Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

PharMart // Jätkäsaari, Helsinki

Sain ihan mahtavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä PharMartin kanssa. "PharMart on kuin apteekki, mutta ilman lääkkeitä!" Näin ajattelin heti, kun astuin liikkeeseen sisään. Valikoimasta siis löytyy laajasti kaikkea mahdollista, vitamiineista silmälaseihin. Oikeasti, sieltä löytyy vaikka mitä! Teetä, tarvikkeet haavaan hoitoon, hammastahnaa, hiustenhoitotuotteita, meikkejä, juomapulloja ja jätskiallaskin löytyy!


PharMartin liike sijaitsee Jätkäsaaressa vastapäätä Clarion Hotellia, eli sinne on erittäin helppo löytää. Osoite on Tyynenmerenkatu 3 LH 3 00220 Helsinki. Toinen PharMart-liike avataan Helsingin keskustaan kesämmällä! Kerron siitä lisää myöhemmin blogissa. PharMartilla on myös verkkokauppa pharmart.store.


Itsehän innostuin heti kosmetiikkavalikoimasta. PharMartista huokuu luonnollisuus ja ekologisuus. Valikoimasta löytyy mm. todella paljon luonnonkosmetiikkaa, mikä on ihan mahtava asia! Nurme, Urtekram, Lavera ja monen muun merkin tuotteita löytyy valikoimasta.



Kreikkalainen kosmesarja KORRES on kauniisti esillä liikkeessä ja se pistääkin heti silmään siellä. KORRESin tuotteet on mulle jäänyt vielä hieman tuntemattomiksi, vaikka oonkin aina ihaillut niiden kaunista ulkonäköä monesti. Muistan Lip Buttereiden olleen jo vuosia monien suosikkihuulivoiteita ja suihkugeelitkin on aina yhtä upean näköisiä. KORRES on selkeästi merkki mun makuun!


Sain valita PharMartista KORRESin tuotteita testiin. Valitsin kolme värikosmetiikkatuotetta, joista kuulette blogin puolella aivan pian lisää!

// Ootko käyttänyt KORRESin tuotteita ennen? Kerro toki suosikkejasi!

Palataan taas pian!

Kommentit

  1. Musta on mukavaa, että tällaisia "apteekkihenkisiä" liikkeitä on tullut markkinoille, esim. Ego, Hehku ja tämä Pharmart :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta :) Lähdenkin tänään käymään ensimmäistä kertaa Hehkussa Forumissa. Odotan innolla, kun se tulee vielä lähemmäs Ruoholahteen muistaakseni maaliskuussa!

      Poista
  2. Onpa kivan näköinen liike! En ole tästä kuullutkaan, mutta täytyy piipahtaa kun pyörin seuraavaksi Helsingissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vielä esittelin blogissa paljon kosmetiikkaa Pharmartista, olis tullut kilometripostaus, jos olisin esitellyt koko liikkeen :'D Pharmart on vielä hyvällä sijainnilla, kun turistit löytää sinne helposti :P

      Poista
  3. Onpa hyvä, että tulee tällaisia uuden tyylisiä myymälöitä, joista saa kosmemtiikkaa sekä niitä "apteekkimaisia" tuotteita. Korres ei ole kovin tuttu; ruusunaamiota olen kokeillut, sekä yhtä silmänrajauskynää ja molemmista tykkäsin. Täytyypä poiketa PharMartissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! En malta odottaa, että toinen liike tulee keskustaan! Haluan sinne jo :)
      Okei, kiitos!

      Poista
  4. Onpas kivan oloinen putiikki! :) Mä oon viime päivinä käyttänyt Korresin huulipunia tosi aktiivisesti, eli niistä lähtee multa suositus! Ja blogiinkin tulossa juttua ensi viikolla ;)

    VastaaPoista
  5. Tuo Korresin huulikiilto näyttää aivan ihanalta! Ja muutenkin on piristävää, että on tälläinen putiikki on avattu vaikken Helsingissä asukaan, mutta täällä voisi vierailla :)

    VastaaPoista
  6. Näyttääpä kivalta liikkeeltä tuo Pharmart! :) Pitääpä joskus pyörähtää. Korresin tuotteita en ole vielä testannut, kiinnostaisi kyllä. Etenkin kynsilakat on houkutelleet jo pidempään :)

    VastaaPoista
  7. Oi, enpä tiennytkään tällaista liikettä edes olevan! :) Korresin tuotteita olen aikaisemmin käyttänyt ja varsinkin jugurttivoide oli aikoinaan mun lemppari. Harmillisesti tosin sisältää akrylaatteja, joten ei ole nyt enää allergisoitumisen jälkeen ollut käytössä. Korresilla on mielestäni tosi ihania tuotteita! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake