perjantai 2. kesäkuuta 2017

Glitter tears & muutto Helsinkiin

Kyllä, luit oikein. Minä, joka oon aina sanonut ja vannonut, etten koskaan muuta Helsinkiin, muutan nyt juurikin sinne! Tomi valmistuu yliopistosta aivan näillä näppäimillä ja töitä piti saada kesäksi nytheti. Tämä tarkoitti sitä, että joka kolkkaan täytyi hakea, oli se sitten missä tahansa päin Suomea. Ja niin vakitöitä löytyi Helsingistä ja työt alkoi keskuun ensimmäinen päivä. Tomi majailee veljensä luona Espoossa tällä hetkellä, mutta vuokrakämppä on nyt varattu meille Jätkäsaaresta ja se vapautuu 3.7. :)

Elämä tosissaan muuttuu nyt kertaheitolla, molemmille. Näen näinkin ison muutoksen erittäin hyvänä asiana, vaikka mua pelottaakin ajatus Helsingistä näin pienessä Vaasassa asuvana. Ehkä eniten pelottaa julkiset. Vaasassa esimerkiksi busseja ei kulje kovin hyvin, tai ainakaan kovin montaa. Tomi soitteli muutama päivä takaperin ja kertoi, että viereisessä risteyksessä näkyi samaan aikaan seitsemän bussia. Vaasassa on varmaan yhteensä sen verran busseja (huutonaurua). Pelottaa siis ajatus julkisista ja ihmispaljoudesta, mistä löydän töitä, saanko uusia kavereita ja niin edelleen. Jos nuo naurettavat pelotukset unohdetaan, niin ne hyvät puolet liittyvät ehdottomasti blogiin!

Moni blogituttava asuu juurikin Helsingissä tai siinä lähettyvillä ja Tampereeltakin löytyy muutamia hyviä tyyppejä. Tuun varmasti näkemään blogiporukkaa nyt enemmän ja toivottavasti löydän uusia kavereita sitä kautta! Yksi isoimmista harmituksista Vaasassa asuvana on olleet kutsut blogitapahtumiin. Sehän nyt on päivänselvää, että suurin osa sellaisista järjestetään Helsingissä, eikä sinne ole mitään järkeä lähteä monta kertaa vuodessa ja maksaa iteänsä kipeäksi matkakustannuksista. Nyt tämäkin asia helpottuu ja oon siitä todella onnellinen. Uskon vahvasti, että blogi tulee vain kasvamaan ja kehittymään muuton jälkeen! Jos sulla on mitä tahansa vinkkiä Helsinkiin liittyen, ole ihana ja kerro se mulle kommenteissa

Yritän ahkerasti bloggailla vielä ennen muuttoa, mutta kesäkuun loppuvaiheilla ja heinäkuussa saattaa olla pientä taukoa kaikesta. Sometilejä päivitän kyllä ja niitä voi seurata nimellä canipupu. Mutta nyt, GLITTER TEARS!!Lupailin teille vapun glittermeikistä paljon paljon kuvia blogiin. Pahoittelut, että ne tulee vasta nyt! Halusin meikkiin yhdistää mun lempijuttuja eli pinkkiä ja glitteriä. Meikissä on käytetty Glitternistin ja In Your Dreamsin glittereitä.


Niin sanotut kyyneleet on tehty In Your Dreams Iridescent Mermaid -glitterillä ja pohjalla näkyy pienen pieniä glitterhippuja, jotka on Lumenen Glitter Top Coat Mascara -ripsiväristä, jota käytän ihan muualle kuin ripsiin ;) Silmien ympärillä oleva liilapinkki glitteri on Glitternistin Super Pink -glitteriä. Viimeisimmän glitterin olisi tietysti voinut jättää lookista pois, mutta koska kyseessä oli vappumeikki, niin more is more.

Täytyy sanoa, että itse kyllä ihastuin täysin tekemääni glitter tears -meikkiin. Mielestäni se onnistui erittäin hyvin, vaikka ensimmäistä kertaa sellaista kunnolla kokeilinkin.


// Mites siellä ruudun toisella puolella suhtaudutaan glitteriin? Itse haluaisin opetella käyttämään glitteriä vielä rohkeammin ja luoda erilaisia siistejä lookeja niillä! Palaillaan :)
SHARE:

16 kommenttia

 1. Onnea uuteen tulevaan kotiin Helsingissä! :) <3 Dam mäkin haluun muuttaa sinne! Täytyy vaikka joku kerta sopia jotain kahville menoa yms porukalla loppukesästä tai syksystä vaikka jonkun tapahtuman yhteyteen (mihin mutkin kutsuttais! :D) tai muuten vaan kun tuun helsinkiin ni nähtäis mekin joskus! :) Olis kiva tutustua enemmän muihin bloggaajiin ja tehdä vaikka jotain kivoja yhteistöitäkin! Ja muuten tää silmämeikki on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos <3 Joo todellakin sovitaan jotain kahvittelua, joko porukalla tai sitten vaikka vaan tosiaan me kaksi ;) Totta, olis kiva tutustua bloggaajiin paremmin. Me kuitenkin esim kaunarissa kirjotellaan kaikki, mutta harvoin nähdään toisiamme.

   Voi kiitos :p <3

   Poista
 2. Tsemppiä muuttoon :) Bloggaamisen kannalta ehdottomasti olisi hyvä asua Helsingissä tai edes kohtuullisen matkan päässä sieltä, mutta ei auta kuin kärvistellä se 4h ja risat junalla per suunta kun itsellä ei taida oikein olla mahdollisuutta sinne suunnalle muuttamiseen vaikka miehen kanssa ollaankin välillä ajatusta palloteltu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! <3 Näinhän se on.. Äh, ei oo kiva matkustaa pitkiä matkoja edes takas. Rankkaa jo pelkkä matkustaminen! Noo, ehkä se aika teillekin vielä koittaa ;)

   Poista
 3. Tsempit täältäkin muuttoon! Varmasti jännää, mutta eiköhän sieltä Helsingistä löydy kavereita ja ihmisiin ja julkisiin liikennevälineisiin tottuu varmasti nopeasti :).

  Mulla on itsellä mahdollisesti edessä muutto Oulusta Hämeenlinnaan, kun siellä saattaisi olla töitä tarjolla. Itseä hirvittää se, kun sinkkuna yksin muuttaisin enkä tunne sieltä ketään. Mutta toisaalta, jos saa vakituisen kokoaikatyön, niin ei haluais jättää tilaisuutt käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos, sitä tarvitaan! Joo, näin mäkin toivon. Omalla asenteella pärjää pitkälle :)

   Voin niin ymmärtää sun fiilikset. Mutta elämä vie koko ajan eteenpäin ja uusia jänniä asioita tapahtuu ja hyvä niin! ;)

   Poista
 4. Ihana meikki, en kestä!! :)) Kovasti tsemppiä muuttoon, on varmasti jännää ja kaikkea, mutta oon ihan samaa mieltä, että blogin kannalta ainakin erittäin hyvä ratkaisu. Mua harmittaa kanssa kun jää niin usein kaikki tilaisuudet väliin, vaikka täältä nyt ei ole kun parin tunnin matka. Vaikea se arkisin on lähteä kun on töitä :( Ehkäpä mekin nyt päästään näkemään ihan livenä jossain kohtaa! P.s. on täällä Turussakin aika hyviä tyyppejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw, kiitos kehuista ja tsempeistä!

   Jep, kyllä se blogihommiin varmasti vaikuttaa suurestikin. Joo uskon :/ Sepä. Töiden takia aina haastavaa blogitapahmien kanssa myös. Tottakai nähdään! <3 On on ;)

   Poista
 5. Kaunis meikki ja tervetuloa tänne.Niin mieki kuule aikoinaan sanoin ettei ikinä muuta tänne ja pelotti hurjasti muuttaa pieneltä paikkakunnalta mutta voin sanoa näin melkein 14v asuneena että oli hyvä päätös lähtee aikoinaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku :) Hah, säkin oot oollut sitä mieltä! Huojentavaa kuulla, etten oo yksin näiden pelotusteni kanssa. Ihana kuulla muidenkin tarinoita ja kokemuksia!

   Poista
 6. Tsemppiä muuttoon! Jätkäsaari on ainakin ihan keskustan kupeessa, niin sieltä on helppo liikkua ympäriinsä. Ja lähteä Tallinnaan risteilylle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niinhän se on. Haluttiin kämppä ehdottomasti Jätkäsaaresta. Se on niin hieno uusi alue ja tosi lähellä Tomin työpaikkaakin. Joo, on reissu jo suunnitteilla ;)

   Poista
 7. Tervetuloa tänne! Paljon tsemppejä muuttoon ja kahvitellaan, kun hetki on sopiva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yay, kiitos! En kyllä oikeasti malta odottaa, että PÄÄSEN muuttamaan sinne! Joo ;) <3

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig