lauantai 29. huhtikuuta 2017

Lip Monthly // March

Äääh, tiedän. Mulla on jäänyt bloggaamatta ties kuinka monta Lip Monthlya, mutta oon julkaissut niistä kyllä kuvia Instassa! Jatkoin Lip Monthlya taas neljä kuukautta lisää, koska hinnat on kuitenkin sen verran alhaiset, ettei yhdelle pussukalle tule paljon mitään hintaa. On kivaa löytää ihania huulituotteita eri merkeiltä joka kuukausi :)

Ymmärtääkseni tosiaan Suomeen ei voi enää LP:tä tilata, mutta vanhat asiakkaat voivat edelleen jatkaa tilaustaan. Olin jo ehtinyt peruuttanut tilaukseni vuoden alussa, mutta sain sen uusittua vielä ja huomasin, että summa neljän kuukauden tilaukselle oli pienentynyt?! Aiemmin maksoin n. 66€ ja nyt tilaus oli n. 47€. Eli yhden pussukan hinnaksi jää enää vähän alle 12€!Maaliskuun Lip Monthly piti sisällään kolme huulituotetta ja yhden kasvonaamion. Tuotteiden yhteisarvoksi oli ilmoitettu $56.95, joka on tällä hetkellä n. 52€. Ei ollenkaan huono summa!


Maaliskuun pussukassa tuli vähän kaikkea; huulipuna, huulikiilto ja nestemäinen mattahuulipuna. Pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan Coastal Scentsin huulipunaa ja tykästyin heti koostumuksen tuntuun! Aivan kuin huulivoidetta levittäisi. Sävy 02 ei vain ole mun suosikkini. En pidä mauve-sävyistä, mutta tämäkin kyllä menee, kun päälle laittaa esimerkiksi lämpimämmän sävyistä huulikilltoa!

LARITZY Cosmeticsilta on viime vuoden LP:ssä tullut huultenrajauskynä, mutten ole käyttänyt sitä kuin kerran. Mukavaa päästä nyt testaamaan mattahuulipunaa, koska sävykin on niin upea! Lola on aivan kirkuvan punainen sävy, joka varmasti kerää katseita. En oo vielä testannut tätä huulille, mutta kädestä se ei kuivumisen jälkeen lähtenyt kunnolla pois. Vaikuttaa lupaavalta!

Huulikiilto, jonka sävyn nimeä en löydä mistään, on Evelyn Iona Cosmeticsilta. Selailin blogeja ja Insta-kuvia, ja tulin siihen tulokseen, että sävy saattaa olla nimeltää Lise. Lise on huulilla vaaleanpunainen ja joukossa on paljon pienen pieniä kultahippusia tuomassa kaunista kuultoa huulille. Erityistä megakiiltoa tämä ei anna, mutta huulet näyttävät silti kauniin kiiltäviltä ja pehmeiltä. Tahmaisuutta ei tunne huulilla ollenkaan, joten tämähän on ollut mulla jatkuvassa käytössä. Töissä, kotona, ulkona, joka puolella. Aivan ihana kiilto!


Leaders Cosmetics USA -brändiltä tuli 7 Wonders Caribbean Coconut Calming Mask, joka on rauhoittava kangasnaamio kasvoille. Naamion sisältämä kookos välittömästi rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja se helpottaa ihon punoitusta ja tasoittaa sen sävyä. Kokeilen naamiota pian ja raportoin luultavasti Snäpin puolella (@canipupu). En malta odottaa testausta, tuoksuukohan tämä kookokselta?!

Eikö Suomenkin puolelle kaivaittaisi tämän tyyppisiä kuukausittaisi bokseja ja pussukoita? Itse kyllä tykkään kovasti Lip Monthlysta ja ylipäänsäkin oon ollut erittäin tyytyväinen jokaisen pussukan sisältöön. Mitä te tykkäsitte maaliskuun Lip Monthlysta? :)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Oo, kivoja! Tuo Laritzy näyttää upealta ja naamiot nyt on vaan aina ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeh, unohdin swatch-kuvan joukosta, nyt on lisätty ;D Jeps, Lolaa täytyy pian testailla! Ja naamiota!

   Poista
 2. Kiva ja sais olla erinlaisia bokseja tarjolla =)

  VastaaPoista
 3. Juu kyllä, tällaisia kuukausipussukoita pitäisi ehdottomasti saada Suomenkin markkinoille:) Toivottavasti joku ottaa tästä kopin;)

  VastaaPoista
 4. Toi Laritzyn puna on niin upea! Ehdottomasti yksi mun suosikkituotteista, jotka oon ikinä Lip Monthlystä saanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuhh. Täytyy testailla sitä pian. Se on niiiiin upea ^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig