lauantai 13. toukokuuta 2017

Uudet säilytysratkaisut meikeille // Flying Tiger & Cocopanda

Hellurei taas pitkästä aikaa! Meidän koneen näyttö sanoitui irti, enkä päässyt kirjoittelemaan blogiin hetkeen. Uusi näyttö komeilee nyt pöydällä ja kieltämättä 32" ei tunnu ollenkaan liian isolta, vaikka sitä ensiksi epäilinkin. Nyt kelpaa muokkailla kuvia (ja tulevia tubevideoita, vinkvink) ja kirjoitella blogia :) Tänään esittelyssä on muutama uusi säilytysratkaisu meikeille.Tampere-reissuilla käydään aina Ylöjärven kauppakeskus Elossa, koska siellä Flying Tigerin liike on aivan superiso ja täynnä tavaraa. Sieltä löysin VAIN KYMPIN maksavan söpön pyörivän "karuselli" meikkitelineen. Luontevasti halusin ostaa sen persikkaisen sävyisenä ;) Mustakin olisi ollut vaihtoehtona, mutten halua yhtään enempää mustaa meikkipöydälleni ja siinä näkyisi heti pienikin lika ja pöly.

Karsin kynsilakkojani ja säilytin vain ne sävyt, joita ihan oikeasti käytän. Juurikin ne lakat mahtuivat täydellisesti tähän Tigerin telineeseen. Tykkään ihan sikana telineestä, se vaan näyttää niin söpöltä! Ennen säilytin kynsilakkani pahvilaatikossa vaatekaapin sisällä, eikä sen seurauksena tullut käytettyä lakkoja oikein koskaan. Nyt varmasti käytän taas useammin.

Läpinäkyvät säilytysratkaisut on aina olleet mun lemppareita. Omistan ennestään kaksi palalipasta Suomalaisesta Kirjakaupasta, Multi-Cosmetic Organizerin Nellyltä ja Matalan meikkitelineen Cocopandalta. Nyt tilasin Cocopandalta lisää telineitä!


Meikkipöydän järjestys muuttui vielä näistä kuvista. Tuon vasemmassa reunassa olevan valkoisen laatikon tilalle tuli Tigerin pyörivä teline ja vähemmällä käytöllä olleet paletit sai luvan siirtyä vaatekaapin sisään. Nyt en tosin enää löydä tilaa pöydältä niille muutamalle paletille, joita käytän usein. Oon nyt vielä tyytynyt säilyttämään niitä vaan pöydän päällä.Cocopanda // Shela's Matala Meikkiteline

Shela'sin meikkitelineet on laadukkaita ja todella edullisia. Tämä matala teline on aivan huippu, siinä voi säilyttää niin monen kokoisia ja muotoisia tuotteita.
Linkki tuotteeseen // 7.15€ (11.00€)Cocopanda // Shela's Kaksiosainen Meikkiteline

Ostin telineen juuri yläosan takia, jonka voi nostaa pois. Yläpuolelle saa kätevästi 24 huulipunaa ja alaosaan mitä tahansa purkkia ja purnukkaa säilöön.
Linkki tuotteeseen
// 8.75€ (17.50€)

Suosittelen suuresti kurkkaamaan Cocopandan valikoimaa, jos erilaiset säilytysratkaisut on mielessä. Cocopandan postikulut on vain 3€ ja yli 40€ tilauksiin ilmaiset. Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

// Millaisia säilytysratkaisuja teiltä löytyy meikeille? :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tosi kivoja säilytysratkaisuja! Olisipa minunkin pöytä noin siisti ja järjestetty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, olisipa mullakin usein noin siisti ;D Yritän pitää jotain järjestystä kuitenkin yllä, mutta pölyä ja likaa ja ylimääräistä tavaraa kertyy aivan liian nopeasti :/

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig