sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Vappu alkaa glitterillä // Glitternisti

Tajusin hieman viime tipassa, että tarvitsen lisää glitteriä vapuksi. Omistan vain yhden purkin glitteriä ennestään, joten halusin hankkia sen lisäksi muitakin kauniita sävyjä. Kotimainen yritys Glitternisti on nyt ollut paljon esillä mm. Instagramissa ja bloggareiden kasvoilla. Kävin heti kurkkaamassa yrityksen nettisivut ja ihastuin välittömästi glittervalikoimaan!Glitternisti FAQ:

"Kaikki Glitternistin sivuilla myytävät tuotteet ovat tarkoitettu kosmeettiseen käyttöön ja ovat turvallisia käyttää kasvoilla, iholla ja/tai hiuksissa. Myymämme glitterit on valmistettu PET –muovista, jota pidetään turvallisena käyttää iholla. Varo kuitenkin silmiä ja käytä ainoastaan terveellä iholla. Älä myöskään syö glitteriä."


Glitter shopista löytyy hyvä valikoima erilaisia glittereitä upeilla sävyillä, edullisin hinnoin. On chunky glitter, fine glitter ja glittersettejä. Fine glitter purkit maksavat kaikki 4.90€/kpl ja chunky glitter purkit 4.90€-5.50€/kpl.

En kuitenkaan löydä sivuilta tietoa purkkien/glittereiden painosta. Glitternistin verkkokaupassa myydään myös Dust & Dance -brändin glittereitä ja merkin sivuilla lukee niiden omien purkkien olevan 3g painoisia. Glitternistin omat glitterit tulevat pienemmässä pakkauksessa kuin Dust & Dancen omat, että veikkaisin silloin purkin painavan n. 2g?


Pink Pandora // Super Pink // Super Bronze

Postikulut Suomeen on 2.90€/tilaus ja toimitusaika 2-5 arkipäivää. Tilasin glitterini keskiviikkona. Torstaina lähti paketti matkaan ja se saapui perille perjantaina, juuri sopivasti vapuksi. ISO kiitos siis nopeasta toimituksesta. Vappu on pelastettu ;)

Aion ottaa vappumeikistäni kuvia ja PALJON. Ne päätyvät satavarmasti ainakin Instagramiin ja myöhemmin päätyvät tännekin.

// Makeaa ja railakkaa vappua kaikille! Palaillaan taas pian uusien juttujen parissa
SHARE:

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mä odotan myös, en yhtään tiedä, miten meikkaisin :'D

   Poista
 2. Glitter on PARASTA! Ja tykkään Glitternistin glittereistä, joissa on useampaa erikokoista samassa purkissa. Multahan löytyy melkoisen kattava valikoima erivärisiä glittereitä (sattuneesta syystä) mutta ne on kaikki samaa kokoa. Pakko ehkä tilata näitä "chunky" glittereitä enemmän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se, ihan mahtavia lookeja saa aikaan! Oihhhh. Mulle on kans toinen glittertilaus tulossa, mutta briteistä. En nyt yritystä muista. Täytyy pistää niistäkin sitten kuvaa joka puolelle ;)

   Poista
 3. ÄÄÄÄ nää on ihania. Aion itsekin tehdä tuonne tilauksen, mutta hirveän vaikea valita mitä ottaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä! Oli niin vaikeaa valita, mutta ajattelin ensiksi ottaa vaan muutaman varman sävyn ja aloittaa niillä. Postaritkin oli niin kivan alhaiset, ettei yhtään haittaa tilailla useamminkin ;)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig