tiistai 25. heinäkuuta 2017

ColourPop x 2

Moi! Palasin vihdoin blogiini takaisin. Nyt ollaan Tomin ja Papun kanssa muutettu Helsinkiin ja elämä täällä on lähtenyt rullaamaan paremmin kuin hyvin. Kaipuu Vaasaa kohti, mitä se on? Ei ole tullut ikävä sinne vielä kertaakaan. Helsinki tuntuu kodilta ja hyvältä. Asustellaan Jätkäsaaressa, eli täällä on kaunis luonto ja meri ihan kivenheiton päässä. Papukin tykkää, kun on luontoa ja rauhaa! Iltaisin Jätkäsaarikin hiljenee, niin Papu uskaltaa ulos ja ottaa välillä juoksuaskeliakin ;) Sorruin myös lataamaan Pokemon Go -pelin kännykkääni (kiitos Pandan)! Hauskaa ajanvietettähän se on. Tosin oon varmaan (Panda mukaanlukien) ainut, joka enää pelaa sitä..?

Eli jos joskus törmäät muhun Helsingissä, sano hei! Mutta nyt, ColourPop Tein jo toukokuussa sinne kaksi tilausta ja paketit tulivat ihan supernopeasti ja todella hyvin pakattuina. Tuolloin oli postitus Suomeen ilmaista, joten päätin ensimmäistä kertaa koskaan tilata ColourPopilta. Tein varooksi kaksi tilausta, ettei paketti jäisi tulliin. VAROITUS: Tulossa kuvatulva!Ensimmäiseen tilaukseen pistin Kathleen Lightsin ja ColourPopin Aquarius Bundle -huulisetin ja Ultra Satin Lipin sävyssä Echo Park. Kaupanpäällisiksi sain vielä mukaan minikokoisen Ultra Satin Lipin sävyssä Strip.


Kathleen Lightsin Aquarius Bundle sisältää Ultra Matte, Satin ja Glossy Lip -huulituotteet. Kaikkien sävyjen nimi on Aquarius, paitsi Ultra Matten nimi on Aquarius 2. Tarvitsin uusia nudesävyjä itselleni ja oonhan vesimies horoskoopiltani + rakastan Kathleenia, joten.. Oli ihan selvää, mitä lähtisin tilaamaan!


Vaikkakin kaikki tilaamani sävyt näyttävät hyvin samoilta pakkauksessaan ja ehkä jopa swatchatessa, huulilla jokainen silti muuttuu aivan omakseen. Alla kuvassa kaikki tilaamani huulituotteet käsiswatchissa alhaalta ylös:

Echo Park (USL) // Aquarius 2 (UML)) // Aquarius (USL) // Aquarius (UGL) // Strip (USL)

Toiseen tilaukseen laitoin Blow Me Away -luomiväripaletin, josta tulikin mun suosikkipalettini ikinä!


En koskaan ehtinyt swatchata palettia, mutta varmasti se vielä näkyy blogissa myöhemmin! Voin vain suositella palettia, ellen jopa kaikkia. Pigmenttiä löytyy hurjasti ja etenkin Blow Me Awayn sävyt on juurikin niitä kirkkaita korallisia/persikkaisia, joita oon aina etsinytkin! Todella hintansa arvoinen pikku paletti. Oon pärjännyt pelkästään tällä paletilla jo monet päivät. Ei ole tullut ikävä perus ruskeita sävyjä!


Lisää Colourpopin tuotteita on tulossa blogiin pian. Sain vihdoni käsiini muutamissa minuuteissa loppuunmyydyn paletin ;)

// Palaillaan taas pian! xo
SHARE:

6 kommenttia

 1. Oi vitsit miten kauniit sävyt tossa luomiväripaletissa! En ihmettele, ettei niitä perinteisiä ruskeita sävyjä oo tullut ikävä :D Noi sävyt on aivan ihania ja paletilla saa varmasti ihan superhienoja silmämeikkejä aikaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D Ei oo ei. Oon täysin siirtynyt niistä pois, punertavat on tulleet jäädäkseen ♥ No ainakin muutama kommentti on tullut silmämeikeistä, kun on ollut näitä luomilla!

   Poista
 2. Tossa paletissa on kyllä superkivat sävyt! Echo Parkin oon miettiny myös tilaavani, mut vielä se ei oo ostoskoriin eksynyt. Just tein kyllä tilauksen ColourPopille ja apuaa kun nyt tulee vielä ne peitevoiteet ja puuteri ja mitä kaikkee. ps. Mäkin pelaan vielä Pokemon Go:ta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan superit ^^ Juu nyt on kyllä niiltä julkaistu hurja määrä uusia tuotteita! Peitevoidetta on pakko testata vielä joskus ;) Yay, hyvä, etten oo yksin :D

   Poista
 3. Uii, määki tilasin muutama viikko sitten itelle colourpopin meikkejä ja samaisen luomiväripaletin, ihastuin kaikkiin tuotteisiin niin paljo, että kohta lähtee varmaan toinenki tilaus. :D Uu nuo huulipunat on justiin sen sävysiä, et sopis mullekki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujeaa, vähän kivaa! Hahah, siellä on niin edullista ;) Sais useamminkin pistää postarit ilmaisiksi.. Juu nuo on kyllä kaikki tosi neutraaleita sävyiltää. Varmasti sopisi sullekin ^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig