Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Garnier // Buzzador

Moi! Joku on teistä jo varmasti ehtinyt huomata muutamilla bloggareilla tästä Buzzador-kampanjasta blogipostauksia ja itsekin olen ahkerasti Buzzaillut testiin saaduista tuotteista Instagramissani. Pääsin siis Buzzadorin kautta Garnier for women -kampanjaan, jonka kautta sain läjän Garnierin tuotteita kotiin testiin.

Suosittelen ehdottomasti jokaista liittymään Buzzadoriin! Se on täysin ilmaista ja vapaaehtoista. Sen kautta kautta voit päästä vaikka kuinka moniin erilaisiin kampanjoihin mukaan ja saat kotiin testiin kaikkea kivaa, vauvanruuista kaiuttimiin! Buzzadorin kautta voi myös ostaa edullisemmin aina tiettyjen kampanjoiden aikana tuotteita, esimerkiksi joskus on ollut mm. sheivereitä ja parranajokoneita.

Kampanjaan haettaessa sain valita, haluaisinko herkän ihon tai normaalin ihon setin testattavaksi. Valitsin herkän ihotyypin ja oon iloinen, että valitsin juuri sen. Ihastuin kyllä jokaiseen tuotteeseen ja aion varmasti ostaa niitä myöhemmin itsekin!


Garnier on hypännyt luonnollisempaan suuntaan ja SkinActive Naturals -sarjan tuotteet on kehitetty ainesosista, joista 96% on luonnollista alkuperää! Ihan mahtavaa!

Balancing Botanical Gel Wash -puhdistusgeeli kasvoille sisältää vihreän teen uutetta, joka tasapainoittaa ihon rasvoittumista ja samalla puhdistaa tehokkaasti iholta lian ja ylimääräistä talia. Sopii sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Odotin putsarin tuoksuvan voimakkaasti, mutta yllätyksekseni siinä onkin hyvin kevyt raikas tuoksu. Micellar Cleansing Gel Wash on Garnier Micellar -misellejä sisältävä puhdistusgeeli, joka on siis jatkoa tutulle misellivedelle, mutta putsarin muodossa! Tällä saa puhdistaa kaiken kasvoilta, myös silmä- ja huulimeikin. Ei sisällä hajusteita ja sopii jokaiselle ihotyypille.

Pidin kovasti molemmista putsareista! Kumpikin vaahtoaa hyvin ja meikinrippeet oikeasti lähtevät tehokkaasti veks iholta. Ostaisin ehdottomasti lisää näiden loputtua!


Sarjan suosikit ovat olleet Moisture+ -päivävoiteet ja jostain syystä etenkin Flowerhoney nousi ihan lemppariksi. Flowerhoney-kasvovoide sisältää kukkaishunajaa, joka ravitsee ja vahvistaa ihoa. Hunajallahan on ihoa parantavia vaikutuksia, se on niin sanotusti luonnon oma antibiootti. Sillä on tulehdusta estäviä sekä vähentäviä ominaisuuksia. Suosittelin joskus jollekin bloggarille hunajaa kasvoille rauhoittamaan aknen aiheuttamaan tulehdustilaa ja se toimi kuin unelma! Punoitus oli hävinnyt hetkessä!

Ehkä hunajassa oli suuri vaikutus siihen, miksi ihastuin Flowerhoney-voiteeseen niin kovasti. Rose Floral Water -voidekin on aivan ihana ja se sisältää ruusun kukkaisvettä. Se rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Molemmat voiteista imeytyvät ihooni yllättävänkin nopeasti ja olen uskaltautunut käyttämään molempia meikin allekin. Ihoni rasvoittuu todella nopeasti, eikä mikä tahansa voide sovi meikin alle, mutta tämä kaksikko sopii. Voin suositella! Rakastan voiteiden koostumusta myös, se ei tunnu liian laihalta tai paksulta. Dekolteella varsinkin voide tuntuu pieneltä luksukselta ;)

Rose Floral Waterin tuoksu on kivan kukkainen ja ruusuinen, Flowerhoneyn taas hieman pehmeämpi, eikä niin kukkainen. Molemmissa on kyllä tuoksua, muttei omaan nenääni ainakaan liikaa.


Oon todella huono aurinkosuojan käyttäjä ollut koko ikäni. Vasta aikuisiällä rupesin käyttämään vartalolle SK 50, koska pari kesää taaksepäin ihooni ilmestyi aivan järkyttäviä, kutisevia alueita aurinkoihottumaa. SK 50 piti ihottuman aisoissa. Tänä kesänä oon unohtanut välillä aurinkosuojan, mutta onneksi nyt ei ihottuma ole tullut takaisin. Kummallista.. Viime kesänä sitä tuli heti, jos olin hetkenkin ilman.


Garnierilta löytyy kasvoille ehkä maailman helpoin ja mukavin aurinkosuoja, nimittäin suihkeen muodossa!

Ambre Solaire Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist -aurinkosuojasuihke sisältää suojakertoimen 50 sekä UVB- ja UVA-suojan säteilyjä vastaan. Samalla suihke myös kosteuttaa ihoa. Tätä voi suihkia meikin alle sekä meikin päälle! Siis aivan mahtava keksintö. Okei, meikin päälle en ole vielä testannut suihketta, mutta alle se sopii mainiosti. Suihke on niin hienojakoista, ettei sitä edes tunne lentävän iholle. Imeytyy heti, eikä iholle jää minkäänlaista tunnetta suihkeesta. Eli meikata voi päälle vaikka heti!


Miselleistä kun oli puhe aiemmin, misellipuhdistusgeelin rinnalle tuli testiin myös kulttituotteeksikin noussut Micellar Cleansing Water aka misellivesi. Puhdistusvesi, joka miselliensä avulla magneetin tavoin nappaa mukaansa lian ja meikin, ilman huuhtelua tietysti. Käytän itse tätä viimeistelemään kasvopesun, eli poistan vielä ylimääräiset meikinrippeet kasvoilta, kaulasta ja monesti silmiin on vielä saattanut jäädä ripsiväriä tms. Kaikki lähtee helposti ja vaivatta. Miselli-sarjan tuotteet eivät tosiaan sisällä hajusteita ja ne sopivat herkällekin ihotyypille.

Viimeisenä arvostelussa on Oat Milk Delicacy -hiustuotteet Garnier Respons -sarjasta. Nämä tuotteet iskivät suoraan sydämeeni tuoksullaan. Näistä tuli heti mieleen lapsuus, mutten vieläkään tiedä, mikä sieltä niin nousi mieleeni..


Makea, pehmeä, kermainen ja lämmin tuoksu tulee riisikermasta ja kauramaidosta. Muhun uppoaa täysin tällaiset "lämpimät" tuoksut! Oat Milk Delicacy on suunnattu enemmänkin hennoille hiuksille, mutta paksu ja painava tukkani joskus kaipaa juurikin tällaisia tuotteita, jotka eivät latista hiuksia. Shampoo vaahtoaa reilusti ja on kermaista. Hoitoaine on mukavan hennon tuntuista ja avaa pahimpiakin takkuja kohtalaisen hyvin. Naamio on vähän tujumpaa kuin hoitoaine ja sitä olenkin käyttänyt monesti hoitoaineen tilalla.

Äidilläni on hennot hiukset, mutta niitä on paljon. Äitini testasi näitä tuotteita, kun oli käymässä meillä ja kertoi tykänneensä näistä kovasti! Hiukset on olleet ihanan pehmeät ja kiiltävät sekä äidillä että itselläni. Hellävarainen Oat Milk Delicacy sopii hyvin siis hennoille hiuksille sekä paksulle takkutukallekin.


Kiitos ihan mielettömästi Buzzadorille ja Garnierille näin monesta huipputuotteesta Nyt, kun oikein kunnolla mietin, niin Garnier on merkkinä itselleni sellainen, johon luotan ja tuotteet on aina mukavan edullisia ja tehokkaita! Monesti on tullut ostettua mm. putsareita, naamioita ja voiteita, joihin oon ollut todella tyytyväinen. Respons-hiustuotteetkin on ihan superhyviä ja aina tuoksuvat niin herkullisilta :)

// Moniko teistä on jo mukana Buzzadorissa tai aikoo liittyä?!

Kommentit

  1. Kiva, että Garnier laajentaa repertuaariaan luonnonmukaisempaan suuntaan. Mikäköhän on tuon Moisture+ Flowerhoney voiteen "hunajapitoisuus" eli onko siinä kunnolla vaikuttavaa ainetta? Hunajatuotteet kiinnostavat juuri parantavan ominaisuuden vuoksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mahtavaa ^^ Katsoin, että hunaja olisi melkein keskikohdilla inci-listaa. Sama juttu. Täytyy ehkä testailla muitakin hunaja-tuotteita!

      Poista
  2. Mulle nuo kasvovoiteet taas tuntuivat olevan aika paksuja ja hitaasti imeytyviä, mutta tykkäsin niiden tuoksuista :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus, osaat hyvin kertoa mielipitees. En ookkaan kauhiasti käyttäny garnieria. Ainoastaa shampoita ja hoitoaineita. Pitäis kokeilla kasvojuttujaki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla! Jotkut merkit jää kyllä aivan huomiotta joskus, eikä tule testattua niiltä mitään :D

      Suosittelen testaamaan ainakin meikinpoistoliinoja, ne on superhyviä. Samaten se Moisture Bomb kangasnaamio, se on aivan ihana ja kosteuttaa hyvin. Kasvoputsarit on myös tehokkaita :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake