauduin ensimmäistä kertaa tilaamaan Aliexpressiltäbujotavaraa. Sitä ennen oon aina tarrat sun muut härpäkkeet tilannut Ebaystä. Olisinpa tajunnut jo paljon aiemmin tsekata Aliexpressin! Se on lähes samankaltainen sivusto kuin Ebay. Erona heti sanoisin sen, että ihmiset arvostelevat ostamia tuotteitaan usein ja vielä monien kuvien kera. Siten on ollut helppoa päättää, mitä kannattaa tilata ja mitä ei.

Ymmärtääkseni rahakaan ei siirry ostoksista myyjälle ennen kuin myyjä on lähettänyt tuotteen. Kaikista tilauksista tulee aina sähköpostia, kun tilaus on lähetetty ja jokaiselle tilaukselle on toimiva seurantakoodi. Muutama päivä sitten sain myyjältä viestin, että pakettini oli kadonnut Kiinassa ja voisin heti ns. tehdä/avata valituksen eli Open Dispute. Se siis käytännössä tarkoittaa sitä, että täytän muutamaan kohtaan tiedot paketistani ja kerron, että haluan rahani takaisin. Kaikki tämä kävi todella nopeasti ja rahat siirtyivät tililleni n. viikossa.

Aliexpressin sivut näyttävät hyvältä ja niitä on paljon mukavempi selailla kuin Ebayn omia. Tuntuu myös, että Aliexpressillä "saat mitä tilaat" on paljon todennäköisempää kuin Ebayssä. Tällainen fiilis on ainakin mulle jäänyt. Tähän asti mulle on kotiin tullut 31 tuotetta, joista jokainen on ollut juuri sellainen, miltä se netissäkin näytti. Tässä postauksessa näytän, mitä stationery-tavaraa oon tilaillut Aliexpressiltä, Ebaystä ja Etsystä. Etsystäkin tilasin nyt ensimmäistä kertaa ja kaikki meni ihan ok. Yhden kynän sävy oli väärä ja sain rahani siitä takaisin, mutta myyjä oli joka tapauksessa lähettänyt oikean sävyn vielä perään, vaikkei siitä mitään kertonutkaan.


Kaikki postauksen tuotteet liittyvät bujo-harrastukseeni. Keräilen paljon kyniä ja tarroja, kuten arvata saattaa ;) Lisää bujoon liittyviä kyniä tarroja yms. tulee blogiin myöhemmin!

ETSY


Tilasin yhden arkin pikkuisia tarroja, jotka sopivat täydellisesti mun bujon kuukausikalenteriin!

Sävyt ylhäältä alas: Mild Gold, Mild Vermilion, Mild Magenta, Mild Violet.

Samalta myyjältä tilasin bujoilussakin suosittuja Zebra Mildliner -tusseja ja valitsin kolme sävyä. Mild Magenta oli se väärä sävy, jonka sain. Onneksi sain myös sen oikean, jonka alunperin tilasinkin. Tusseissa on kaksi kärkeä; yksi ohut kärki ja toinen paksumpi ja viisto. Hyviä kyniä tekstin korostamiseen! Päälle kyniin ja tarra-arkkiin tuli vielä 4.75€ postarit.

EBAY
En enää löydä Ebaystä linkkejä kaikkiin tuotteisiin, joten laitan joihinkin tuotteisiin Aliexpressiin linkit.



Ihastuin palavasti näiden kuumailmapallo-tarrojen sävyihin! Kiva, että setissä tuli myös kukkiakin mukana.


Tilasin pikku boksin söpöjä puputarroja. Joukosta löytyi myös muutama kisutarrakin. Boksissa on 45 kpl tarroja ja maksoin niistä vain 0.67€.



Rakastan tällaisia vanhan aikaisen tyylisiä tarroja ja näissä on vielä mattainen pinta. Näyttää aivan ihanilta valkoisella paperilla bujossa! Settiin kuuluu 6 kpl tarra-arkkeja ja maksoin niistä 0.78€.


Liisa Ihmemaassa -teema ja merenalaiset eliöt kieltämättä kyllä näyttävät upeilta! Mutta nyt en enää tiedä, tykkäänkö näistä kuitenkaan. Tarrat on sellaisia kohotarroja, eikä ne tällä hetkellä sovi bujooni. Täytyy katsoa myöhemmin, jos löydän niille vaikka muuta käyttöä. 0.87€/kpl.

Tämä kissatarra-setti on mun suosikki! Monta kymmentä Jetoy-kissatarraa ja kaikki arkit tulevat kunnon tarra-albumissa. Neljä arkkia on mattapintaisia ja toiset neljä läpinäkyviä. Kiva, että setissä tule erilaisia tarroja näin paljon! Koko lysti maksoi vain 1.25€

ALIEXPRESS


Voiko post-it laput enää söpömmäksi mennä?! Valittavissa on kolme muutakin vaihtoehtoa. Aliexpressiltä löytyy miljoonia erilaisia muistilappusia ja tietysti muutakin krääsää pilvin pimein. Siihen taivaaseen uppoaa muutama tunti heti, jos sinne eksyy.


Näitä kisukuvioisia Lomo Cardseja ei tällä myyjällä enää ollut, ainakaan tämän linkin takana, mutta samoja/samankaltaisia löytyy, kun hakee haulla.


En oo koskaan aiemmin nähnyt näin upeita postikortteja, joten pakkohan niitä oli tilata! Pakkauksessa tulee 30 kpl erilaisia kortteja ja pari niistä päätyi heti bujoonkin


Ihan vaan, ettei postikortit loppuisi, tilasin lisää niitä ja oikein 30 kpl vielä! :D Teema pysyy selkeästi samanlaisena.


// Mitä piditte tällaisesta postauksesta? Harrastaako joku blogin lukijoistakin bujoilua?
Seuraavassa Aliexpress-postauksessa näette vaatteita!

Kommentit

  1. Aivan ihana postaus, näitä ehdottomasti lisää! <3 Oon itse tilaillut bujoiluun tarvikkeita ebaysta ja sieltä löytyy kyllä vaikka ja mitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, kiva et tykkäsit! ^^ siellä on kyllä paljon tavaraa, mutta kannattaa myös toi Ali tsekata. Siellä on mun mielestä vielä paremmat bujokamat ;)

      Poista
  2. Mie tilasin joskus siun Instastoryn innoittamalla kaksi laatikollista nuita pieniä tarroja, kun ne oli niin söpöjä!

    Itse en bujoilua harrasta, olisi aika tyhjä kaltsu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :D Vähän hauska! Hih, joo kyllähän bujo vie paljon aikaa, jos siitä haluaa tehdä ihan kunnon harrastuksen itselleen. Mutta voi siitä tehdä todella yksinkertaisen ja simpelinkin!

      Poista
  3. kuinka söpöjä noi pikkuset tarrat ♥

    VastaaPoista
  4. Ootpas tehnyt ihania löytöjä, varsinkin nuo kissa- ja puputarrat on ihan mielettömän söpöjä! :) <3 Mä oon itsekin ihan hurahtanut bujoiluun joten bujopostaukset kiinnostaa aina! :) Pitäis vielä itsekin perehtyä enemmän Aliexpressin ja Ebayn maailmaan koska valikoima tuolla tuntuu olevan bujoilutarvikkeiden suhteen ihan valtava. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Ne on, niitä päätyi heti bujoon! Kiva kuulla, aion kyllä tänne jakaa niitä jossain vaiheessa :) Juu valikoima on suuri, vähän liiankin. Voisin viettää monta tuntia selatessa tuotteita ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake