Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Dermosil-kosmetiikka

Kotimainen yritys Dermosop Oy on varmasti jo kaikille tuttu, olenko oikeassa? Dermoshopin oma tuotemerkki on Dermosil, jonka tuotevalikoimasta löytyy yli 400 tuotetta. Dermoshop aloitti toimintansa Suomessa jo 1988 ja oma verkkokauppa on ollut jo vuodesta 1996. Tuotteita voi tilata vain verkkokaupan kautta osoitteesta dermosil.fi. Verkkokaupassa toimii myös Bonusjärjestelmä, josta voit käydä lukemassa lisää täältä.

Dermosilin tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja niiden säilöntäaineet ovat turvallisia sekä tutkittuja + niitä käytetään aina mahdollisimman vähän. Dermoshop ei testaa tuotteitaan tai raaka-aineitaan eläinkokeilla, eli eläinkokeeton merkki on kyseessä! Ihonhoitotuotteet ovat kasviöljypohjaisia eivätkä ne sisällä mineraaliöljyä. Valikoimasta löytyy myös paljon hajustamattomia tuotteita, joista useille Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Aivan mahtava juttu! Monet eivät voi käyttää hajusteita sisältäviä tuotteita, joten on aivan huippua, että kotimaiset yritykset tarjoavat hajustamattomiakin vaihtoehtoja!

Dermosilillä on myös Nature-luonnonkosmetiikkasarja, joka pitää sisällään 19 tuotetta, joilla jokaisella on ECOCERT-sertifikaatti!

"Jotta ihonhoitotuotteelle myönnetään ECOCERT-sertifikaatti, täytyy ainesosista vähintään 95 % olla luonnollista alkuperää, vähintään 10 % ainesosista on oltava luomulaatua, eikä tuote saa sisältää geenimuunneltuja aineita, parabeeneja, phenoxyethanolia, nanohiukkasia, silikoneja ja muita synteettisiä tai petrokemian teollisuudesta peräisin olevia aineita."



Kesän ajan oon testaillut Dermosilin tuotteita ahkerasti. Sain valita Dermosililta tuotteita blogitestiin ja tällä kertaa halusin päästä testaamaan kosmetiikkaa! Valitsin testiin meikin kiinnityssuihkeen, siveltimen, ripsivärin ja poskipunan. Kaikki näistä ovat mukavan edullisia. Alle 10€ lähtee jokainen!


Raikastava meikin kiinnityssuihke on ollut kesän piristys aina meikkauksen päätteeksi. Suihketta suositellaan kasvomeikin viimeistelyyn ja kiinnitykseen. Tuoksu on erikoinen, tuotekuvauksen mukaan "kevyt Hypo parfum -tuoksu". Itselleni tulee mieleen Fairy-tiskiaine, mutta hyvällä tavalla. Tuoksuuhan sekin raikkaalta, hih!

Mitenkään erityisen hienojakoinen suihke ei ole, vaikka niin tuotekuvauksessa sanotaankin. Mutta suihke on silti tasaista ja miellyttävää, ei roiski kasvoja läpimäriksi. Kiinnityssuihke jättää ihon kuulaaksi ja hehkuvan näköiseksi, tykkään! Rakastan kaikkia kasvo- ja kiinnityssuihkeita. Suihkuttelen meikin päälle aina runsaasti suihkeita ja painelen sen kiinni meikkiin kostean meikkisienen avulla. Näin saan aina meikistäni paljon raikkaamman näköisen heti. Tykkään tästä suihkeesta kyllä paljon, vaikken osaakaan sanoa, pidentääkö se meikin kestoa. Rasvaisella iholla kun mikään meikki ei jaksa kovin pitkään näyttää kuin uudelta. 50ml // 4.90€.


Kasvomeikkisivellin oli yllättäjä! Tätä samaista ei jostain syystä enää valikoimasta löydy, mutta saman niminen ja eri värinen kyllä löytyy. Kenties siveltimien ulkonäkö muuttuu? Uusi design löytyy täältä. Siveltimen karva on synteettistä ja aivan unelman pehmeää.. Yksi asia, mitä meikkaamisessa rakastan yli kaiken, on siveltimet ja erittäin pehmeät sellaiset! Voisin vain shoppailla isoja pehmeitä puuterisiveltimiä ja pyöritellä niitä käsissäni. Vaikkei kyseinen sivellin olekaan kovin iso, on siinä silti voittaja-aineista!

Sivellin sopii hyvin oikeastaan minkä tahansa puuterimaisen meikin levitykseen. Normaalia kasvopuuteria en itse tällä levittäisi sen muotonsa takia. Se ei siis ole pyöreä muodoltaa, vaan lättänä, jonka ansiosta se on erittäin hyvä mm. poskipunalle ja aurinko- ja varjostuspuuterille! Kun näin siveltimen ensimmäistä kertaa, halusin heti testata sitä korostuspuuterille. Ja siihen käyttöön se mulla jäikin. Sivellin on aivan täydellinen kasvojen korostukseen! Karvat ovat riittävän pitkät ja joustavat, mutta silti sopivan jäykät. Jos joku tuote on mielessäsi Dermolta, suosittelen sivellintä! 8.90€ // kpl.


Pieni, mutta pigmenttinen Poskipuna sävyssä Pink oli kieltämättä myös yllättäjä. Hento ja kaunis ruusunpunainen sävy on aivan ihana poskilla ja se antaa heti raikkaan lookin meikille. Ja vaikkei käyttäisikään minkäänlaista meikkipohjaa, toisi poskipuna varmasti upean punan poskille! Pigmenttiä todella löytyy, joten sivellintä ei tarvitse pyöräyttää menemään pannussa!

Itse käytän harvoin kylmemmän sävyisiä poskipunia enää, mutta ihan jokaiseen meikkiin ei myöskään persikkaiset sävyt sovi. Pink-sävy on juurikin sellainen pinkin/ruusun sävy, että se sopii lähes jokaiseen silmämeikkiinkin, koska Pink on kuitenkin lämmin roosa, ei kylmä pinkki. Todella ihastuttava sävy! 4.90€ // kpl.


Ripseni ovat jo valmiiksi pitkät ja ne taipuvat oikeastaan jokaisella ripsivärillä itsestäänkin, eli en tarvitse taivuttajaa koskaan. Etsin aina parempaa ja parempaa ripsiväriä, vaikka ripsiini toimii moni ripsiväri joka tapauksessa lähes aina hyvin. Vaatimuksena on se, että ripsari lupaa pituutta ja volyymiä. Esimerkiksi tämän hetkinen suosikki on ehdottomasti Maybellinen Push Up Angel, jossa on kuminen harja ja sillä saa aivan superpitkät ripset aikaan. Tuuheutta en tarvitse, mutta massaa pitää olla paljon ja mielellään vielä märkää sellaista, ei kuivahkoa, kiitos.

Lähdin kokeilemaan Dermon All-in-one Ripsiväriä innoissani, vaikka harjasosa ei ollutkaan sellainen, josta heti osaisin sanoa tykkääväni. Harjassa on eri pituisia kuituja/karvoja, joiden avulla saa massan levittymään ripsiin tasaisesti. Ripsari lupaa tuuheuttaa, pidentää ja taivuttaa ripsiä. Sanoisin, että lupaukset pitävät täysin paikkaansa ja eri levitystavoilla on suuri merkitys.

Massa on erittäin märkää, joten suosittelen lähteä testaamaan ripsaria ensin kevyesti. Jos harjaat ripsesi vain etupuolelta ja kevyin vedoin, saat kauniin tuuheat ripset aikaan. Jos taas harjaat edestä ja takaa, tarttuu ripsiin heti kunnolla massaa. Koin, että tällöin tuuheus katosi ja ripset kohosivat todella pitkiksi ja volyymiä tuli heti runsaasti. Kuvassa näkyykin, millaiset ripset tällä saa aikaan. Kuvassa mulla on kaksi suht kevyttä kerrosta ripsissä. Itsehän harjaan pitkään ripsiä ja haluan niihin paljon massaa. Se on kyllä All-in-onella mahdollista, mutta märän koostumuksen takia hieman haastavaa/aikaa vievää.

ALL IN ALL, rakastuin ripsiväriin heti! Ripset taipuvat ihan kunnolla ja pituutta on lähes kulmakarvoihin asti. Tämä ei myöskään varise ollenkaan, eikä myöskään suttaannu pitkin päivää. Silmämeikinpoistoaineella suosittelen silti ottamaan tämän pois, koska massa on tiukasti kiinni ripsissä. All-in-one saattaa olla nyt 2. suosikkiripsivärini.. Suosittelen kyllä jokaista testaamaan, jos kaipaat uutta ripsiväriä! 8.90€ // kpl.


Kiitos ihanalle Dermoshopille tuotteista! Ihastuin kaikkeen niin paljon, että taidanpa pian pistää tilausta menemään. Etenkin luonnonkosmetiikkasarja kiinnostaa nyt kovasti! Dermolla on tänään myös alkanut Varastonsiivous, josta löytyy tällä hetkellä 49 tuotetta alesta ;)

// Onko Dermosil tuttujuttu ja mitä suosikkeja sulla on sieltä?

Kommentit

  1. Onpa hyvä, seikkaperäinen ja valaiseva postaus:) . Tällaisia on mukava lukea.
    Sain just käytettyä loppuun Dermosilin meikinkiinnityssuihkeen. Mun mielestä se ei meikin kiinnittämisessä mainittavamman toiminut. Ehkä vähän freesasi kasvoja, mutta ei muuten vakuuttanut mua ainakaan. Mulla on joitakin Dermosilin siveltimiä, ja ne on kyllä pääasiassa ihan mainioita, ei valittamista;). Dermosilin värikosmetiikkaan en ole tainnut kokeilla. Poskipuna vaikuttaa tutustumisen arvoiselta.
    Tykkään eniten Dermosilin karbamidijalkavoiteesta ja Vitamin E-sarjan kasvovedestä. Myös yleensä joulun alla myytävät huulibalmit on kans hyviä. Niitä tilaan aina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, että pidit postauksesta! :)

      Kiva kuulla muidenkin kokemuksia! Tuo E-sarja on pyörinyt pitkään mielessä. Se näyttääkin niin kauniilta :D

      Poista
  2. Muuten kiva postaus ja blogi ylipäätään, mutta ihmettelen suuresti, miksei sanallakaan mainita eläimillä testaamisesta, joka on kuitenkin kosmetiikassa hyvin olennainen seikka ja itselleni ihan ostoprosessiin vaikuttava.

    Minusta kaikkien kaunesbloggaajien tulisi vaatia vain eläimillä testaamatonta kosmetiikkaa, sillä meikkimerkkien ei enää TARVITSE testata tuotteitaan eläimillä. Sitäpaitsi, jos se alunperinkin testataan ihmisillä, sehän ei silloin voi olla kovinkaan vaarallista, joten itse jopa luotan enemmän cruelty-free-kosmetiikkaan. En halua mitään myrkkyjä naamalleni, jota minulla kuitenkin on vain yksi kappale.

    Ymmärrän, että bloggarit saavat tuotteita testiin ilmaiseksi, mutta kun nykyään cruelty-free tuotteet ovat melkein parempia kuin eläimillä testatut, että siinäkin on jokaiselle harkitsemista. Hintakaan ei käy enää tekosyystä, koska esim. Nyx, Essence, Wet 'n Wild, yms. ovat halvimpia meikkimerkkejä mitä löytyy.

    Voisit ainakin harkita
    http://animalia.fi/2013/04/03/allekirjoita-vetoomus-maailmanlaajuisen-kosmetiikan-elainkoekiellon-puolesta/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Kiitos kommentistasi!

      Dermosil ei testaa tuotteitaan eläimillä, lisään sen tekstiini heti.

      Suosin ehdottomasti eläinkokeetonta kosmetiikkaa, mutta se ei ole aina niin yksiselitteinen asia. Esimerkiksi Nyx ei testaa meikkejään eläimillä, mutta Nyxin omistaa emoyhtiö L'Oreal, joka taas testaa eläimillä. Eli kun ostat Nyxin kosmetiikkaa, saa Lorkku rahasi, ei Nyx. Tällöin loppujen lopuksi rahasi menevät brändille, joka testaa eläimillä.

      Asioista voi olla montaa mieltä, enkä ala niistä blogissani puhumaan sen enempää tällä hetkellä. Se on jokaisen oma valinta, mitä kosmetiikkaa tai pesuainetta haluaa ostaa. Sama asia esimerkiksi ruuan tai kierrätyksen kanssa.

      Poista
    2. Itseasiassa Euroopassa on eläinkoekielto, eikä eläimillä testattuja (uusia) raaka-aineita tai valmiita tuotteita saa markkinoida tai myydä Euroopan sisällä. Se, mihin eläinkokeissa pitäisi kiinnittää huomiota on Kiinaan vienti. Kiinan valtio testaa kaikki ulkomaiset kosmetiikkatuotteet eläimillä ennen markkinoille vientiä. Tämä taas on asia, mistä niin yritykset kuin kuluttajatkin voivat äänestää jaloillaan ja itse en käytä Kiinassa tuotteitaan myyvien merkkien tuotteita enkä pidä niitä eläinkokeettomina. Kuten tuossa jo yllä mainitsitkin, Dermosil myy tuotteitaan vain omassa verkkokaupassaan, joten se ei myy Kiinaan. Toinen juttu, mihin kannattaa eläinkokeettomuusasioissa kiinnittää huomiota on, että onko eläinkokeettomuus sattumaa (kuten Dermosilin kohdalla tavallaan on) vai onko merkki sitoutunut eläinkokeettomuuteen ja pitääkö se sitä arvonaan. Sori paasaus, mutta henk. koht. tää on mulle tärkeä asia, mutta oon myös sitä mieltä et jos alkaa tästä asiasta bloggaajalle huutelemaan, niin tarkista edes että faktat ovat kohdallaan ;) Vaikka hyökkäävä asenne harvoin muutenkaan saa ketään muuttamaan mieltään.

      Poista
    3. Niin ja tuohon emoyhtiöasiaan: mä olen ajatellut sen niin, että enemmän saa aikaan ostamalla ja kirjoittamalla blogissaan noista emoyhtiönä ei-eläinkokeeton-muuten-eläinkokeeton merkeistä kuin vain boikotoimalla niitä. Eikös se vaan anna noille isoille yhtiöille viestiä, että halutaan lisää eläinkokeetonta kosmetiikkaa? Tää on vaan mun mielipide :) Sen sijaan sitä ei kukaan huomaa, jos vaan jättää jonkun tuotteen ostamatta.

      Poista
  3. Wonderful article shared about DERMOSIL COSMETICS,Thanks for sharing..............

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake